Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ez kicsit visszatetszőLeon írta:Íme gy újabb laikus semmirekellő:
A hatszoros olimpiai bajnok sprinter, a 100 és 200 méterese síkfutás világcsúcstartója,Usain Bolt véleménye:- Cristiano Ronaldo rendkívül robbanékony, ami nagyon lényeges a fociban, de Messit sokkal izgalmasabb futballistának tartom, ahogy uralja a labdát, az egyszerűen páratlan.
Sokszor gondoltam, hogy összegyűjtök egy ilyen brigádotRivaldo11 írta:Csak úgy, hogy immáron Simeone is tagja a hozzánemértő brigádnak. Csatlakozott a Ronaldo, Capello, David Luiz, Ibrahimovic, Pirlo, meg még ki tudja kikből álló társasághoz.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Simeone: “Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.”
Arra a Gutira gondolsz, akinek Xavi a cipőpucoló csicskája sem lehetett volna már akkor sem?visca el barca írta:
ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.
Csak úgy, hogy immáron Simeone is tagja a hozzánemértő brigádnak. Csatlakozott a Ronaldo, Capello, David Luiz, Ibrahimovic, Pirlo, meg még ki tudja kikből álló társasághoz.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Simeone: “Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.”
Ja, es volt olyan FIFA jatek, amiben Guti benne volt es Messi nem. Na, ez a mervado.visca el barca írta:ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.
ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Hát így is faragták, ha jól számoltam 5 perc alatt 3x rúgták fel sárgalapot érően és Ő egy szót sem szólt, pedig az utolsónál az achillesére taposot egy hentes, csak úgy barátságból. Minden tiszteletem az övé.pezZy írta: Hogy ne legyen annyira off: Messi tényleg jól megy az elmúlt hetekbe, szerintem ez azért van, mert kint van a szélen, így nem tudja 10 ember faragni folyamatosan , mint ha középen állna a darálóba.
Én is csodálkozom, főleg azon, hogy Mexès is csak 4 meccset kapott. Szomorú, hogy milyen irányba halad a foci.tothnandor1 írta: Ja és még valami, amit Meesi nem tud, de ezen cseppet sem bánkódom: azt a nagyképűséget, durva agresszivitást ami ütés vagy éppen labda nélküli szándékos rúgás formájában mutatott be a hétvégén CR. Röhej a két meccses eltiltás! Ez nálam minimum két hónap!
Nagyon nevetek.Gali írta:Várjál már, most nem CR-ről van sző? Ja, nem...Rivaldo11 írta:Eszméletlen a játékintelligenciája, már már mérhetetlen. Emellett meg is tudja csinálni a láb, amit az agy parancsol. Messze a világ legjobbja.
Várj, pár napja egy madridistától megkaptam hogy" Ronaldo sokkal komplexebb mint Messi, sokoldalúbb, és sokkal jobban és látványosabban tud cselezni Messinél "S.Agüero írta:Messi has 30 successful dribbles in 3 games vs Atletico Madrid this season, while Cristiano Ronaldo has 29 in ALL his 18 Liga games.
Kiégett.
Várjál már, most nem CR-ről van sző? Ja, nem...Rivaldo11 írta:Eszméletlen a játékintelligenciája, már már mérhetetlen. Emellett meg is tudja csinálni a láb, amit az agy parancsol. Messze a világ legjobbja.
sztem az a mondat IRÓNIA volt...BFC írta:*több tizenegyest lő, szinte minden meccsen amit játszottak volt tizenegyes és ki rúgta ? hát CR lehet hogy Messinek nincs annyi gólja mint a tizikirálylánynak de ebbe a hónapba ki kell emelni Messi teljesítményét jól játszik sőt nagyon jól.visca el barca írta:hiába magyarázod, akkor is kiégőben van. és ronaldo amugy is több gólt lő!
*több tizenegyest lő, szinte minden meccsen amit játszottak volt tizenegyes és ki rúgta ? hát CR lehet hogy Messinek nincs annyi gólja mint a tizikirálylánynak de ebbe a hónapba ki kell emelni Messi teljesítményét jól játszik sőt nagyon jól.visca el barca írta:hiába magyarázod, akkor is kiégőben van. és ronaldo amugy is több gólt lő!