PCsabi írta:Cumbee írta:AZ NFL szezon számomra véget ért, Game végül nagy falatnak bizonyult.
Nem lesz Bears - Saints?
Jaja, én azért még szorítok neked Cumbee, mert Game jó eséllyel engem is elpicsázna majd.

(Meg merem kockáztatni, hogy én már bejutok

)
Az a 17 pont hátrány egy Cutlerrel, Stillsel hátra Jeffery ellen nem lehetetlen, Cutlertől kell egy jó meccs, ami azért fantasyban benne van néha. A szépséghibája ennek az, hogy Marshall kiesésével Jeffery még több labdát kap majd, de az is benne van, hogy így valószínűleg őt duplázzák végig és nem lesz annyi esélye. Stills meg lutri, de bármikor benne van egy 50 yardos TD.
Bob_Marley írta:Bajnokok Ligája fantasy idén kevésbé volt népszerű itt a fórumon, kár érte. Viszont így a csoportmeccsek után, kicsit tudok "dicsekedni". 432 pont, Magyar összesített listán is második vagyok és vezetek Xanthor előtt 58 ponttal, jól megy most na.

Persze most jönnek csak a kiesése mérkőzések és sokat lehet hozni vagy bukni, de jó ránézni a statokra.
Miután kb. 2 forduló után mentél 40 ponttal kicsit feladtam lélekben.

Bátyámmal versengek egy külön ligában és úgy tartjuk , hogy a "fun faktor" nagyobb, ha fordulónként 5-6-ot cserélünk. Itt ez a -2-es csere jobban beleviszi az embert az ilyenbe, mint a PL-ben a -4.

Na meg most az utolsó forduló előtt mondom, úgyis menni fog a pihentetés, Fábregast, Götzét kiteszem (mindkettő gól), Yaya-t be (rohadt fantasy nem írta, hogy eltiltott, én meg nem vágtam, hogy 2 meccsre tiltották el...

) Nagy deal volt.

De neked grat, mert nagyon csapatod, remélem meglesz az 1. hely Magyarországon.

(Azért Matic állatkodása kicsit kikészített

)