Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarlak ezzel megtalálni, de most komolyan: miért írsz ilyet?Feast4 írta: Nagy szerencsénk volt, hogy a bíró megette azt a kamu esést különben nem tudunk nekik gólt rúgni.
Nem értek egyet azzal a részével, hogy gyengék voltunk. Az Atletico engedett ennyit. Ez a játék egyszerűen vérfagyasztó amit csinálnak. A nem tudnak dominálni széthajtják a lelküket. És valóban Rakitic egyedül egy iylen csapat ellen középpályán kevés úgy hogy más nem meri felvenni velük a kesztyűt mert mindenki az ütközéstől félve teszi tovább a labdát ha az egyik ráfut.Yokozuna írta:Gyenge csapatjáték jellemezte a meccset. Messi halvány volt, és helyette nincs aki átvegye az irányítást. Neymar öncélúan cselezget, feldobálja magát. Suarez nem találja a helyét és a szerepkörét. A középpályán Rakitic egyedül kevés.
A közönség sem jött lázba ettől a produkciótól, fehér zsebkendőt is láttam. A visszavágó szempontjából nagy szerencse, hogy összejött valahogy ez a tizenegyes, bár biztosra így sem mehetünk. Ott fog igazán vizsgázni, a most viszonylag jól teljesítő hátsó alakzat.
Persze, hogy az volt! Nem is értem mivel lehet indokolni a megkérdőjelezését!MQuCsabi írta:Ott már nem a támadás volt a cél, mikor Bartrát behozta Ini helyére. Remek döntés volt.
Indokolt,és jó lépés volt mindkettő. Rakitic kihajtotta magát, kellett egy friss láb középre, Bartra beállásáával pedig Masch szilárdíthatta a kp-t. Ezekkel nem volt gond.mess2009 írta:gyötrelmes győzelem, de megvan!!! szinte éreztem, hogy Messi kihagyja, de a szerencse besegített. u.ez a szabadrúgás.... nem emlékszem, hogy ha nagyon kellett akkor sikerült (na ja...a gól mindég jól jön )
LE. Xavit Rakitic helyett??? Bartrát Iniesta helyett?! nálam ez totál sötét.
ennek az egyébként balfék Digi-s kommentátornak egyben igaza volt , ismét a lassúságunk miatt szívtunk de hát ez már csontig rágott...
kegyetlen, izgalmas meccs volt és győztünk is dícséret a csapatnak.