Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fáj az igazság mi? Idén sem nyertek semmit,pedig egy ekkora költségvetésből már igazán összehozhatnának egy normális,ütőképes csapatot,de amig ilyen reklám emberek futkoznak a pályán mint Beken,meg a 110 kilós lomha ronaldo,addig nehéz lessz! Most kiengedtem a gőzt,bocsi!Boixos írta:na az ilyen dumák miatt nem kéne legalább 5 évig a bajnokság közelébe sem engedni a margitot. egyébként is, úr ír, paraszt üzen.zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"
na az ilyen dumák miatt nem kéne legalább 5 évig a bajnokság közelébe sem engedni a margitot. egyébként is, úr ír, paraszt üzen.zoralltekintetű martín mondta, nem írta:...azt üzenem a Barcelonának, hogy használják ki még ezt az évet, mert a következő idényre már most elfelejthetik a bajnoki címet"
madridista.hu írta:Helikopter-balesetet szenvedett Jorge Valdano, a Real Madrid csapatának egykori játékosa és sportigazgatója, ám a jelentések szerint a gépen tartózkodó utasok közül szerencsére senki sem sérült meg komolyabban. A sérülteket azonnal a közeli ABC nevű kórházba szállították, ahol az alkalmazottak elmondták, hogy senkinek a sérülése nem életveszélyes.
A tippjátékban meg is tettem 1-3-raBodi írta:Szerintem egy Clássico-ra a Nou Campban mindig úgy mennek ki a játékosok,hogy muszáj nyerni,akárhogy áll a bajnokság!
Valahogy meg kell csinálni,Messi pl teljesn friss lesz a BL visszavágón,Puyolnak se lesznek ilyen gondjai,egyedül a középpályát féltem kicsit!
A Realnak ráadásul nagyon nehéz dolga lesz vasárnap,a Depor az egyik legjobb csapat idegenben!
nem mondtam hogy nem kell megnyerni...Bodi írta:Azért szerintem ilyet sose lehet mondani,hogy egy Malaga elleni meccs fontosabb,mint a Clássico!
Tudom,hogy szűkös a program,de akkor is meg kell nyerni!
Enrique! Ott elsősorban minket segített a tévedéseivel, mert különben mi is egy 6-ost kaphattunk volna mint a rinyál!Enrique írta:A Zaragoza ellen (2-4) is ő vezette a meccset, méghozzá pocsékul...Chris írta:Medina Cantalejo lesz a biró az el classicon.
Nekünk idén egyszer vezetett az Atletico ellen idegenbenvereség