Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert őket meccs előtt puhítják.. :DDDPampalini írta:TripleH írta:Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...:d
csak azt nem tudom, hogy a sporik miért nem elégelik meg a stílusukat
Miért kéne? Úgyis a Xavi-Ini-Busi trió kezd.Pampalini írta: Totál le lett építve a mellőzésével, remélem hétvégére összekapja magát!
TripleH írta:Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...:d
Totál le lett építve a mellőzésével, remélem hétvégére összekapja magát!kadarzsolt85 írta:Ez a Rakitic brutal gyenge.
Spanyolország MMA válogatottja..Pampalini írta:Sajnos ott is lesz, nem kevés...
Sajnos ott is lesz, nem kevés...TripleH írta:Ezt a mondatot inkább az AtMa ellen részesítsük előnyben.Pampalini írta:Azért elég paraszt szabálytalanságok is vannak, nehogy sérülés legyen...
Ezt a mondatot inkább az AtMa ellen részesítsük előnyben.Pampalini írta:Azért elég paraszt szabálytalanságok is vannak, nehogy sérülés legyen...
Én is igy látom. Rakitic játéka érthető, ő most a feketebárány. Régen volt már ő kezdő... Remélem lecseréli a 60.percben, nehogy formába lendüljön.mess2009 írta:Ilyen ellenféllel még az öröm sem az igazi ...Persze a játéktól sem lehetünk elszállva! De a góloknak azért örülök.
nekem amúgy Rakitic tűnik feltűnően gyengének és az, hogy alig látok Szép kidolgozott akciókat.
Lehet , hogy titokban ott ül a lelátón Mourinho és Abramovics és nekik ment a pusziErxy írta:?Alfa írta:De úgy gondolom , hogy ez véget vethet az összes találgatásnak ( sokak bánatára itt a fórumon)
nem Luchonak küldte a puszit