Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez a tényen semmit nem változtat. ő xavival érezte jól magát, abban a rendszerben, akkor pörgött neki a játék. bár néha néha még most is ámulatba tud ejteni, egyre kevesebb a pali. a labdát jól tartja, jól passzol, de egyénileg sokkal kevesebbet vállalkozik, nincsenek kulcspasszai, egy totál biztonsági játék amit játszik. 0 gólpassz egy irányító középpályástól elfogadhatatlan. félek h vele is az lesz mint xavival, 1-2 év múlva a halálba fogjuk kívánni. jövőre mivel nem tudunk igazolni, még biztos kezdő leszSanama írta:mert 25x annyit kell védekeznie.
mert messinel 25x annyit van a labda a kp-n.
mert 25x annyit kell védekeznie.#David Villa# írta:Látva az idei és tavalyi teljesítményét úgy érzem megkérdőjelezhető a kezdőtagsága. Gólpassz, sőt még a cselek sem jönnek már. Mindenképp kell egy-kettő igazolás a középpályára.
azért kicsit szigorú vagy, de "lassan" azonos mennyiségű játéklehetőséget szavaznék a kis Alcantara gyereknek.palesz77 írta: lassan ott tartunk, hogy csak a neve tartja a kezdőben - tényleg lassan, csak kicsit drámai voltam..
Korai még őt ennyire leírni. Nincs élete formájában már egy ideje, de azért nem egy aggastyánról beszélünk, aki már képtelen megújulni. Arról nem is beszélve, hogy az átigazolási tilalom miatt, kívülről nem fogjuk tudni pótolni egy ideig, házon belül pedig abszolút nem érzek egyelőre alternatívának senkit.S.Agüero írta:Igen, nekem is ő a kedvencem, de jövőre már nem szabad stabil kezdőnek lennie. Hacsak nem azt hozza mostantól, amit tegnap.
Remélem összekapja magát, mert egy jó formában lévő Iniestát még sokáig szeretnék a pályán látni. Az életkora alapján 1-2 jó év még lehet benne, de az idei teljesítményét látva nem vagyok ilyen optimistaS.Agüero írta:Igen, nekem is ő a kedvencem, de jövőre már nem szabad stabil kezdőnek lennie. Hacsak nem azt hozza mostantól, amit tegnap.Akár mennyire is fájó, de már az ő utódját is el kell kezdeni keresni
Igen, nekem is ő a kedvencem, de jövőre már nem szabad stabil kezdőnek lennie. Hacsak nem azt hozza mostantól, amit tegnap.Akár mennyire is fájó, de már az ő utódját is el kell kezdeni keresni
Engem ennél a statnál az jobban megdöbbent, hogy már 63 gólt lőtt. Emlékszem a 10/11-es szezonban egész jól termelt, akkor reménykedtünk, hogy megmarad a gólérzékenysége, de sajna nem. Bár igazából amilyen régóta itt van, ha szezononként 4-et lőtt átlagban, plusz a 10/11-es, akkor már ki is jött végülis..PCsabi írta:Megvan a recept.
Iniesta has never lost a Barcelona or ESP game in which he scored. Record in 63 games: 57W - 6D - 0L.
A góljánál kicsit 2009-ben éreztem magam. Ráadásul most is sárga mezben.MQuC írta:Don Andrés visszatéréséről nem ír senki, pedig szerintem nem volt rossz. Az a gól külivel pedig egyenesen élményszámba ment.
Már felépült, vagy nem? Legalábbis az APOEL elleni kerethirdetésnél a hivatalos oldalon azt írták, hogy már egészséges, csak még inkább pihentetik. A transfermarkton is egészségesnek van titulálva, bár itt későbbi időpontot írtak a felépülésére.palesz77 írta:Nem tudja valaki mikor épül már fel? Eléggé elhúzódik ez a sérülése, pedig jó lenne, ha a PSG ellen már formában lenne és úgy játszana..