Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Poén, hogy az én személyes top10-es listámban mindenképp helyet kapna a Vérző olaj és a Nem vénnek való vidék, ráadásul utóbbit a legnagyobb kedvenceim között tartom számon, szóval nekem az egy abszolúte 10/10 film a szubjektív osztályozása alapján. Egyébként pont a Vérző olaj kapcsán lehet belefutni olyan sarkításokba, mint amiről már te is megemlékeztél a LotR-nél, szerintem sokkal fontosabb annak a filmnek a fő karaktere, mint az egész történet.lui1698 írta: És akkor még ami nekem eszembe jutott:
WALL-E, Brian élete, Vérző olaj, 12 majom
Illetve még a Nem vénnek való vidéket írnám, de ezt elég régen láttam és azóta nagyon sokat változott a filmes ízlésem, szóval erről csak annyit, hogy anno nagyon nem jött be.
Bár nem akarok önreklámot csinálni - kicsit pofátlanul és nagyképűen szólva, talán nincs is rá szükségünk - de ide most belinkelném az egyik listámat, amelyre 10 olyan filmet pakoltam fel, amit annak ellenére érdemes látni, hogy finoman szólva sem előzi meg őket a hírük.Itten olvasható.lui1698 írta:És mondjuk alulértékelt filmekkel menne ugyanez srácok?
Én ennél kicsit könnyebb helyzetben vagyok, mert néhány napja keresgéltem ilyenek után, úgyhogy eléggé itt vannak még a fejemben.
Először Putyint olvastam, nem értettem hirtelen.hank1ee írta: Gondolom te is láttad azt a listát a sosem nyert színészóriásokról.Van ott még pár név Pityun meg Leon kívül, szerintem amúgy alakításoktól független előre el van döntve, ki kapja.
Hát igen, nem mond hülyeséget Phoenix cimborámhank1ee írta: Na jó, még egy kicsi: "Szerintem az egész egy baromság. Totális, elképesztő baromság, és nem akarok a része lenni, mert nem hiszek benne. Teljesen szubjektív. Színészeket versenyeztetni egymással, ennél hülyébb dolog nincs is a világon" - Joaquin Phoenix (Roli kedvéért)
Gondolom te is láttad azt a listát a sosem nyert színészóriásokról.bence-barca írta:Nálam nem is DiCaprio, hanem ami meglepőbb, h Brad Pitt sem rendelkezik szobrocskával (legalábbis színészi teljesítménye után). De rajtuk kívül is vannak azért olyan nagyságok, aki megérdemelték volna.hank1ee írta: A díj maga egyébként finoman szólva nevetséges némely esetben, már ha csak arra gondolunk, hogy Leonardo sosem kapta meg.
Kissé olyan ez, mint a foci. Attól, h nincs aranylasztija semmivel sem kevesebb a szememben mondjuk Henry.
Ezzel egyet tudok érteni. Kétszer is láttam és nem igazán éreztem szuperklasszikusnak. Pedig Nicholson nagy kedvencem, de közel nem ebben hozta ő sem a legjobbját. Én ezt egy 7/10-re értékelném.danianevem írta:Ütközések, Száll a kakukk a fészkére
Gyűrűk urával kapcsolatban neked is és Bob-nak is írnám, hogy ha ennyire lesarkítva akarjátok nézni a dolgokat, akkor persze, hogy ennyi. De ezzel a lendülettel a Keresztapára is rá lehet mondani, hogy egy torokrákkal műtött nyugdíjas próbálja elszavalni a Nemzeti dal, de nem sikerül neki, ezért van még két rész, amiben a fia Al Pacino és ennyi. Ja, meg meghal egy ló is.messideco írta:Jelentkezek én is párral:
Gyűrűk ura: 12 órán keresztül visznek egy gyűrűt...
Ryan közlegény megmentése: Forrest Gump a partraszállásnál, körítve spielbergi hazafias dicshimnusszal. Fúj.
Full Metal Jacket!!! Szenzációs. Nálam az első a vietnámi háborús témában. A szakasz nem rossz film, de szerintem valamennyire az is túl van hypolva, viszont Kubrick filmje zseniális.visca el barca írta: mondjuk kelly hőseitől, piszkos 12-től, full metal jackettől, meg a többi oldszkúl stufftól kicsit óckodom, de egyszer talán nekik is eljön az idejükvmelyik estére a szakaszt terveztem az nem olyan régi és állítólag nagyon jó
![]()
Nálam nem is DiCaprio, hanem ami meglepőbb, h Brad Pitt sem rendelkezik szobrocskával (legalábbis színészi teljesítménye után). De rajtuk kívül is vannak azért olyan nagyságok, aki megérdemelték volna.hank1ee írta: A díj maga egyébként finoman szólva nevetséges némely esetben, már ha csak arra gondolunk, hogy Leonardo sosem kapta meg.
Avatar nálam 1x nézős volt, a Ponyvaregénnyel is egyetértek (azt félszer láttam), de a Gettómilliomost nagyon bírom. Nyilván amúgy van olyan ember is, aki szerint a Bombák földjén simán megérdemelte a 600 oscart.bence-barca írta: Avatar és Gettómilliomos.
Ha már Oscarok..... Avatar és Gettómilliomos.hank1ee írta:Amúgy nem közönségvélemény alapján, de Oscarok szempontjából tudnám írni a Bombák földjént. V
Én csak egy filmet mondanék: Ponyvaregényvisca el barca írta:pörgessük meg kicsit a topicot, mindekitől várom a legtúlértékeltebb filmek listáját.
pont jó téma egymás hülyézéshezhajrá. holnapra én is összeszedek párat, a keresztapa biztos no 1 lesz
Na, ha előbb danianevemnek és Petrnek azt mondtam nem értenek a filmekhez.....messideco írta:Jelentkezek én is párral:
Gyűrűk ura: 12 órán keresztül visznek egy gyűrűt...
ahh... leont nem szeretni szíven szurtálmessideco írta:..
hát kbvisca el barca írta: és akkor képzeljük el az eredetet joaquin phoenix-szel. meg rolit ahogy nézi a tv előtt
Blockbuster, de nem (csak) a sablonokkal dolgozik, hanem próbál elgondolkodtatni. Látványban és történetben egyaránt keresi a nézőt, miközben Zimmer-bácsi olyan zenei aláfestést költött alá, ami valami egészen elképesztő.palesz77 írta:De miért? Komolyan, írjátok már le, hogy mi annyira jó benne..Az alapötleten kívül. Vagy az fogott meg mindenkit ennyire?
és akkor képzeljük el az eredetet joaqiun phoenix-szel. meg rolit ahogy nézi a tv előttsoadroli írta:Inception 10/10!
Van akiből Év Fórumozója lesz, legalább én is felkerültem egy listára.visca el barca írta:újabb ember került a tiltólistámra, neve danianevem![]()