Ne értsetek félre én az egyik legnagyobb rajongója vagyok Leo- nak. De sajnos az a tény, hogy ha az elmúlt időszakokat nézzük, ha bármilyen 'öltözői atrocitás' volt a Barcánál, az eddig, kivétel nélkül Leo-val volt kapcsolatos. Ez meg volt Pep- nél, Tito-nál, Martinonál és most Enruiqe-nél is.
És mi volt minden egyes cicafight eredménye? Na mi? Mindenki az aktuális edző fejét követelte tálcán....
Így van ez most is. Enruiqe próbál szembe menni a közakarattal, mert Ő is látja, hogy Messimalista a csapat jelenleg. Próbálgatja a legjobb felállást, taktikákat változtat. Az, hogy 1-0 lett, ne kenje már rá mindenki, könyörgöm! Nem ő mondta Suareznek, Neymar-nak, és Leo-nak a 16-oson belül, az utolsó pillanatokban, hogy - á ne lődd még el [auto_cenzúra], inkább csinálj még egy csellót előtte...
Az, hogy Pedro, és Munir a szezon eleji remek rajt után inkább a B-keretbe esett vissza, nem ő az oka... és nem tudom, hogy ki vagy mi lehet az...vagy, hogy mivel lehetne megoldani...Őket már pénzzel sem lehet motiválni...
Munir....Annó ha ifisként, behívott a 'nagycsapat' edzője egy-egy mérkőzésre, cserének, nem tudom, hogy ti hogy voltatok vele, de ha játéklehetőséget kaptam, kaptunk, a belünket is kihajtottuk. (ezért példaértékű Sandro hozzáállása)Pedig nem kaptunk Fabudi Q-7-est, meg több millió ójrót... Max este egy kisheinekent a discoban