2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én ezen nézem, de a barcelonastream.com-on van jobb minőségű is.nagyatyesz írta:Egy linket dobna valaki?
valóbanBob_Marley írta:Több mint 20 év foci nézés után jöttem rá, hogy az Atletico címerének bal felső sarkában egy medve próbál egy fáról gyümölcsöt leszedni.
Én is ezt erőltetném, és Bartra rászolgált már a kezdőtagságra, akár Busi kárára is.palesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Én szerintem a lehető legerősebb az jelenleg Busi helyén Mascherano, és Kh-ként Bartrapalesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
visca el barca írta:ott va a cikkbenFeary írta:Srácok, tudja valaki, hogy ki lesz a bíró a mai meccsen?
FC Barcelona – Atlético Madrid
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: González González
ott va a cikkbenFeary írta:Srácok, tudja valaki, hogy ki lesz a bíró a mai meccsen?
elég fontos infó, csodálkoznék, ha ebből a felsorolásból több, mint ketten játszanának a visszavágón.messideco írta:szerk:![]()
Egy sárgalap kell az eltiltáshoz: Godin, R.Garcia, Griezmann, Mandzukic.
If you know what I mean![]()
Vártam, hogy te is beszólj valamit.Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenki
Mascherano kikerült a pixisből? Teljesen megértem. Annyira kilóg a csapat védekező részéből... Felfelé...messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenkilui1698 írta:Ez így tetszene is, főleg Bartazsolti miatt, de akkor lenne a legszebb, ha Masch kezdene Busi helyén.messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar