Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem statban ez így is 11-esnek számítZolTano írta:megérdemelt győzelem, jobbak voltunk, több helyzetünk volt, a tizi teljesen jogos volt ( Messi egy úriember és inkább akció gólnak jegyeztette be), a játék minőségével voltak gondok, de az Atleti nagyon keményen védekezett! gratula
Van akinek olyat szabad...Vakmacska írta:Messit nem feltartották az előbb?
Igen, sajnos Messi rohadtul nem segít hátra. Alvesnek meg valóban volt egy nagyon szép mentése.palesz77 írta:..
Sajnos ez így van. Volt itt a félidő vége felé is egy szitu, amikor simán eljött mögötte az ember, és csak a szerencsén-meg a kényszerítőbe belelépő Alvesen múlt hogy nem alakult ki vezélyes helyzet. Ez nem fér bele egy atletico ellen, oda kéne figyelni erre.palesz77 írta:Suárez jogos fikázása mellett kiemelném, hogy Messi ennyire nem tudom mikor tojt a védekezésre utoljára, engem nagyon idegesít sokszor amit művel.
Szerintem ez Messi konstans 0 védőmunkájának is köszönhető, ők se tudnak mindenkire figyelni..Bob_Marley írta:-Arda ellépéseit nem követi le senki, Rakitic és Busquets csak nézi hogy kimozog oldalra és legfőképpen Alves mögé
Fogalmazunk úgy, hogy érdekes felfogásban vezeti a meccset.csababarca írta:Az a spori megint akit ideküldtek...
Megint nekik mindent szabad nekünk meg semmit. Jó így játszani.