2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt mindenki máshogy ítéli meg. Én úgy láttam, hogy az első félidőben hatalmas tempót diktáltunk, a vendégek nem is tudtak ezzel mit kezdeni. Törvényszerű volt, hogy a második játékrészben visszább veszünk, egyrészt nem is lehet végig ennyire pörögni, másrészt az eredmény sem indokolta. A hentesek a kapura így is 0 veszélyt jelentettek.palesz77 írta: 2: az Atletico az első félidőben fele akkora nyomás alá helyezett minket, mint a másodikban, így fickándozhattak a srácok elől..
Mondjuk ő szerintem így járna a legjobban, a "csúcson" hagyná így abba. Jöhet majd a savazás ezért most, nem érdekel, de ez a meccs azért lett olyan amilyen, mertdanianevem írta:Az edzőkérdés egyelőre elnapolva, bár már olvastam olyat is, hogy függetlenül a mai teljesítménytől holnap lemond...
Hát mondjuk nem lenne hülyeség ha jönne és Xavi vagy Puyol lenne a másodedző mellette így kiképezné a saját utódját is egyuton.Pachenko írta:http://www.foci-live.hu/bulvar/heynckes ... ca-padjara
Kellett itt az öreget emlegetni.![]()
Már miért ne tudná, Lucho-t sem azé fenyíti mert olyan kis visszahúzódó a pali. Mindkét edző nagy név, de egyik sem tett le semmit Barcelonában... az emberek 99%-a Messi-t támogatná.Messa írta:Ez most elgondolkodtatott... Perpillanat egyikőjüket sem tudom elképzelni a padon, de meg tudnék barátkozni velük. Főleg ha kicsit fiatalabbak lennének. Nem tudom pl hogy Messi Hitzfeldnél is el merné-e játszani ezt a "kirúgatlak a ..be" dolgot.visca el barca írta:én biztos h meggyőzném vmelyik aggastyánt, hogy jöjjön ide rendet rakni. hitzfeld, vagy heynckes. ők ráadásul szabadok is.
Miért kinél játszotta el Messi a "kirúgatlak a ...be" dolgot?Messa írta:Ez most elgondolkodtatott... Perpillanat egyikőjüket sem tudom elképzelni a padon, de meg tudnék barátkozni velük. Főleg ha kicsit fiatalabbak lennének. Nem tudom pl hogy Messi Hitzfeldnél is el merné-e játszani ezt a "kirúgatlak a ..be" dolgot.visca el barca írta:én biztos h meggyőzném vmelyik aggastyánt, hogy jöjjön ide rendet rakni. hitzfeld, vagy heynckes. ők ráadásul szabadok is.
Ez most elgondolkodtatott... Perpillanat egyikőjüket sem tudom elképzelni a padon, de meg tudnék barátkozni velük. Főleg ha kicsit fiatalabbak lennének. Nem tudom pl hogy Messi Hitzfeldnél is el merné-e játszani ezt a "kirúgatlak a ..be" dolgot.visca el barca írta:én biztos h meggyőzném vmelyik aggastyánt, hogy jöjjön ide rendet rakni. hitzfeld, vagy heynckes. ők ráadásul szabadok is.
Kulcsmondat:" Ha pedig úgy fogom majd érezni, hogy a játékosaim nem állnak mellettem, akkor felállok."whitecule írta:Kár volt már kinevezni is szegényt, hogyha most már küldenék is el... Martino-effektus. Egyébként nekem szimpatikus, invenciózus, látszik, hogy akar változtatni, reformálni, csak néha túlzásba viszi.
Nem fair, amit kap manapság a sajtótól, azért annyira nem borzalmas szerintem, mint ahogyan beállítják. Viszont ha tényleg elveszítette már most az oltozőt, akkor sok jóra nem kell számítani már tőle.
De akkor minek, mi értelme az ellentettjét nyilatkozni?Erxy írta:LATEST: TV3 says Bartomeu spoke with Messi last night and gave him his full support. He is supposedly now looking for a new manager.
Nem fogják kirúgni LE-t nyárnál előbb ebbe szinte biztos vagyok.Samper írta:Ha a napokban lesz váltás és neves edző jönne, akkor nem lennék biztos abban, hogy megkötnék a kezét a játékrendszerrel - éppen elég megkötés a transferban és az elnökválasztás. De éppen ezért nem hiszem, hogy neves, aktív korú edző jönne. Ha Messi azt mondta B-nak, hogy vagy ő, vagy én, akkor valami szükségmegoldást fognak találni. Ha nem volt ilyen ultimátum, akkor a nyakunkon marad LE.visca el barca írta:én egy dologban vagyok biztos. kettőben.
1, bárki is jön ide, megkötik a kezét. követni kell a hagyományokat (kint biztos erre izgulnak fel) és 4-3-3-at kell játszatni. Ergo semmi új nem lesz bevezetve, mert ebben a formációban csak így lehet játszani. Max. az emberek lesznek cserélgetve.
2. pellegrini, benitez féle kutyaütők nem kellenek ide. én nem akarok minden új lúzer edzőnél reménykedni, majd csalódni. akkor inkább maradjon LE.
Ha a napokban lesz váltás és neves edző jönne, akkor nem lennék biztos abban, hogy megkötnék a kezét a játékrendszerrel - éppen elég megkötés a transferban és az elnökválasztás. De éppen ezért nem hiszem, hogy neves, aktív korú edző jönne. Ha Messi azt mondta B-nak, hogy vagy ő, vagy én, akkor valami szükségmegoldást fognak találni. Ha nem volt ilyen ultimátum, akkor a nyakunkon marad LE.visca el barca írta:én egy dologban vagyok biztos. kettőben.
1, bárki is jön ide, megkötik a kezét. követni kell a hagyományokat (kint biztos erre izgulnak fel) és 4-3-3-at kell játszatni. Ergo semmi új nem lesz bevezetve, mert ebben a formációban csak így lehet játszani. Max. az emberek lesznek cserélgetve.
2. pellegrini, benitez féle kutyaütők nem kellenek ide. én nem akarok minden új lúzer edzőnél reménykedni, majd csalódni. akkor inkább maradjon LE.
Ezért szeretem az angol sajtót.visca el barca írta:Sajtóhírek szerint a Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini válthatja Luis Enriquét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelonánál.
Ráadásul úgy hírlik, hogy a Barca Txiki Begiristain sportigazgatót és Ferran Soriano ügyvezető igazgatót is a Camp Nouba csábítaná a Citytől. Begiristain 2003 és 2010, míg Soriano 2003 és 2008 között már dolgozott a katalán klubnál, előbbi hét szezonon keresztül játékosként is szolgálta a Barcát, így egyikük számára sem lenne ismeretlen a légkör.
Perez a spanyol bajnokság megnyerése után néhány nappal később már ki is rakta Vicente del Bosque-t. Úgyhogy bármikor megoldható.palesz77 írta:Nem, egy 5-0-ás meccs után teljesen logikus lenne a szerződésbontás..Samper írta: Nagyon meg lennétek lepve, ha még ma szerződést bontanának?Nem mintha változott volna ezzel a győzelemmel a helyzete, de milyen indokkal rúgnák ki ma? Túl sok gólt lőtt a csapata?