Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos én szinte biztos vagyok benne, pedig én egy spanyol lengyel döntőnek nagyon örülnék, de nemhiszem, hogy hagyni fogják, hogy a lengyelek menjenek tovább. A kézilabdát szinte már nem is érdemes nézni annyira előre megrendezett az egész, pedig szerintem egy nagyon látványos sport. Jó lenne ha újra lenne értelme szurkolni valakinek.Alcantara írta:Akkor lehet Katar lesz a világbajnok?
Na, ez még nekem is új! Ettől dobok egy hátast.hölör írta:És mindehhez küldenek két szerb bírót az elődöntőre.
Alcantara írta:A sportág presztízsének aláásása, amit olajosék megengednek maguknak/nekik.S.Agüero írta:2015, Kézilabda VB, Lengyelország - Katar elődöntő.![]()
![]()
Fogalmazhatnál úgy is, hogy Lengyelország-ex Jugoszlávia elődöntő.
Remélem a polákok agyonvágják ezt a zsoldossereget. Nem láttam még a katariak(??) meccsét, a himnuszt szívükre tett kézzel éneklik? Annyi pénzért ez a minimum.![]()
Francia-lengyel döntőt várok, remélhetőleg lengyel győzelemmel, bár a franciák brutál jók, de zsigerből utálom őket, nem tudnék nekik szurkolni.
A sportág presztízsének aláásása, amit olajosék megengednek maguknak/nekik.S.Agüero írta:2015, Kézilabda VB, Lengyelország - Katar elődöntő.![]()
![]()
21:15-kor kezdenek.P.U.Y.O.L. írta:Arról tudtok valamit, hogy a meccs kezdődik 9-kor vagy csak a közvetítés? A Barca meccs miatt nem bánnám, ha legalább 10-kor kezdenének dobálni a fiúk. (úgy azért mégiscsak kisebb lenne az átfedés)
Firstrow.startland írta:Ha találtok működő streamet, küldjétek a linket légyszi![]()
Sajnos egyik se volt túl szoros meccs, de amúgy minden bejött, amire vártam.S.Agüero írta: Eddig jó meccs, szurkolok a hosszú játéknak!
Eddig jó meccs, szurkolok a hosszú játéknak!P.U.Y.O.L. írta:Ezek nem tudnak rossz meccsek lenni!S.Agüero írta:Holnap két nagy elődöntő lesz:
Taylor - Barneveld
Gerwen - Anderson
Remélem, jó meccsek lesznek.![]()
Reménykedek egy Taylor - Anderson döntőben, Taylor sikerrel.
Amúgy szerintem a holland - skót elődöntő színvonalasabb lesz, de a másik meg epic.
Buntingot meg nagyon megkedveltem. Szimpatikus figura. Az a jelenet a kiesése után Barneyval meg igazán megható volt.
Ezek nem tudnak rossz meccsek lenni!S.Agüero írta:Holnap két nagy elődöntő lesz:
Taylor - Barneveld
Gerwen - Anderson
Remélem, jó meccsek lesznek.
Nekem az ellenfél reakciója is baromira tetszett, látszik rajta, hogy ez még őt is lenyűgözte.. Amúgy tényleg durva milyen hangulat van egy ilyen dartsmeccsen.PCsabi írta:Epic volt ez a Lewis - Barneveld meccs.
9 nyilas:
http://youtu.be/wOHMm6UkgF8" target="_blank