Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Á, köszi az ajánlást, meglesem ha megtalálom valahol.hady írta:A Peaky Blinders is maffiás csak angol sorozat, szintén nagyon jó ..Cillian Murphy,Sam Neill és Tom Hardyval....2 évad ment le, sajna egy évad csak 6 rész. ( az első évad pont most megy magyarul )
Hú ha sok mindent nem tudok felidézni, fő-fő gonoszra nem emlékszem ha volt ilyen, de arra igen, hogy a legvégén a főhőst lövik le vagy a rendőrségi vagy a saját háza előtti parkolóba. Nekem ez rémlik.Bob_Marley írta:Viccet félre téve, a Polip már egy idő után követhetetlennek tűnt, legalábbis így emlékszem rá. Plusz megmaradt, hogy valami falnál lövik le a fő-fő gonoszt a végén.
Én erre az ősrégi sorozatra is emlékszem.Capon írta:
Erről jut eszembe a Polip-ra emlékszik még valaki rajtam kívül?
Lehet azt is érdemes lenne újranézni, bár biztos egész másképp hatna most mint akkor.
..már forgatják a második évadot. Nagyon jó sorozat.Capon írta:Gomorrát nézte/nézi valaki?
Én tegnap este értem az első évad végéhez (talán több még nincs is) és nagyon tetszett.
Olasz-német sorozat, a nápolyi Camorráról szól.
Nem is tudom mikor láttam utoljára olasz sorozatot, talán gyerekként a TIR és a Polip volt az.
Egyébként üdítően hatott, hogy nem amerikai vagy angol a film.
Aki szereti a maffiás filmeket annak tudom ajánlani.
Erről jut eszembe a Polip-ra emlékszik még valaki rajtam kívül?
Lehet azt is érdemes lenne újranézni, bár biztos egész másképp hatna most mint akkor.
helyes. a lényeg hogy az első 20 perc után ne adjátok felMQuCsabi írta: Az Irakot este kezdem bratyómmal: Hónap közepén megy ki Koszovóba, addig minden nap megnézünk egy vagy két részt
ahhoz képest h láthatólag több lóvéból készült mint az irak (over there), sokkal gyengébb. 3 részt néztem meg, de csak azért folytatom mert nincs más sorozatom. nulla feszültség, az egy órás játékrész nagy idejében ülnek a kocsiban, és a betépett idióta gyerek pofázását kell hallgatni a semmirőlMQuCsabi írta:Generation Kill: Ezt most pörgetem folymaatosan, mert rövid. Nagyon tetszik, elég kemény sztori, bár helyenként vicces. Nyilván azért, mert az életben is ilyen lehet.Nem vagyok katona, de valahogy realisztikusnak érzem, így képzelném el én is.
Munkaügyekbe párba belenéztem és helyzetkomikumnak tökéletes. 20 perc körüli részek és jókat lehet rajta derülni.S.Agüero írta:Amerikai Fatert nézi valaki? Belekezdek ma, tetszik valakinek?
Vagy tudtok ajánlani sorozatot, ami 20 perces?
Az elit alakulat megvolt már? Én majd most állok neki, de az egyik leghíresebb háborús sorozat - második világháborús mondjuk, nem tudom ez neked mennyire gáz -, 9,6 alapján meg olyan rossz se lehet..visca el barca írta:jóvan tenkjú, megvettem mindkettőt, meglátjuk. nagyon ráizgultam a háborús dolgokra
Megnéztem. Egész jó az alapszituáció, de ha jól láttam kemény 220 oldalas könyvről van szó és a pilot alapján nem hiszem, hogy a fő szálakat kezdték volna felvázolni...visca el barca írta:http://444.hu/2015/01/23/a-hetvegen-min ... so-reszet/
ha vkit érdekel, az iraknak neki álltam, 2 rész után egy gyenge 3-as alá..visca el barca írta:látta valaki innen a két háborús minisorozatot az irakot vagy gyilkos megszállást? érdemes megnézni?
Én a Gyilkos megszállást láttam anno, tudom ajánlani. HBO minőség érződik a sorozaton, bár nem a legerősebb mini-szériájuk, de ajánlott, ha érdekel a téma.visca el barca írta:látta valaki innen a két háborús minisorozatot az irakot vagy gyilkos megszállást? érdemes megnézni?
MQuCsabi írta:Archer