Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1.) Szerintem itt is mindenki elismeri Cét.hank1ee írta:Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
Teljesen egyetértek Veled! Miért kell gyűlölködni? Amikor ment a szekér, akkor elvártuk a Madridistáktól, hogy ismerjék el mi vagyunk a világ legjobbjai! Most, hogy ők azok nekünk is el kellene ismerni, de persze mi sem tesszük, tisztelet a kivételnek! Ronaldó igenis nagyon sokat tett azért, hogy idáig eljusson! Ez a két Pali olyannyira a világ futballja felett áll, hogy abba belegondolni is kemény! Az egyikbe több a tehetség, a másikba több a munka, de a kettő egymás nélkül mit sem ér! Én a Cruyff éra óta Barcás vagyok, és nagyon fájnak a Madridtól elszenvedett vereségek, de az igazi sportember tud veszíteni és ELISMERNI! Mielőtt bárki azzal jönne, hogy most nyaloma a Madrid seggét, ez egyáltalán nem így van! Csak egyszerűen ami jó, arra nem tudom azt mondani, hogy rossz! Persze, lehet kifogásokat keresni, csak ezzel az a baj, hogy ezt mindig az teszi akinek savanyú a szőlő!hank1ee írta:Olvasom itt a hsz-eket és hát finoman szólva nem vagyok egy hullámhosszon pár emberrel. Embernek csúfolt lény meg tömény hányinger és hasonlók? Amúgy kik vagyunk mi, hogy így elítéljük ezt a srácot? Lehet, hogy nem kap majd Béke Nobel-díjat vagy nem róla mintázzák a becsület szobrát, de álljunk már meg egy szóra. Nektek hogy esik, ha a kedvenc játékosotokat szidják? Nekem rosszul, C meg nagyon sokak kedvence pl. A másik duma meg, hogy ő munkával jutott el ide... Kajak úgy van beállítva, mint valami béna szerencsétlen, aki nem látja, mit tud a labdával vagy hogy játszik az nem ért hozzá egész egyszerűen. Ti le tudtok kezelni egy labdát egyáltalán? Mert ide igen sok meló eljutni ahová neki sikerült, de nem egy tehetségtelen hülye azért. Komolyan siralmas ami itt megy, el kell oszlatnom a rózsaszín ködöt, gyűlölködésbe pont ugyanott állunk, mint a másik oldal. Másrészt amit látunk belőle az csak a foci meg a felszínes hülye nyilatkozatok, hát könyörgöm, nem is ismeritek ezt az embert. Nekem ettől van hányingerem. Nem is jövök vissza a fórumra jó ideig, amíg nem vitatkozni jártam, sokkal jobb volt...
Ez mennyire igaz:defender3 írta:http://www.hatharom.com/blog/a-labda-go ... a-ronaldot
"1; 11,6%Bob_Marley írta:1; 11,6%MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
2; 57,04%
+-1,256% hibarátát vállalok.
szerk: Elnézést, ha rosszindulatúnak tűnt, de teljesen értelmetlen volt a kérdés főleg a második fele. Nem hsz-ket kell véleményezni ez igaz, de egyszerűen semmi koncepció nem volt ebben hacsak nem jön Nostradamus.
1; 11,6%MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek menniy az esélye hogy a Real gurít minimum 2-t az Atleticonak csütörtökön?
Illetve ha a Real továbbjut akkor szerintetek hány % eséllyel indul a Barca ellenük ha olyan játékot mutatunk mint vasárnap?
Tetszik az aláírásodban lévő kép, remélem, hogy a következő évben igaz lesz.S.Agüero írta:Az összes szurkoló és játékos frusztrált, lehet rajtuk látni, tisztelet a kivételnek.
A 4 évünk alatt, amit ők átéltek, nem lehetett könnyű. Azért olyan paranoiás sok szurkolójuk.
Amire mindig visszakanyarodok: Beteges nála már ez teljesen. Amikor nem tudott örülni a mások által lőtt góloknak, az volt a csúcs nálam.visca el barca írta:tökéletesen igaz amit itt leírtak, a real szurkolokon kivul mindenki látja h egy önelégült pali és sokkan fontosabb neki az egyéni elismerés mint bármi más. és éppen ez miatt utálják marha sokan.
Vagy csak szimplán sportszerű és ismeri a tisztelet fogalmát.Kash írta:Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.
Szeretnék belelátni Messi fejébe, hogy ezeket a mondatokat komolyan gondolja-e, vagy csak álszenteskedik. Én ellenkező esetben nem bírnám ki anélkül, hogy oda ne szúrjak valamit ennek az embernek csúfolt lénynek...Vagy nagyon jó idegei vannak, vagy tényleg nem érdekli az aranylabda.Erxy írta:Messi: "Sure, he had a great year, as did Neuer, who would have deserved it to."
Szerintem meg nagyon jó mentalitása lenne egyéni sportokhoz. Sok madridista barátom is úgy gondolja, hogy túl sokszor helyezi előrébb magát a csapatnál, bár tény, hogy még így is ő teszi a legtöbbet a Realért a pályán.palesz77 írta: Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső..(Ez nem sértés, marha jó mentalitása van ehhez a sporthoz..)
Szerintem ő csak akkor eresztene ki, ha beelőzi Messit. De kb még akkora se, hogy jól elhúzzon tőle, és ő legyen az örökös Aranylabdaelső..visca el barca írta:én inkább abban reménykedem, h miután zselét jobban érdeklik az egyéni parádézások meg elismerések, így, hogy most jól lakott, hátha kiereszt egy kicsit. vagy nem
jelwaz írta:Vagy egy beismerést, hogy irigyek voltak.