Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt mi alapján álapítottad meg!?Rafinha sokkal jobb az 1 vs 1 - ben, mint Rakitic

Csatlakozom!Subinho írta:Szegény Xavi, nagyon imádtam őt, de sajnos már a Sociedad ellen is lassú... nagyon lassú. Ahogy próbál lépést tartani, de lemarad... rossz nézni. Vele és Busquetsel a kp végtelenül lassú. Iniesta egyedül kevés...
Rafinha sokkal jobb az 1 vs 1 - ben, mint Rakitic, Alves meg? Védő csere hátrányban?! Ezt csak Lucho meg Te tudod kiagyalniKash írta:Nem, csak nem értem mit akarsz rafinha-val.Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?Ha Messi, Iniesta, Xavi, Neymar nem bír semmit, sem a középpályán, sem támadásban, mit akarsz Rafinhával? Ott ül a padon Rakitic, Alves...Te meg Rafinházol.
Nem, csak nem értem mit akarsz rafinha-val.Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?

Neked mi bajod? Kivágtak a szerb oldalról?Kash írta:Jólvan Pampa, látjuk, hogy egy vérbeli taktikus vagyPampalini írta:Ha 4 védővel maradunk, akkor viszont Rafinhát hoznám Xavi helyettpalesz77 írta:Valaki szóljon már Luchonak, hogy a középpályára is hozhat be embert frissítés gyanánt..
Jólvan Pampa, látjuk, hogy egy vérbeli taktikus vagyPampalini írta:Ha 4 védővel maradunk, akkor viszont Rafinhát hoznám Xavi helyettpalesz77 írta:Valaki szóljon már Luchonak, hogy a középpályára is hozhat be embert frissítés gyanánt..

Minek, a végén még kiegyenlítenénk.palesz77 írta:Valaki szóljon már Luchonak, hogy a középpályára is hozhat be embert frissítés gyanánt..

Ha 4 védővel maradunk, akkor viszont Rafinhát hoznám Xavi helyettpalesz77 írta:Valaki szóljon már Luchonak, hogy a középpályára is hozhat be embert frissítés gyanánt..
Nem kell osztogatni. Ahogy írod, játsszon a jobbik. Alves kirobbanthatatlan volt végig, függetlenül a teljesítményétől, most Montoya talán él a lehetőségével és bekerül. A fizetését azért hoztam fel, mert Te említetted, ha valamivel jobb a teljesítménye. Márpedig a brazil esetében már talán elvárható, hogy jobb legyen a teljesítménye (is) a tartalékokénál, ha már annyit keres amennyit...hajnesz írta:Akkor hogy kell számolni? A kulcspasszokat elosztani a fizetéssel,és az alapján itélni meg valakit? Annak kell játszani,aki a jobb, és az minden esetben Alves.