Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd akkor foghatjuk a fejünket, ha két év múlva megközelíti Carvajal szintjét. A kettejükben lévő potenciál szerintem nagyjából azonos, majd vásárolhatjuk vissza Montoyát 3 év múlva 30 millióért...palesz77 írta: Kis Montoya csokor mára. Decemberben akkor elméletileg el fog dőlni a sorsa, kíváncsi vagyok hova megy. Drukkolni fogok neki nagyon, jobb játékos ő annál szerintem, mint amit itt mutatott, csak idő kellett volna neki.. De ezt már 100-szor leírtam, szóval nem is ragozom.
Nem is értem, hogy mi szükség van a rém gyenge Alvesre a támadásban, míg a csatároknak nincs helyük, mert egymásba ér a ...Ronaldinho&Barca írta:Szerintem előbb fog kezdeni Adriano mint ő, sajnos. Ha Douglas kezd, akkor inkább ne álljunk ki. Elég nagy tétje van ennek a meccsnek, jó lenne megnézni Montoyát mire képes, bár 0 meccsel a lábában.. én nyáron szinte biztos voltam benne, ahogy korábban írta sneco7, megfordul az arány és idén kiegyenlítődik. Annak tudatában, hogy lehet egy időre nem tudunk majd igazolni, Dani pedig lejáró, annyi pénzt amennyit ő kap és szeretne még, aligha fog kapni bárhol is, de itt főleg nem, ennek ellenére távozni fog Martin, ez számomra a valaha volt legnagyobb értetlenség ebben a csapatban. Egy olyan csapatban, ahol elől top 5 támadók, és a legjobb előkészítők játszanak, ennyire fontos lenne egy szélső támadó felfogású játékos? Ezernyi megoldás lenne és lehetőség helyette. Dani idén 5 meccsenként hoz egy jó teljesítményt, simán lehetne nélkülözni a jobb oldali felfutó szélsőt, ilyen játékosok mellett. Amúgy meg nem olyan gyér támadásban sem, tavaly remek meccseket hozott. LE szimpatikusan indult nálam, tetszett a felfogása, de Montoyát tekintve hatalmas a csalódottságom. Remélem majd máshol bebizonyítja, van benne ráció, nem is kevés. Én szurkolok neki.
Ez így is van. Akkoriban Alves messze megérte a pénzét, bár rekord összegért jött, én még azt mondom többet is ért, mint amennyiért jött, mert a játéknak alkotó eleme volt a brazil. De összességében az egész csapatban mindenkinek meg volt a szerepe. Sose volt felesleges passz, vagy alibi. Viszont ha megnézed, Abidal se volt egy felfutó játékos, sőt. Dani oldotta meg a jobbon, bár akkor a Messi-Alves duó pazar volt. Szerintem Abi messze az egyik legnagyobb tanár volt a védelemben, más hogy Sylvinho minőségi csere volt, de ő meg kellett a bl döntőbe.palesz77 írta:08/09-ben Alvesnek hatalmas érdemei voltak a jó játékunkban, pedig akkor a középpálya is top volt, nem csak a csatársor. És lehet jönni Abidallal, akkoriban mindenki eladta volna kb, ő volt abban az évben a leggyengébb láncszemünk, csak később javult fel, akkor mindig Sylvinhot követelte a fórum java a csapatba - már ha jól emlékszem. Úgyhogy de, egy jó szélső hátvédre a mai fociban igenis nagy szükség van.
pont így volt. megnyertünk mindent, tökéletesnek éreztük a csapatunkat a balhátvéden kívül. ami most alves, pedro, esetleg piqué a csapatnak (akiket sokkal hamarabb betalálnak az emberek), akkor az volt nekünk abidal, meg keita. sírtunk kábé, amikor kezdtek. nyáron az ment, hogy lahmot kéne hozni, és akkor nem lesz gyenge pontja a csapatunknak. csak ezek után lett abidal hatalmas tanár.palesz77 írta:08/09-ben Alvesnek hatalmas érdemei voltak a jó játékunkban, pedig akkor a középpálya is top volt, nem csak a csatársor. És lehet jönni Abidallal, akkoriban mindenki eladta volna kb, ő volt abban az évben a leggyengébb láncszemünk, csak később javult fel, akkor mindig Sylvinhot követelte a fórum java a csapatba - már ha jól emlékszem. Úgyhogy de, egy jó szélső hátvédre a mai fociban igenis nagy szükség van.
08/09-ben Alvesnek hatalmas érdemei voltak a jó játékunkban, pedig akkor a középpálya is top volt, nem csak a csatársor. És lehet jönni Abidallal, akkoriban mindenki eladta volna kb, ő volt abban az évben a leggyengébb láncszemünk, csak később javult fel, akkor mindig Sylvinhot követelte a fórum java a csapatba - már ha jól emlékszem. Úgyhogy de, egy jó szélső hátvédre a mai fociban igenis nagy szükség van.Ronaldinho&Barca írta:Egy olyan csapatban, ahol elől top 5 támadók, és a legjobb előkészítők játszanak, ennyire fontos lenne egy szélső támadó felfogású játékos?
Ha nem is kezd és benne lesz a keretben, akkor szerintem beteszi LE. Ha másért nem azért, hogy ha BL résztvevőhöz megy akkor tavasszal ne tudjon játszani. Szerintem úgyse lesz kezdő, mert "nem olyan stílusú" mint amilyet LE akar.MQuC írta:Én simán el tudom képzelni, hogy Montoya kezd a PSG ellen "na most mutasd meg, mit tudsz" jeligével, aztán, ha nem jön be, lehet mondani, hogy látjátok, ezért játszik Dani
Erre annyit mondok, hogy STATISZTIKA, sok mindent megmutat de a lényeget eltakarja, úgyanúgy mint a bikiniChino írta: Arra pedig, hogy látjuk mit ér, ha két szélső védőnk felfut csak annyit tudok mondani, hogy 19 meccsen kaptunk 10 gólt és túl sok helyzetet nem is engedünk az ellenfeleknek, annak ellenére, hogy híresen gyenge a kh alakulatunk és mindkét szélsőnk támadóbb szellemű.
Cuadrado korábban jobb bekket játszott, ez volt az eredeti posztja. Később tolták fel. Kb. mint mikor Messinél jobb szélsőből fals 9-est csináltak. De Alba is inkább kp-t játszott a Valencia-ban mögötte Mathieuvel. Ráadásul ő is rengeteget van fent támadásban, de rendre visszaér, mert iszonyatosan gyors, ez pedig Alves-el ellentétben a kolumbiaiban megvan. Nem mondom, hogy nem lett volna benne kockázat, de ha Lucho egyszer így képzeli a taktikát, hogy a két szélső felfut, Busi meg visszalép, akkor sokkal nagyobb pluszt adna Cuadrado.defender3 írta:
Ahhoz képest, hogy a csapatnak most egy hozzá hasonló védekezőbb stílusú jobbhátvéd kéne csak LE meggyőződése, hogy mindkét szélső védőnek támadnia kell, és hát látjuk is az eredményét.
Írták Cuadradot, hogy leigazoltuk volna. Na én a helyébe biztos nem jöttem volna jobbhátvédnek amikor szélső vagyok. Ez majdnem olyan mintha egy befejező csatártól azt kérné az ember, hogy legyen védekezőközéppályás.