Mostanában rendszerezem kicsit a sorozatokat, amiket nézek, próbálok egy-egy sorozatot lepörgetni, amik régebben mentek és nem folytatódnak már, hogy ne legyen ez az egyszerre 20 sorozat nézős kavarodás:
Archer: az új évadba nem kezdtem bele, majd, ha lement folytatom, az ötödik egyébként nekem annyira nem jött be, mármint az előzőekhez képest. Egyébként továbbra is remek.
Episodes: 3. évadot kezdem majd, kellemes, ha belefáradok a nehezebb sorozatokba (mint a nyugi Charlia

) , akkor előveszem ezt, mert teljesen kikapcsol. Egy dolog idegesít benne: Bev felelőssége sosincs felhozva annak kapcsán,
Kaliforgia: Második évadban vagyok, az első nagyon tetszett, most úgy vagyok vele, hogy felidegesít ez is. Sokkal inkább nézek egy superhero-s "tucat" sorozatot, mert ott vannak a jók, vannak a rosszak és harcolnak egymás ellen, mint ezeket, ahol
Szóval az a baj, hogy egy perc alatt felmegy bennem a pumpa ilyeneket nézve. Egyébként jó kis sorozat, remélem azért változnak e téren a szálak.
Generation Kill: Ezt most pörgetem folymaatosan, mert rövid. Nagyon tetszik, elég kemény sztori, bár helyenként vicces. Nyilván azért, mert az életben is ilyen lehet.
Nem vagyok katona, de valahogy realisztikusnak érzem, így képzelném el én is.