crixus írta:Érdekes lesz a nyár a fiatalok szempontjából de azért azt senki se felejtse el, hogy nem lehet "büntetlenül" egyszerre 5+ fiatalt felhozni az ifiből és betenni a nagyok közé. (A büntetlenül alatt azt értem, hogy az eredményesség rovására menően.)
Habár nem vagyunk mindig egy véleményen, de ezzel szinte szóról-szóra egyetértek.
A védelembe és kapusposzton nem kell/tudunk senkit felhozni. Középre nincs igazán szükség, főleg, ha Vermaelen is felépül. Ha már valakit be lehetne oda tenni, az Bartra legyen, Edgar és Bagnack pedig amúgy is nagyon szertelen, nem elég érettek. Jobb oldalra, ahova kellene nincs ember. Patric még a B-ből is nagyon kilóg, az elvileg kh Diagné is jobb teljesítményt hoz le ott.
Egyedül Grimaldo aki megüti a szintet, de ő Alba mögött nem sok sót enne meg, főleg, hogy ott van Adriano.
A középpálya kérdéses. Mindenkinek jobb lenne ha SR távozna és Xavi is, de utóbbi valószínűleg maradni fog. Denis pedig kérdőjel. Mivel nem egyszerű kölcsönadásról volt szó sanszos hogy csak télen hozhatnánk vissza. Rafinhat egyre többet kellene játszatni, akkor pedig lenne egy Rakitic-Ini-Rafinha tengely. Eddig jó viszont nem biztos, hogy elég. Halilovicnak mindenképpen maradni kell lent, esetleg kölcsönbe. Még nincs kész a felnőtt csapatra, ezt csak a legelvakultabbak nem látják, Eusebionak viszont rugdosnia kellene a seggét, hogy ne Camara, Joan Roman vagy Gumbau játsszon helyette. Legalábbis, ha tényleg úgy gondolják, hogy a "B" egy fiókcsapat azért, hogy erősítse a felnőtteket.
A támadósor, ha elmegy Pedro nagy dilemmát vet fel. Adama-val az a helyzet, mint Halilovic-al. Amellett, ő nagyon poszthoz van kötve. A jobbszélen kívül ő megfőtt. Itt Munir lehetne a legjobb megoldás, ami a fiatalokat illeti. Szélen és középen is képes játszani, ráadásul, ő már alapjátékos a B-ben és sokkal fejlődőképesebb, mint Sandro. LE szerintem rosszul döntött, amikor őt hagyta fent. Hatalmas ugrás volt neki a Juvenilből egyből a a felnőttekhez.
Lehet, hogy jobb megoldás lenne egyelőre még Pedrot megtartani. Amiben én a legnagyobb problémát látom, Neymarnak nem igazán látok helyettest.
Samperen kívül nem is tudok igazán olyan játékost mondani, akit felhozva igazi erősítést jelentene. De félő, hogy ő is elveszne Busquets mögött és Masch-ot se látnánk soha vkp-ként, ami pedig jól jöhetne. LE is csinált már kh-Busquets cserét, ami szerintem egy jó húzás.