Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is ezt erőltetném, és Bartra rászolgált már a kezdőtagságra, akár Busi kárára is.palesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Én szerintem a lehető legerősebb az jelenleg Busi helyén Mascherano, és Kh-ként Bartrapalesz77 írta:Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
Lehető legerősebb, jó döntés Luchotól. Az MSN-en fog múlni minden ismét, remélem jó napot fognak ki ma is.. Hajrá srácok, csapassátok!Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
visca el barca írta:ott va a cikkbenFeary írta:Srácok, tudja valaki, hogy ki lesz a bíró a mai meccsen?
FC Barcelona – Atlético Madrid
Barcelona, Camp Nou
22:00
Vezeti: González González
ott va a cikkbenFeary írta:Srácok, tudja valaki, hogy ki lesz a bíró a mai meccsen?

elég fontos infó, csodálkoznék, ha ebből a felsorolásból több, mint ketten játszanának a visszavágón.messideco írta:szerk:![]()
Egy sárgalap kell az eltiltáshoz: Godin, R.Garcia, Griezmann, Mandzukic.
If you know what I mean![]()
Vártam, hogy te is beszólj valamit.Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenki
Mascherano kikerült a pixisből? Teljesen megértem. Annyira kilóg a csapat védekező részéből... Felfelé...messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ilyent ne mondj. Őt csak divatból fikázza mindenkilui1698 írta:Ez így tetszene is, főleg Bartazsolti miatt, de akkor lenne a legszebb, ha Masch kezdene Busi helyén.messideco írta:A sport kezdője:
TerStegen - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ez így tetszene is, főleg Bartazsolti miatt, de akkor lenne a legszebb, ha Masch kezdene Busi helyén.messideco írta:A sport kezdője:

Douglas miben sérült le?messideco írta: Xavi ott van, Mathieu és Douglas sérülés miatt nincs.

nekem ez az elképzelés már kicsit túl "erős"...Vakmacska írta:lehet, bajnokin atma a vadászatra ment rá, hogy a kupában ne legyen ott a legerősebb keretünk. Neymart lehet, h sikerült is kiiktatni.
Sokkal inkább mint futkosni a jobbszélen.barca0000 írta:Miért Ini posztja az igazi posztja lenne ?Chino írta:A Reus-témához csak annyit, hogy még ha megy is Bale, akkor sem az igazi posztján játszana, nálunk pedig bőven el tudnám képzelni Ini helyén.