Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Látod-látod, megmondod te helyettem is.MQuCsabi írta:Ilyenkor szoktak behibázni egy szép 0-0 t, hétvégi Celticre gondoltam, nem a Motherwell ellen. Full utolsóval játszanak idegenben.
Ja, hétvégi Celticre gondoltam, nem a Motherwell ellen.Alcantara írta:Na, most beletetted a bogarat a fülembe a Real hendivel!hank1ee írta:Véletlen se akarlak elbizonytalanítani, sőt, de a Real hendin elgondolkoznék a helyedben. Szerintem nyernek (lásd szelvényem), de otthon is csak egy góllal sikerült felülmúlni a Cordobát, ha jól tudom. Persze most lehet pont ezért tolnak egy gólzáport. Szóval nem olyan biztos az, Celticen én is gondolkoztam, kb 99%, de úgy voltam vele, 3 meccs elég lesz.
Na mindegy is, neked is hajrá hétvégére!
![]()
Celtic? Laza 4-est vágott!
Na, most beletetted a bogarat a fülembe a Real hendivel!hank1ee írta:Véletlen se akarlak elbizonytalanítani, sőt, de a Real hendin elgondolkoznék a helyedben. Szerintem nyernek (lásd szelvényem), de otthon is csak egy góllal sikerült felülmúlni a Cordobát, ha jól tudom. Persze most lehet pont ezért tolnak egy gólzáport. Szóval nem olyan biztos az, Celticen én is gondolkoztam, kb 99%, de úgy voltam vele, 3 meccs elég lesz.
Na mindegy is, neked is hajrá hétvégére!
Én megraktam ezeket, hozzá irakot, japánt, szerb vízilabdát, Fc Bruges továbbjutást, Celticet,igaz csak 200 Ft-ért, szórakozásból. Egy ment el:Roda továbbjutott a PSV ellen!hank1ee írta:Akkor a mai "mű":
Roma - Empoli tj. 1.15 H
Cordoba - Real Madrid 1.14 V
Elche - Barcelona 1.18 V
10.000,-15.470,-
Nem aprózza el a Roma, de egyelőre nyugodt vagyok. Bandi! Kösz a visszajelzést, hallgathattam volna rád.
én totálisan ezt vallom.Nah ez a vakszerencse.
Ebből is látszik,hogy totál felesleges elemzéseket olvasni, meg ilyen olyan tanácsadó oldalakat látogatni.
Én is akkor szoktam nyerni,amikor hirtelen felindulásból összedobok egy szelvényt 2 perc alatt,amikor elkezdem az agyalást, meg nézegetni formát stb, olyankor mindig bukó.
Jogos egyébként, de jó ha tízből egy ember így gondolkodik a mai idióta Facebookos-magamutogatós világban.bence-barca írta:400k az annak a határa, amit felrakhatsz egy szelóra. Kifizetésnél szerintem nincsen határ.csababarca írta: szerk.: amúgy nem 400k-ig fizetik ki ezeket? vagy már nem úgy van mint régen?
szerk.: amúgy nem tudom, h csak én vagyok ilyen paranoiás, de biztos nem tenném közszemlére a világnak, h ennyit nyertem....
400k az annak a határa, amit felrakhatsz egy szelóra. Kifizetésnél szerintem nincsen határ.csababarca írta: szerk.: amúgy nem 400k-ig fizetik ki ezeket? vagy már nem úgy van mint régen?
Ehhez milyen érzék kell...zola8787 írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 755&type=1
Azt a mocskos, mázlista fejét a srácnak :O Azt írta, hogy ment valahova és gondolt egyet, útközben megállt tipszmikszezni. Hihetetlen.
Simán jön! Dobd hozzá a szerb vízilabdások mai győzelmét még, az is tuti lesz a Világligában.hank1ee írta:Másfelezőt gondoltam szombatig.
Roma - Empoli hazai továbbjutás (olasz kupa)
Cordoba - Real V
Elche - Barca V
Vélemény? Gyerekjátéknak tűnik.
Köszi!hank1ee írta:11/11 azért igen jó, még ha papírforma is. Grat!Alcantara írta:Hát ez megvan mára.![]()
A 8-as tippemből is 7 jött eddig, a Juve meg már vezet 15 perc után 2:0-ra.
11/11 azért igen jó, még ha papírforma is. Grat!Alcantara írta:Hát ez megvan mára.![]()
A 8-as tippemből is 7 jött eddig, a Juve meg már vezet 15 perc után 2:0-ra.
Ez hol van?S.Agüero írta:Félidő : Barcelona 2-1
Végeredmény : Barcelona 2-1
100-as odds, ez mi? Miért ilyen kicsi erre az esély? Simán jöhet.
Kétszer nagyon örültem az elején... Két percig.Alcantara írta: Neked viszont jár a pacsi, bár gondolom a Valencia meccsen kicsit őszültél!