Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha valamelyik csapat akkor az az atletico akinek nem igazán szoktunk jól odacsapni sohaLeon írta:Én arra leszek kíváncsi,hogy akkor mi lesz vele ha mondjuk jól megcsapjuk az Atleticot? 3-4góllal...
Persze az utóbbi idők után könnyen fordítva is elsülhet a dolog,de ha nyerünk akkor mennyiben változik a helyzete L.E-nek? Mindenki boldog lesz de ha majd megint kikapunk akkor egy újabb 2 meccses ultimátumot fog kapni?Meddig fog ez így menni?
nem is mondtam, hogy kezdő edzőt hozzunkpalesz77 írta:Igen, és olyan egy volt az ezerből.. Most is a Pep éra sikereit próbáltuk leutánozni Luchoval, láthatjuk mi lett belőle.. Túl kéne lépni ezen a korszakon, az egyszer nagyon bejött, de ha most 100-szor megint így akarunk megújulni, akkor legalább 99-szer bukni fogunk elég nagyot - de lehet 100-szor.Pampalini írta:Ennyi erővel Pep sem volt egy nagy szaktekintély, amikor átvette a csapatot...
Igen, és olyan egy volt az ezerből.. Most is a Pep éra sikereit próbáltuk leutánozni Luchoval, láthatjuk mi lett belőle.. Túl kéne lépni ezen a korszakon, az egyszer nagyon bejött, de ha most 100-szor megint így akarunk megújulni, akkor legalább 99-szer bukni fogunk elég nagyot - de lehet 100-szor.Pampalini írta:Ennyi erővel Pep sem volt egy nagy szaktekintély, amikor átvette a csapatot...
Ennyi erővel Pep sem volt egy nagy szaktekintély, amikor átvette a csapatot...kristop írta:a sociedad utáni meccs után a véletlenül se akarom védeni, de most komolyan kloppra írod, hogy azért lenne jó, mert folyamatosan képest ugyanazt hozni? mármint kiesni a német bajnokság egy dortmund szintű csapattal? vagy bielsát? akit én egyszerűen imádok és bálványozok, de ha valami, akkor a konzisztencia az nincs nála. plusz egy teljesen őrült, akivel baromi jó meccseink lennének, de egy biztos pont ő soha nem lenne, meg eredmény se szerintem. valverde meg egy jó spanyol középcsapat edzője, aki meg ennél többet nem bizonyított.Feast4 írta:Na azért két valamit gyorsba szögezzünk le. Még sajna nem menesztették. És ha nézzük az utóbbi években felmerűlő neveket: Klopp,Valverde, Biesla is lényegesen jobb felkészültebb edzők mint ő. Miből szűrtem le ezt? Legalább folyamatosan képpesek úgyanazt a szintet hozni, amire ez a szerencsétlen kókler nem képpes.
szép dolog ez felindultság, engem is még mindig kiakaszt, amit az előző meccsen művelt, de hogy az nem lenne jobb, ha hozunk hirtelen egy szintén nem megoldás arcot, az biztos.
igen, minden bizonnyal az volt.palesz77 írta:...
Úgyhogy remélem ez azért kamu hír..
Sajnos nagyon igazad van, ezzel egy ideig ki vagyunk radírozva, csak remélhetjük, hogy a befektetők, támogatók nem fordulnak el. Ugyanakkor egy olyan edző, aki nem ragaszkodik görcsösen a régihez, elkezdhet építeni valamit a fiatalok segítségével.Feast4 írta:Na azért két valamit gyorsba szögezzünk le. Még sajna nem menesztették. És ha nézzük az utóbbi években felmerűlő neveket: Klopp,Valverde, Biesla is lényegesen jobb felkészültebb edzők mint ő. Miből szűrtem le ezt? Legalább folyamatosan képpesek úgyanazt a szintet hozni, amire ez a szerencsétlen kókler nem képpes.
Igazából teljesen mindegy ki jön sokkal nagyobb kárt nem tud tenni. Csak igazából továbbra is azt mondom amit korábban. Széthulló vezetőség leszállóágban lévő klubb átigazolási tilalommal. Teszem azt ha te vagy Klopp és megkérnek és még csábító is lenne elvállalnád főleg annak a tudatában, hogy lehet az új vezetőség téged is kitesz? Oké Rosell volt de ki tudta kezdeni Pepet akkor laorta miért ne tudna egy edzőt kikezdeni ha olyanja van a tűzoltás kellős közepén?
a sociedad utáni meccs után a véletlenül se akarom védeni, de most komolyan kloppra írod, hogy azért lenne jó, mert folyamatosan képest ugyanazt hozni? mármint kiesni a német bajnokság egy dortmund szintű csapattal? vagy bielsát? akit én egyszerűen imádok és bálványozok, de ha valami, akkor a konzisztencia az nincs nála. plusz egy teljesen őrült, akivel baromi jó meccseink lennének, de egy biztos pont ő soha nem lenne, meg eredmény se szerintem. valverde meg egy jó spanyol középcsapat edzője, aki meg ennél többet nem bizonyított.Feast4 írta:Na azért két valamit gyorsba szögezzünk le. Még sajna nem menesztették. És ha nézzük az utóbbi években felmerűlő neveket: Klopp,Valverde, Biesla is lényegesen jobb felkészültebb edzők mint ő. Miből szűrtem le ezt? Legalább folyamatosan képpesek úgyanazt a szintet hozni, amire ez a szerencsétlen kókler nem képpes.
Na mondjuk remélem ez a része kamu, mert ez már tényleg nagyon durva lenne.. Nevezzék ki akkor legközelebb Messit játékos-menedzsernek, aztán nem lesznek bajai. És félre ne értsetek, nem azt mondom, hogy ragaszkodjunk Luchohoz, szerintem semmivel nem lennénk jobbak vele a jövőben sem mint most, szóval tőlem aztán mehet - bár utódot se fogunk rendeset találni most -, de azért ne azért rúgjuk már ki, hogy Messi megnyugodjon.. Persze tudom, hogy neki köszönhetünk jelenleg kb mindent, de azért arra emlékezni kéne, hogy Messi van a klubért, és nem fordítva..Erxy írta:Cadena Cope reporting, the board has reached Messi, to calm him down cause Lucho will be fired in the coming hours.
Visca! Én próbáltam a realitás talaján mozogni, de meggyőztél. Mond meg nekem, hogy ki ez a most leszerződtethető edző!Alcantara írta:Pampa! Kicsit korosabb leszel, akkor majd tudni fogod, hogy nem mindegy, hogy egy Bundesliga középcsapatot viszek sikerre egy alkalommal, mindenféle eredménykényszer nélkül vagy leszerződök egy olyan csapathoz, ahol alapkövetelmény a bajnokság, BL négy közé jutás.Pampalini írta:Klopp? Aki a semmiből vitte a BL döntőbe ezt a noname gárdát? A 2 keretet pedig ne hasonlítsd össze, neki is szüksége van a váltásra, ami kapóra jöhet. Egyébként Heynckes is jöhetne, ha nem a 100. szülinapjára készülne
Itt nem tűri el a közönség és a vezetés, hogy most éppen rossz szériám van és a kieső helyért harcolok, de majd nemsokára jobb lesz. Szerinted 4-5 vereségnél, maradhatna a kispadon, mint Németországban.
A keretről meg annyit, hogy egyrészt ő maga alakította az idei évre (sérülés nincs kalkulálva, az oké) Immobile játékába beleszerelmesedett például.
Nem mondom, hogy nem jó edző, nem tehetséges, de lutri lenne ő nálunk.
Nekünk nincs itt idő kísérletezni, gatyába kell rázni azt amit itt hagyott Zubi a csodaigazolásaival.
Ide olyan edző kell, aki bizonyított nagy csapatnál, neve/tekintélye van, alkalmas arra, hogy motiválja ezt a társaságot.
Ilyen edzők Ancelotti, Jose például. Mielőtt rám írna ebben valaki, nem azt mondom, hogy személy szerint ők kellenek, de kvalitásban egy ilyen típusú és még az is meglehet, hogy kudarcot vallana szintén ezzel a jóllakott, primadonna csapattal.
Én azt mondom , hogy év végéig még maradjon. Le kell ülnie a játékosokkal az öltözőben , tisztáznia kellene a helyzetet. Hol is tartunk most , mi is fog következni , mert ez így nem mehet tovább. Minden játékossal tisztázza a viszonyát. LE-nek változtatnia kéne magán , mert ez a "majd én megmutatom , hogy Messit le tudom ültetni a padra " hozzáállás semmire nem fog vezetni. Viszont ehhez az is kell , hogy Messi/ék is visszavegyenek , főleg Messi , mert ez most már kezd kicsit sok lenni amit megenged magának.Capon írta:bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
Értem én és egyet is értek, de ki?Alcantara írta: Ide olyan edző kell, aki bizonyított nagy csapatnál, neve/tekintélye van, alkalmas arra, hogy motiválja ezt a társaságot.
Ilyen edzők Ancelotti, Jose például. Mielőtt rám írna ebben valaki, nem azt mondom, hogy személy szerint ők kellenek, de kvalitásban egy ilyen típusú és még az is meglehet, hogy kudarcot vallana szintén ezzel a jóllakott, primadonna csapattal.
Pampa! Kicsit korosabb leszel, akkor majd tudni fogod, hogy nem mindegy, hogy egy Bundesliga középcsapatot viszek sikerre egy alkalommal, mindenféle eredménykényszer nélkül vagy leszerződök egy olyan csapathoz, ahol alapkövetelmény a bajnokság, BL négy közé jutás.Pampalini írta:Klopp? Aki a semmiből vitte a BL döntőbe ezt a noname gárdát? A 2 keretet pedig ne hasonlítsd össze, neki is szüksége van a váltásra, ami kapóra jöhet. Egyébként Heynckes is jöhetne, ha nem a 100. szülinapjára készülne
Elsőre azt mondanám, hogy tök mindegy igazából nem oszt nem szorozna egy edzőváltás, de ha LE kezdi fél év után elveszteni az öltözőt, akkor mégsem mindegy nagyon nem!bence-barca írta:Amúgy ti mit mondanátok, ha új edző jönne jöjjön mihamarabb és idény közben legyen a csere (nyilván ennyi idő alatt nem tudna ő se ütős csapatot csinálni illetve év közben nem lehet minden edzőt csak úgy elmozdítani) vagy LE maradjon nyárig és nyáron jöjjön valaki? Illetve kit/ kiket látnátok szívesen?
még csak 69, de 100 évesen is 10x jobb edző lesz mint LE valaha...Pampalini írta:Egyébként Heynckes is jöhetne, ha nem a 100. szülinapjára készülne
Klopp? Aki a semmiből vitte a BL döntőbe ezt a noname gárdát? A 2 keretet pedig ne hasonlítsd össze, neki is szüksége van a váltásra, ami kapóra jöhet. Egyébként Heynckes is jöhetne, ha nem a 100. szülinapjára készülneAlcantara írta:Ebben teljesen igazat adok, vicces lenne, ha ez a keret, csak a tiki-taka alkalmazására lenne jó.visca el barca írta:értem én, de azért a világ legjobbjai csak képesek arra, hogy néhány hónap alatt betanuljanak valami új formációt....[/i]
Ez a Klopp mánia megint miért került elő? Szegény éppen most birkózik a kieső helyen a Dortmundjával, pedig állítólag a világ egyik legjobb edzője. Éppen ő kellene most ide.![]()