Barça Élő Közvetítések
Engem "csak" 2 dolog bosszantott ezen a meccsen: a bíró, nincs hozzáfűznivalóm, a másik az hogy szegény Maxi megint nem kapott lehetőséget. Ennek ellenére nem kell bórusan látni a dolgokat hoztuk az ikszet, ami várható volt hiszen ez csak egy teher volt a nyakunkba ez a meccs. Benfica ellen kell jól játszani!!! Hajrá Barca!
NEM
HISZEM
EL
HISZEM
EL
-
- Capitá del Barça
Király,Maxi megint nem lép pályára.
Behozta ezt a szerencsétlen Ezquerrot,már bocsánat a kifejezésért.Semmit sem csinált..Ennyit Maxi is tudna,sőt,állítom hogy többet...Sztem ha nem lenne egy szem csatárunk,és támadáközéppályásunk sem,csak Maxi,akkor a B-ből hozna fel vkit,csak hogy ne léphessen pályára Maxi.
NE LÉGY KEGYETLEN RIJKAARD!

NE LÉGY KEGYETLEN RIJKAARD!

"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről.

-
- Capitá del Barça
Maxit be kéne majd hozni.
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.

már el is felejtettem, h ez az embernek nevezett szenny vezeti a meccset
Bocsi, ha durva voltam, de felment a pumpa

Forca Barca!!!!
- huevos
- Jugador d'estrella
én sem vágom, hogy mit láttak a malagaiak, de ravasz ötlet volt az biztos
azért remélem bedarákjuk őket
belletti mintha mára összekapta volna magát
viszont nincs irányító pályán!jöjjön csak az az iniesta gyerek!
azért remélem bedarákjuk őket
belletti mintha mára összekapta volna magát
viszont nincs irányító pályán!jöjjön csak az az iniesta gyerek!

Hihetetlen...rodriquez santiago nem hazuttolja meg magát...a legjobb az egészben, hogy minden Malaga játékos kezezést reklamált...
- huevos
- Jugador d'estrella
na azért az a hülye egy kicsit erős!!!lincsi írta:mostmár látom! GABRI az! Hülye az a rejkard!!!!!!!!4![]()
először írd le helyesen a nevét, majd gondolj arra hogy egy katalán srác a csapatkapitány, ami egyébként a csapatnál betöltött pozíciót mutatja, te itt nem tudhatod, hogy Gabri milyen szerepet tölt be a csapat életében!
mindenesetre érdekes voltSaviola írta:Ez szép..Navas kezezik a 16-oson belül..Eto'o berúgja,erre mi az ítélet ? Szabadrúgás kifeléé..![]()

Ez az 11 eléggé szokatlan gondolom a játékosoknak is és nem biztos, hogy nyerünk sztem, de nem zavarna az sem, csak ne legyen sérülés.
Ha esetleg nem nyernénk akkor azt annak tudnám be, hogy ez az összeállítás nem egy összeszokott csapat. Nem tudnám megtippelni az eredményt.
Forca Barca
Ha esetleg nem nyernénk akkor azt annak tudnám be, hogy ez az összeállítás nem egy összeszokott csapat. Nem tudnám megtippelni az eredményt.
Forca Barca
mostmár látom! GABRI az! Hülye az a rejkard!!!!!!!!4

valdes-belletti-oleg-rodri-sylvi-gabri-motta-van bomi-gyula-henke-etoo
gabri kezd? mé nem iniesta? 

emberek kia csékánk?? csak én vok vak h nem látom?

- SmallGreenET
- Barça B
Most olvasom eurosport.com-on, hogy Deco és Iniesta is csak a padon van... Mi történt velük, van valami oka a mellőzésnek? Valaki, aki TVn nézi, info?
Força Barça!!!
-
- Director del Fútbol
Barca52 - kielégítő válaszokat kaptál?
Deco a világ bermelyik csapatában világklasszis, sztár, Isten... lenne, nálunk 'csak egy vízhordó'. DE A VILÁG LEGJOBB VÍZHORDÓJA, játéka elengedhetetlen a mai Barcából, és szerepe a kezdő 11-ben megkérdőjelezhetetlen!

Deco a világ bermelyik csapatában világklasszis, sztár, Isten... lenne, nálunk 'csak egy vízhordó'. DE A VILÁG LEGJOBB VÍZHORDÓJA, játéka elengedhetetlen a mai Barcából, és szerepe a kezdő 11-ben megkérdőjelezhetetlen!

"Més Cuen un Club"
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Deco a Barca meghatározo embere nem tudom hogy lehet ilyet irni rola hogy rosszul focizik vagy nem is tudom hogy irták ha ö nem lenne akkor lehet hogy néha bajban lenne a Barca ha nézitek a meccseket igaz lehet látni hogy sétál de ha nála van a labda akkor nagyon jó !!szoval zsniálisan bánik a labdával és nagyon sokat tesz a csapat teljesitményéhez!!!

Szerintem elég 1értelmű,mind Deco zsenialitása,mind nélkülözhetetlensége a csapat számára!Egy pazar focista aki a világ jelenleg egyik legjobban képzett játékosa is egyben....Deco egy igazi ász!!!