Barça vs. Real - El Clásico
- Leon
- Director del Fútbol
Új év új tizi! 1-0 a Realnak 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Nekem meg ennél a díjnál az a kedvencem, hogy 2012-ben, amikor Messi berámolt 91 gólt, sikerült Falcaot kihozni év legjobb játékosának. De maradjunk csak annyiban, hogy aki megnézi, hogy kik nyertek az elmúlt években akármelyik kategóriában bizony megállapítható, hogy ez a díjátadó nem kicsit elfogult, tök mindegy ki alapította. 

A kedvencem, hogy náluk 2011-ben CR lett az év játékosa!palesz77 írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Globe_Soccer_Awards

Amúgy kijavítanám magam; a rendezvény Marca által támogatott, nem Marca által szervezett.

tényleg nem Marca díj, Jorge Mendes díj ez.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
http://en.wikipedia.org/wiki/Globe_Soccer_Awards
Szerintem ez nem Marca díj..
A díjazottak meg végülis érthetőek, megnyerték a Bl-t és a Kupát, ősszel is menetelnek, Klub VB meg egyéb "mikiegérkupák"..
Logikus, hogy tőlük választanak legjobb játékost meg edzőt. James meg gondolom a VB miatt is nyerte meg az év felfedezettje díjat.
Amúgy érdemes megnézni a többi év nyerteseit, durva kategóriák vannak..
Szerintem ez nem Marca díj..

Amúgy érdemes megnézni a többi év nyerteseit, durva kategóriák vannak..

ZBarca írta:Globe Soccer díjak 2014 (MARCA díjátadója)
Legjobb játékos: Cristiano Ronaldo
Legjobb fiatal: James Rodriguez
Legjobb edző: Carlo Ancelotti
Legjobb elnök (micsoda???): Florentino Perez
Legjobb csapat: Real Madrid
Ez nemsemmi. Alig várom hogy a sok agysebész realos ismerősöm fb-n megosztogassa majd ezeket, hogy a reál meg cr mekkora király és hogy megint nyertek! Tulajdonképpen csináltak maguknak (a Marca) 1 díjat amit megnyernek

Globe Soccer díjak 2014 (MARCA díjátadója)

- palesz77
Mondjuk az se semmi, hogy Benzema 34 gólt lőtt szerintem, bár tudom, hogy nem erről szól a stat igazából..Daweed írta:Most goals in 2014 without penalties:
- Messi 51
- Cristiano 48
- Benzema 34
- Neymar 33
- Alexis 31

Aki meg ezeket a rekordokat képes követni, annak elismerésem..Normandia írta:Ezt hívják kissebbségi komplexusnak. Van most már olyan is a 600 rekordunkból, amit a Real, vagy CR megdöntött. Hosszú még a lista és jövőre is lesz karácsony.

- Kash
- Entrenador del Barça
JajaEzt hívják kissebbségi komplexusnak. Van most már olyan is a 600 rekordunkból, amit a Real, vagy CR megdöntött. Hosszú még a lista és jövőre is lesz karácsony.

Ahogy Matyi is említette, felüdülés nekik ez az utóbbi 1-2 év, a 4-5 éves elnyomás után

- Normandia
- Director del Fútbol
Ezt hívják kissebbségi komplexusnak. Van most már olyan is a 600 rekordunkból, amit a Real, vagy CR megdöntött. Hosszú még a lista és jövőre is lesz karácsony.S.Agüero írta:Sok köze volt ennek a témához, de azért nice try!Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.![]()
Nehezen viselésről meg pont ti juttok az eszembe, az alatt a bizonyos 4 év alatt hogy kikészülhettetek...

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Egy kis összekukázott statisztika
(nem, nem savanyú a szőlő; nem fikázásnak szánom; nem vitát akarok gerjeszteni, csak egy kis érdekesség!)
Most goals in 2014 without penalties:
- Messi 51
- Cristiano 48
- Benzema 34
- Neymar 33
- Alexis 31

Most goals in 2014 without penalties:
- Messi 51
- Cristiano 48
- Benzema 34
- Neymar 33
- Alexis 31
- MatyiG
- Adminisztrátor
Sok köze volt ennek a témához, de azért nice try!Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.

Nehezen viselésről meg pont ti juttok az eszembe, az alatt a bizonyos 4 év alatt hogy kikészülhettetek...

Ja semmi leesett köszönhetően palesznekAlfa írta:fejtsd már ki légyszívesLa Pulga írta:MessiAlfa írta: Szerintem is kicsit fel van fújva ez az egész kb mint amikor Messi nem fogott kezet azzal a kissráccal a Vb-n. Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Az egy evben szerzett gyozelmek, es az egy evben lott golok rekordjait dontotte meg a RM a vb donton. Plusz par meccse a sorozatban elert gyozelmek rekordjat is, de ott az abszolut rekord (Corintiaa, Ajax - 25) meg nem dolt meg. A tegnapi a 22. zsinorban behuzott gyozelem volt.
A BL cimvedes meg egy alom lenne, nekem mindennel fontosabb, en barmit bealdoznek erte. A jelenlegi jo forma csak egy dolog, annyi nuansz befolyasolja meg a meccseket, hogy a majdani pillanatnyi format ne is emlitsem, hogy felesleges meg arrol beszelni, h ki nyeri iden. A semleges szurkolok Real - Bayern dontot szeretnenk szerintem amugy.
A BL cimvedes meg egy alom lenne, nekem mindennel fontosabb, en barmit bealdoznek erte. A jelenlegi jo forma csak egy dolog, annyi nuansz befolyasolja meg a meccseket, hogy a majdani pillanatnyi format ne is emlitsem, hogy felesleges meg arrol beszelni, h ki nyeri iden. A semleges szurkolok Real - Bayern dontot szeretnenk szerintem amugy.
Hát ha a Valencia nem lesz képes megfogni a Realt a Mestallaban legalább egy X-re akkor , itt már tényleg csak abban reménykedhetünk , hogy az Atletico - bár elnézem a mostani formájukat , ők sem szárnyalnak - esetleg majd mi otthon , de majd kiderül. Persze ehhez hozzátenném , hogy nekünk hozni kéne az összes meccset. Nem nagyon fér már bele pontvesztés. A fő erőpróbák itt lesznek... Sociedad , Atletico.zola8787 írta:Talán a Sociedad elleni vereségük óta folyamatosan nyernek, ami előtt tényleg le a kalappal és ami még durvább, hogy a nagyját nem 1-2 góllal. Grat nekik, őszintén mondva remélem hamarosan megáll ez a széria
Talán a Sociedad elleni vereségük óta folyamatosan nyernek, ami előtt tényleg le a kalappal és ami még durvább, hogy a nagyját nem 1-2 góllal. Grat nekik, őszintén mondva remélem hamarosan megáll ez a széria 

- palesz77
Már vagy 20 meccs fölött van a győzelmi szériájuk, tudtommal ezt döntötték meg - gőzöm sincs, hogy nekünk mennyi volt, meg hogy melyik szezonban állítottuk azt be..Stalkyard írta:Megdöntötték az egy percen belüli passzok világrekordját? Vagy esetleg 6 kupát nyertek egy év alatt? Komolyan érdekelne ez a rekord.
A VB aranylabda óta minden egyéni díjat neki kéne adni..Alfa írta:fejtsd már ki légyszívesLa Pulga írta:Messi

Nincs csajod vagy valami épkézláb elfoglaltságod ahelyett, hogy ilyeneket böfögsz ide?Decima írta:Sajnos megint savanyú a szőlő. A Barca rekordok megdöntését egyesek nehezen viselik.

Mondjuk a neved mindent megmagyaráz, biztos egy ősi magyar kifejezésből ered, csak ki kell cserélni az első betűt egy G-re.
OFF vége
Megdöntötték az egy percen belüli passzok világrekordját? Vagy esetleg 6 kupát nyertek egy év alatt? Komolyan érdekelne ez a rekord.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
fejtsd már ki légyszívesLa Pulga írta:MessiAlfa írta: Szerintem is kicsit fel van fújva ez az egész kb mint amikor Messi nem fogott kezet azzal a kissráccal a Vb-n. Egyébként hogy , hogy CR csak a második legjobb lett ? Ki lett a legjobb ?

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Jahhj, ez a decima gyerek... 

- Chino
- Llegenda del Barça
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2383979" target="_blank
Forca Barca!!!!
- Nervo
- Capitá del Barça
Sajnos sztem ez a madrid történelmet fog írni. Nehéz ezt leírni, de ez az igazság sajnos. Sztem Ancelottiéknak nagy esélyük van a bl cím védésre is.
Ezzel sztem, nem mondtam újat egyébként.Nem baj az, nálunk hogyha esetleg mégsem jönne össze a bajnokság, akkor legalább matyi és alvés közül valaki hátha megnyeri a fair play díjat a csapaton belül. 

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

- visca el barca
- Presidente del Barça
én lemaradtam. mit döntöttek már megint?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...