2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezzel rohadtul nem értek egyet, nonszensz, hogy így ledegradálod a kapusokat, kb azt mondtad, hogy ők nem is focisták bazzeg... egy csapat egyik legfontosabb tagja a kapus és ha olyan teljesítményt nyújt igenis kaphasson Aranylabdát.Subinho írta:Neuer meg... jó kapus meg minden, DE egy kapusról beszélünk, mint a világ legjobb focistájáról! Nem érzi senki ezt az ellentmondást??? Miért nincs külön díj erre? Nem lehet egy kapus a világ legjobb focistája! Még ha állandóan kijön mezőnybe söprögetni...
Azért az a 4km nagyon nem állja meg a helyét. Sokkal többet fut annál , főleg idén . De a többi évben is többet futott attól még persze nem az a futógép de minden meccsen 6-7km fölöt táll meg a "számláló" nála.Normandia írta:Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja. Csak vegyük az utolsó meccsünket a Cordóba ellen. "Semmit" sem csinált Leo egész meccsen, sétált meg "sz@rt bele" stb, de vágott két remek gólt, a második egy csoda, amit CR az életében jó ha egyszer meglő majd. Messitől a váratlan mindig minden meccsen, játszon akárhogyan, benne van és hogy őszinte legyek, nekem ne hátul szereljen, hanem elől varázsoljon, azt meg nagyeséllyel megteszi szinte minden meccsünkön. Két teljesen különböző játékost vetünk itt össze nap mint nap, hogy ki a jobb és ki érdemli az aranylabdát. Az egyik mindent megtesz, hogy partiba maradjon a korszak legnagyobbjával. Ezért minden dícséret megilleti, mert rengeteg energiát fektet bele. A másik meg azt teszi, amit a legjobban szeret, játszik és szórakoztat, hogy e mellé még díjazzák is az neki csak mellékes.palesz77 írta: A "szarok bele" hozzáállására gondolok itt Messinek, nem a statokra. De aki egy Bl negyeddöntőben - vagy elődöntő, nem emlékszem már - alig fut többet, mint egy kapus, és láthatóan tojik magasról a dolgokra, az nálam nem érdemel Aranylabdát.. CR meg lehet, hogy a Bl döntőn sem villogott, de Bale gólja előt - ha jól emlékszem - pont ő volt az, aki a saját 16-osa körül visszasprintelve szerelte a támadót, és indította a kontrát. Hozzáállásban idén sajnos verte a Portugál Leot, és ilyen azonos mutatók mellett ezt is figyelembe veszem én.
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..
Egyébként na0421-el értek egyet. Neuer-nek kellene nyerni, mert a legkiegyensúlyozottabb volt egész évben. VB-t , bajnokságot, kupát nyert. Nem volt hullámzó a teljesítménye, ugyan Ő is sétálgat, de ez megbocsájtható neki
Már ne haragudj, de ezen az alapon Messi egyszer sem érdemelte volna meg az aranylabdát. Soha nem volt futógép és legtöbbször a 4 km sem éri el a futómennyisége meccsenként. Még akkor sem érte el, amikor szerintetek a legjobb volt. Ő nem ilyen játékos és nem erre találta ki a mindenható. CR pontosan annyival fut többet (5 km felett), hogy a hátrányát le tudja dolgozni, kompenzálni tudja. Csak vegyük az utolsó meccsünket a Cordóba ellen. "Semmit" sem csinált Leo egész meccsen, sétált meg "sz@rt bele" stb, de vágott két remek gólt, a második egy csoda, amit CR az életében jó ha egyszer meglő majd. Messitől a váratlan mindig minden meccsen, játszon akárhogyan, benne van és hogy őszinte legyek, nekem ne hátul szereljen, hanem elől varázsoljon, azt meg nagyeséllyel megteszi szinte minden meccsünkön. Két teljesen különböző játékost vetünk itt össze nap mint nap, hogy ki a jobb és ki érdemli az aranylabdát. Az egyik mindent megtesz, hogy partiba maradjon a korszak legnagyobbjával. Ezért minden dícséret megilleti, mert rengeteg energiát fektet bele. A másik meg azt teszi, amit a legjobban szeret, játszik és szórakoztat, hogy e mellé még díjazzák is az neki csak mellékes.palesz77 írta: A "szarok bele" hozzáállására gondolok itt Messinek, nem a statokra. De aki egy Bl negyeddöntőben - vagy elődöntő, nem emlékszem már - alig fut többet, mint egy kapus, és láthatóan tojik magasról a dolgokra, az nálam nem érdemel Aranylabdát.. CR meg lehet, hogy a Bl döntőn sem villogott, de Bale gólja előt - ha jól emlékszem - pont ő volt az, aki a saját 16-osa körül visszasprintelve szerelte a támadót, és indította a kontrát. Hozzáállásban idén sajnos verte a Portugál Leot, és ilyen azonos mutatók mellett ezt is figyelembe veszem én.
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..
na0421 írta:áruld már el nekem, hogy Cr-nek egyénileg miért is sikerült jobban a tavasza?
Na, én pont ezért adnám CR-nek, mert ha azt Messi megkapta - teljesen jogosan -, akkor ezt meg elvileg CR-nek "illene", lévén a szabályok ugyan azok maradtak..na0421 írta:amúgy én ezen az egész aranylabda történeten azért röhögök, mert többek között a madridisták és messi gyűlölők, szinte vért pisilve bizonygatják immár négy éve hogy messi 2010-es aranylabdája mekkora kamu, és annál nagyobb szégyene nincs is a futballtörténelemnek, mert vb... ehhez képest most Cr aranylabdája megkérdőjelezhetetlen.![]()
Szerintem ebbe ne legyél olyan biztos, én minden évben azt hiszem, hogy ennél durvább már nem lehet, aztán mégis..na0421 írta:mondjuk nekem évek óta az aranylabda díjátadó annyit jelent, hogy meglesem messi újabb divatkatasztrófáját.kíváncsi vagyok, idén mivel fognak előrukkolni a sztájlisztok, de azt a tavalyi mulatós öltönyt az aranycipő átadón szerintem semmi nem tudja überelni.
Ez azért mindent elmond. A sok okos szerint Messinek ez az éve instant kuka, CR meg ász volt, közbe meg 3 gól van köztük, úgy, hogy a portugál kb a góljai negyedét 11-esből lőtte.Erxy írta:ebben az évben Messi 58 gólt lőttbarca0000 írta:u.i.: Messi csak magához képes volt rosszba mert nem 50 gólt lőtt![]()
![]()
(CR 61-et.)
Ennyiről van szó. Komolyan nem tudom azzal a probléma, ha ennek valaki hangot is ad..barca0000 írta:Nem értem mi ez a nagy elfogultság itt Ronaldoval kapcsolatba ok tavaly jobb volt mint Messi
2011-ben Messi azért nyert CR előtt, mert megnyerte a Bl-t és a Bajnokságot, pedig szinte közel azonos mutatókkal rendelkeztek abban az évben - CR asszem 1 góllal többet is lőtt. Suárez meg ráadásul nem is játszott egész ősszel a saját hülyesége miatt, gondolom ezért nem..barca0000 írta:Most el kell dönteni hogy az aranylabda egyéni vagy csapat díj mert ha egyéni és természetesen az akkor azt mondja meg nekem valaki miért pont Ronaldo miért nem Suarez ?
ebben az évben Messi 58 gólt lőttbarca0000 írta:u.i.: Messi csak magához képes volt rosszba mert nem 50 gólt lőtt
Cannavaro meg is kapta annoennyi erővel maldininek meg puyolnak is 3x aranylabdásnak kellene lennie
teljesen egyértelmű.barca0000 írta:Miért akkor inkább kapja a 2,5 csapatos la ligaba jól játszó Cr?visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
ennyi erővel maldininek meg puyolnak is 3x aranylabdásnak kellene lennieSamper írta:Jelenleg sokan őt tartják a világ legjobb kapusának. Nem utolsó szempont, hogy a VB évében világbajnok kapja a trófeát.
Jelenleg sokan őt tartják a világ legjobb kapusának. Nem utolsó szempont, hogy a VB évében világbajnok kapja a trófeát. És egy kapus jobban hideg zuhany a sok hülyére, akik képtelenek különbséget tenni az aranylabda és az aranycipő között.visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
Miért akkor inkább kapja a 2,5 csapatos la ligaba jól játszó Cr?visca el barca írta:árulja már el nekem valaki, mi a rákért neuernek kellene nyerni a labdát? mert vb-t nyert? akkor miért nem a a többi 20 német közül valamelyik? vagy azért mert a 1,5 csapatos bundesligában jól játszik?
Akkor Iniestának vagy Xavinak. Idén Neuernak. Szerintem Messi harmadik lesz.Roberto Carlos írta:2010-re emlékszel? Ha akkor Messi kapta, akkor most CR-nek kell kapnia, ha következetesek akarnak maradni....akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót...
2010-re emlékszel? Ha akkor Messi kapta, akkor most CR-nek kell kapnia, ha következetesek akarnak maradni....akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót...
Igen, csak az a gond, hogy egy nálánál nem jobb játékost fognak háromszoros Aranylabdássá tenni, amiből kb. az első, ha jogos volt. Akkor már az kapja meg, aki világbajnok lett és ne az, aki csak klubszinten alkotott maradandót, mert hogy a társak a segge alá tolták a gólokat (a bírók meg a tiziket)...tothnandor1 írta:Messi technikai tudása, játékintelligenciája és alázata a csapat iránt mindenki fölé emeli. Ő komplett csoda, akármi lesz is az Aranylabda szavazás vége!