Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Eusebiot alkalmatlanság miatt még ma ki kellene rúgni, a tegnap pályán volt játékosokra pedig - nem firtatva, hogy mi történt - fejenként azonos összegű pénzbírságot szabni ki.mess2009 írta:én ugyan ritkán nézem a B játékát, és amikor a klub komoly irányítási gondjait említettem csak az I.-ből indultam ki, viszont most úgy tűnik hogy a bajok eszkalálódnak....!
ha az utánpótlás is így "megrogyik" a kilátások hosszabb távra sem ígérnek jót.
Az a baj, hogy a tegnapi meccs semmit sem szolgált egyénileg sem. Ha labda sincs nálad, és hülyére vernek, de legalább nem is igazán futsz, az sehogy sem jó. Engem sem érdekel különösebben a B helyezése (persze örülök, ha az elején végeznek), de ha ez így megy tovább, ki is eshetnek, az pedig a fiataljaink szempontjából katasztrófális lenne.Rivaldo11 írta:Nem az a lényeg, hogy hol áll a B. Az a fontos, hogy az a 3-4 emberke, aki onnan számításba vehető, fejlődjön minden meccsen. Halilovic, Adama, és Samper kimagasló tehetség, de ez nem jelenti azt, hogy csapatként is parádéznak minden meccsen. Jelenleg egyéni fejlődésük a lényeges, azt pedig ebben a korban minden egyes játékperc szolgálhatja.
Ennek fényéban abszolút nem érdekel a segunda tabellája.
Gareth Tello írta:Eusebio nem mondott le...
Eusebio: “I see myself being able to overcome this situation.” [sport]
Akkor most Bartomeuék térfelén pattog a labda. #EusebioOut
ha most nem, akkor soha.ZS10 írta:Remélem ezután már tényleg menesztik Eusebiót...
Azt tudtam, hogy balhátvéd a srác, csak gondoltam annyira univerzális, hogy ott fontosabb a játékaGareth Tello írta:Ja, értem.zola8787 írta:17, 11, 5, 4, 3, 2. fordulóban is jobb védőnek írja az eredmenyek.com, azért gondoltam.Hát az eredmények.com akkor nem megbízható ezen a téren. Grimaldo balhátvéd, bár a szezon elején támadó középpályást is játszott néha. Jobbhátvédként viszont idén tudtommal egyszer sem szerepelt.
A transfermarkt valamivel pontosabb ezen a téren ( http://www.transfermarkt.co.uk/fc-barce ... erein/2464" target="_blank ), bár itt is akadnak apróbb hibák.
igen.messideco írta:Ez az a Jeffren?
Ja, értem.zola8787 írta:17, 11, 5, 4, 3, 2. fordulóban is jobb védőnek írja az eredmenyek.com, azért gondoltam.
17, 11, 5, 4, 3, 2. fordulóban is jobb védőnek írja az eredmenyek.com, azért gondoltam.Gareth Tello írta:Grimaldo egyszer sem játszott ott.zola8787 írta:A B-ben is gondolom fura ez a poszt, visszanéztem az előző pár meccs kezdőjét és Grimaldo, Diagné Niang és Gabarron is tolta jobboson. Szerintem nincsen konkrét kezdő játékos oda :S![]()
D
Grimaldo egyszer sem játszott ott.zola8787 írta:A B-ben is gondolom fura ez a poszt, visszanéztem az előző pár meccs kezdőjét és Grimaldo, Diagné Niang és Gabarron is tolta jobboson. Szerintem nincsen konkrét kezdő játékos oda :S
a balhátvédmessideco írta:Ki a B csapat jobbhátvédje? Lehet hogy majd szükségünk lesz rá.