2015.01.22. 17:56:07
Hawks nagyon kemény. Nem tudom, tiszta Spursre emlékeztet az egész, nagy sztár nélkül,de igazi CSAPATként remek kosárlabdát játszva porba nyomják az ellenfeleket sorra.
PErsze a PO más kérdés, én drukkolok azért nekik,főleg,hogy ne legyen náluk sérülés, annyira finomhangolt a rendszerük,hogy egy hosszabb kihagyás valakitől megérződne rajtuk.
Keletről még tényleg Washington,Raptors, Cavs, Bulls ott lehet a főcsoportdöntőben simán,egyik sem lenne egetrengető meglepetés.
Nyugatról meg Memphis,GSW kettőst várom a főcsoportdöntőbe, az eddigiek alapján.
De itt is Blazers, Spurs, Clippers,Mavs akár OKC is odakeveredhet, bármi lehet.
Bár azért itt is ha tippelnem kéne, akkor Memphis,GSW,Mavs hármasra tenném a voksot, akik közül a főcsoportdöntő párosa kialakul.
Jó ez az év, mert lehet mondani,hogy gyengébb Kelet, de azért rég volt ott is ennyi jó csapat egyszerre, most kiegyenlítettebb lett a mezőny, ami sokkal jobb,mint a Heat hegemónia.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."