Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy jön ide, hogy Granada mennyire szívja fel magát a végén? Vele már sem a Real, sem mi nem játszunk...Capon írta:Na naAlcantara írta:Egyetértek veled! A tegnapi Real kiesés nagyjából azt is jelentette, hogy CR elköszönt az idei év aranylabdájától. marad az aranycipő, a Getafe remek alany lesz az utolsó fordulóban, egyfajta Granada szerepet tölthet be. Mi meg duzzoghatunk a bajnoki trófeával.az utolsó 2 fordulóban általában nagyon felszívják magukat a kieső csapatok, a Granada meg még menekül abból a zónából.
Talán nincs sok, de azért van okunk miben reménykedni.
Szerintem sem. Ha jól emlékszem, épp mostanában volt megosztott aranycipó CR és Suarez között. Az azért elég valószínűtlen, hogy percre pontosan ugyanannyit játszottak....noname írta:Számít a játékperc?
A bajnokságban ilyenkor nem a gólpassz számít?ez szerintem ronaldoé lesz, kettővel vezet, ha jól tudom, a holtverseny is neki kedvez a kevesebb játékperc miatt, és a hátralévő meccsei is az ellenfél megszórására alkalmasabbnak tűnnek.
Na naAlcantara írta:Egyetértek veled! A tegnapi Real kiesés nagyjából azt is jelentette, hogy CR elköszönt az idei év aranylabdájától. marad az aranycipő, a Getafe remek alany lesz az utolsó fordulóban, egyfajta Granada szerepet tölthet be. Mi meg duzzoghatunk a bajnoki trófeával.
Egyetértek veled! A tegnapi Real kiesés nagyjából azt is jelentette, hogy CR elköszönt az idei év aranylabdájától. marad az aranycipő, a Getafe remek alany lesz az utolsó fordulóban, egyfajta Granada szerepet tölthet be. Mi meg duzzoghatunk a bajnoki trófeával.Rivaldo11 írta:Ha meglesz a háromból két trófea legalább, már az övé is. Tekintve, hogy minőségben olyat nyújtott ebben a fél évben, hogy közelébe nem érhet senki (esetleg Ney amúgy, aki nálam eddig előzi Ronaldot).
No de mi nem madridisták vagyunk, nekünk a csapat által megnyerhető trófeák számítanak elsősorban.
Azt hittem már Bale-t anyázta megintrwin írta:„A keret és a klubnál dolgozók tudják, hogy a „Siiiiii” csatakiáltással ünneplem a góljaimat, ahogy a többiek is. Ez a közös ünnepi kiáltásunk.”Sanama írta:CR mit horgott a szinpadon miutan nyert?!
„A keret és a klubnál dolgozók tudják, hogy a „Siiiiii” csatakiáltással ünneplem a góljaimat, ahogy a többiek is. Ez a közös ünnepi kiáltásunk.”Sanama írta:CR mit horgott a szinpadon miutan nyert?!
Már tegnap este volt.danianevem írta:Év (férfi) edzője szavazatokbence-barca írta:Egyébként az "edzős szavazólapot" valaki betudná linkelni? Csak a játékososat találtam/ láttam.
Az összes kategória
Messiék harmadik helyre Mourinhot tették. Kíváncsi vagyok, mikor lesz belőle cikk.
Egyébként a női kategóriáknál vajon hányszor játszhat közre a külső?
Henry arcán ott a vélemény Ronciról és az enyém ugyanez.PCsabi írta:Engem annyira érdekelt ez az egész, hogy azt sem tudtam, hogy ma adják át az Aranylabdát.
Mondjuk Henry-t is lázba hozta a dolog.
[img]https://pbs.twimg.com/media
/B7LBh37CIAIwrdU.png[/img]
Év (férfi) edzője szavazatokbence-barca írta:Egyébként az "edzős szavazólapot" valaki betudná linkelni? Csak a játékososat találtam/ láttam.
Én azt nem értem, hogy mit keres a top10-ben. Nevetséges, hogy egy átlagosnál alig jobb VB-vel és ősszel oda lehet kerülni a top10-be médiahype által.S.Agüero írta:James mit keres Di María előtt, azt egyáltalán nem értem, na mindegy.
https://www.youtube.com/watch?v=oAKG-kbKeIo" target="_blankDr.Dre írta:Szerintem bence-barca olyan infókra gondol, ahol az edzőkRE szavaztak, nem pedig hogy az edzők mely játékosokra szavaztak
Iigen, Dr Dre-nek van iagaza.Dr.Dre írta:Szerintem bence-barca olyan infókra gondol, ahol az edzőkRE szavaztak, nem pedig hogy az edzők mely játékosokra szavaztakpalesz77 írta: Ha lejjebb görgőzöl lesznek edzők is, meg média is. Vagy ctrl+f és írd be hogy coach, és rögtön odaugrik.