Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A pillanat mikor rájössz, hogy nagyobb hangulat van egy darts meccsen, mint a mennyeiben.Petr írta:Ezzel ellentétben ezek ki vannak festve és be vannak öltözve, tiszta focihangulatot teremtenek.
Nem semmi, sőt. Nem vagyok otthon a darts-ban, eddig azt hittem, hogy a nézők csendben ülnek, és a nagyobb dobásoknál tapsolnak. Ezzel ellentétben ezek ki vannak festve és be vannak öltözve, tiszta focihangulatot teremtenek.PCsabi írta:Epic volt ez a Lewis - Barneveld meccs.
9 nyilas:
http://youtu.be/wOHMm6UkgF8" target="_blank
jó pár éve kellett volna lerendezni.PCsabi írta:Elképzelhető, hogy lesz egy Mayweather - Pacman májusban:
KATT
Az Édes Élet mellett még ilyenekre is jut ideje. Grat!bence-barca írta:Berki Krisztián aranyérmes Nanningban!
Ez 9 szám, ebből 7-be jut döntőbe szerintem. A 7-ből 6-on éremesélyes, abból szerintem öt számon aranyat is hozhat. Gondolok a két vegyesre, a két pillangóra, 200 gyorsra és hátra.Petr írta:Brutális, nem értem, hogy honnan van ennyi energiája. Ez a mennyiség hatalmas, remélem nem üt vissza a bátorsága(vakmerősége?). Sok sikert, Katinka!S.Agüero írta:Hosszú Katinka 200 m vegyes, 400 m vegyes, 100 m gyors, 200 m gyors, 400 m gyors, 50 m hát, 200 m hát, 100 m pillangó, 200 m pillangó,
Brutális, nem értem, hogy honnan van ennyi energiája. Ez a mennyiség hatalmas, remélem nem üt vissza a bátorsága(vakmerősége?). Sok sikert, Katinka!S.Agüero írta:Hosszú Katinka 200 m vegyes, 400 m vegyes, 100 m gyors, 200 m gyors, 400 m gyors, 50 m hát, 200 m hát, 100 m pillangó, 200 m pillangó,
Persze, ez már természetes, de azért jó lenne, ha legalább egyenlőt fújnának, nagyon sok múlik ezeken, ha nem a bírókon fog múlni a meccs, nyerünk. Ha megint megnyomják őket, szoros lesz, remélem, nem játszanak közre, és nyerünk, mert az szerintem egyértelmű, hogy mi vagyunk most a legjobbak.Alcantara írta:Remélem nem ezen múlik! Matyi, ha végignézed a meccseinket, még egyenlőt sem fújtak egy komoly csapat ellen sem, nemhogy nekünk hazait. Én erre nem is számítok. Azt a játékot várom, amivel a csoportmeccsen begyűrtük őket, azt a szenvedélyes, vehemens vízilabdát, az egyetlent, amivel a szerbeket meg lehet verni.S.Agüero írta:Ha nem fújnak nekik a bírók, megverjük őket.
Az, hogy ez a döntőben mire lesz elég nem tudom, de én egy vereség esetén sem leszek elégedetlen már, nagyon-nagyon jó csapatunk van és maximálisan odateszik magukat minden meccsen. Minden tiszteletem Benedek Tiboré, aki ilyen hamar összerakott, egy ilyen jó közösséget.