kabbe ,ténylegpalesz77 írta:(15+9 amúgy csak 24.![]()
)

igen, amugy transfermarktról néztem.
kabbe ,ténylegpalesz77 írta:(15+9 amúgy csak 24.![]()
)
Csak 7 gólpassza van hivatalosan, transfermarkt gólpasszok terén elég nagyvonalú - gondolom ott nézted -, olyat is annak számít, ha Messi belelövi a kapusba, és a kipattanót bekotorják. Én csak a hivatalos gól+gólpassz adatokkal számoltam most..visca el barca írta:gól+gólpassz 15+9, 26/41góllal 0.634
elégre a gólpassz is beleszámít a "benne van a gólban" c. történetben.
gól+gólpassz 15+9, 26/41góllal 0.634palesz77 írta:Idei adat nem tudom honnan volt, de egy picit túlzó volt..
Challenge Accepted! Bajnokságban néztem csak:visca el barca írta:paleszt kihívás elé állítom, majd kiszámolja, hogy az elmult években a góljaink hány százalékában volt benne... igen megdöbbentő lesz. idén ez csak a bajokságban 63.4%....
én speciel a Te pökhendi, foghegyről odavetett egymondatosaidat unom, de baromira. sok értelmes hozzászólásod nincs.kadarzsolt85 írta:Rixmond unjuk mar a fejedet ulj le egyes es hagyd beken mar Messit
Engem nem igazán lehet vádolni azzal, hogy Messis napszemüvegen át nézném a dolgokat, mert nem tartozik a kedvenceim közé, de azért az vitathatatlan, hogy idén motiváltabban játszik, mint tavaly. Kevesebb a sétálgatás, részt vesz a letámadásokban. Nyilván nem úgy mint mondjuk 3-4 évvel ezelőtt, de ha azt vesszük, hogy 4x aranylabdás, mindent megnyert klubszinten amit lehet (nem is egyszer) valahol törvényszerű. Iniesta vagy Xavi helyzete más.palesz77 írta: Mert mi a probléma azzal amit ír? Hogy nem Messis napszemüvegen keresztül nézi a dolgokat, és a hibáit ugyanúgy kiemeli, mint mások minden egyes jó megoldását? Néha szerintem is már túlzásokba esik mondjuk, de attól még az írásának bőven van alapja. Úgyhogy nem tudom miért kell személyeskedni, főleg hogy érveket megint nem írsz mellé..
A kialakulóban lévő vitához:
A támadószekcióban szerintem egyértelműen ő volt a legfontosabb láncszem az ősz egészét tekintve. Neymarnak is végre megvoltak azok a meccsei, ahol megcsillogtatta klasszisát és húzóemberré tudott válni, de ettől függetlenül jelenleg még mindig inkább Messi játékától függ a csapat eredményessége.palesz77 írta:Most lehet bennem van a hiba, és én látom rosszul, de csak szerintem legalább olyan fontos tagja a keretnek idén Neymar, mint Messi?Samper írta:Ebben a keretben rajta kívül nincs senki, aki az egész csapat meghatározó figurája lehetne. Hogy ezt ő ios túlságosan tudja, az mellékkérdés.
Mert mi a probléma azzal amit ír? Hogy nem Messis napszemüvegen keresztül nézi a dolgokat, és a hibáit ugyanúgy kiemeli, mint mások minden egyes jó megoldását? Néha szerintem is már túlzásokba esik mondjuk, de attól még az írásának bőven van alapja. Úgyhogy nem tudom miért kell személyeskedni, főleg hogy érveket megint nem írsz mellé..kadarzsolt85 írta:Rixmond unjuk mar a fejedet ulj le egyes es hagyd beken mar Messit!
Most lehet bennem van a hiba, és én látom rosszul, de csak szerintem legalább olyan fontos tagja a keretnek idén Neymar, mint Messi?Samper írta:Ebben a keretben rajta kívül nincs senki, aki az egész csapat meghatározó figurája lehetne. Hogy ezt ő ios túlságosan tudja, az mellékkérdés.
zsilia írta:Barca FANok, Messi FANok figyelem!
Az fb egyik oldalán álomcsapatot választanak. Minden egyes pozícióra 10 játékost jelölnek, akik közül a legtöbb szavazatot kapó kerül be az álomcsapatba. Jelenleg MESSIre lehet szavazni, de a bayernesek nagyon sok szavazattal tolják robbent. Szavazzunk Messire, mutassuk meg, hogy nehéz helyzetekben van összefogás. Szóljatok akinek tudtok, hogy szavazzon Messire...
Az oldal: https://www.facebook.com/tippekharca" target="_blank
A legfrissebb posztnál kell hozzászólást írni a szavazathoz! Gyerünk...
Hajrá Barca!
Ebben a keretben rajta kívül nincs senki, aki az egész csapat meghatározó figurája lehetne. Hogy ezt ő ios túlságosan tudja, az mellékkérdés.Cseri írta:Számomra érthetetlen,ami ezen a fórumon időnként vele kapcsolatban zajlik. Ez az ember,ha nincs jó szezonja is rúg kb. +30 gólt évente és teszi ezt évek óta. Mondjatok C.Ronaldon kívül még egy ilyen játékost.Kivel pótolnátok? Kis túlzással kb. 70 gólt kellene rúgnia a maradék 9 embernek összesen és semmi gond nem lenne, ez nincs 8 gól fejenként. Persze,tudom ennek az az oka,hogy mindenki neki akar passzolni. Ne értsetek félre,nem szent Ő sem,ember,mint mi,hibákkal,stb., de néhányan úgy állítják be a hozzáállását mintha Ő lenne Balotteli.
Rixmond írta:P.Kluivert9 írta:Ki mondta hogy egy emberre kene epiteni a csapatot?Messi a vilag legjobbja ha lenne körülötte csapat vernenk a vilagot.elol neymarral szerintem jo parost alkotnak mogejuk kellene csapat!nem azért messi függő a mostani Barca mert ra épül a taktika hanem mert rajta es neymaron kívül nincs mas huzoember!
Komolyan aki eladna az nem erti miaz hogy klub legenda...puyolt xavit iniestat eladnatok eladtatok volna valaha is???ha igen akkor van baj a fejekbe!!!
Micsoda labdakat adott ma is hogy szervezte a tamadasainkat...es ti kivennetek a csapatbol?es akkor kifogja szabni a tamadasokat?na mindegy is!Messi innen csak 32folott mehet el a Newelbe!!!Grande La Pulga Vamos Leo Visca Barca
És te mikor láttad Puyolt, Xavit , Init passogatni ? Keresgess a memóban ,mert ilyen meccset nem nagyon találsz. Maximum nem ment nekik a játék. De Messi passogatását lassan heti szinten látjuk. Engem soha nem érdekelt , ha valakinek gyengébb periódusa van, de az , hogy netto emberhátrány azt nehezen viselem. Imádom a kis törpördögöt és nálam ikon, de tegye oda magát....
P.Kluivert9 írta:Ki mondta hogy egy emberre kene epiteni a csapatot?Messi a vilag legjobbja ha lenne körülötte csapat vernenk a vilagot.elol neymarral szerintem jo parost alkotnak mogejuk kellene csapat!nem azért messi függő a mostani Barca mert ra épül a taktika hanem mert rajta es neymaron kívül nincs mas huzoember!
Komolyan aki eladna az nem erti miaz hogy klub legenda...puyolt xavit iniestat eladnatok eladtatok volna valaha is???ha igen akkor van baj a fejekbe!!!
Micsoda labdakat adott ma is hogy szervezte a tamadasainkat...es ti kivennetek a csapatbol?es akkor kifogja szabni a tamadasokat?na mindegy is!Messi innen csak 32folott mehet el a Newelbe!!!Grande La Pulga Vamos Leo Visca Barca