Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem téged támadlak Leon, mielőtt azt hinnéd, de ez a cikk.. Most ezért tuti kapom a savat majd, de én az ilyenek miatt értek egyet abban Zolaval, hogy Messi "túlértékelt". Nem a játéktudása van túlértékelve, hanem ezek a cikkek és statisztikák azok, amiket én már személy szerint túlzásnak tartok. Mindenki tudja, hogy milyen jó focista, minek kell még ilyenekkel is megpróbálni mindenki fölé emelni? Főleg az a kiemelt mondat.. Jobb a kezdősebessége egy hangyányival, bravó. És most nem azzal van bajom, hogy megírták ezt a cikket, jól van, írják, legyenek boldogok ettől. De lassan olyan érzésem van már komolyan, hogy ha ugrana egy fejest egy medencébe, aztán végigúszná pillangóban, akkor már kihoznák, hogy Michael Phelpsnél is technikásabban csinálja a tempókat, és ebben is ő a legjobb.. Persze lehet nekem van csak ezzel bajom, hogy mindenben őt állítják be a legjobbnak. Volt egy külföldi cikk is még az edzőbuktatásos hírek idején, hogy igazából ez tök jó, hogy ő követelőzik, és ő csak egy áldozat, és nem tehet mást, még a fizetésemeléseket se ő kéri, csak nagy kegyesen elfogadja, de igazából nem érdekli a pénz.. Engem ezek irritálnak rohadtul vele kapcsolatban, komolyan mondom, ha meccs közben odakakkantana a pálya közepére, ledobná a mezét, kiköpne a nézők felé, és lesétálna, sokan kihoznák abból is azt, hogy ő ezt jogosan csinálja, és semmi baj nincs vele.Leon egy cikkből idézte, nem ő írta:Igen, még Boltnál is gyorsabb.
Nem azt mondom, hanem ezek a nyilatkozatok. Tisztán emlékszem amikor olvastam, hogy Bolt szerint Ronaldo jobb, mert "komplettebb" (ez akkora baromság), tehát most jól segget csinált a szájából.Leon írta:...
Mondjuk ez kicsit visszatetszőLeon írta:Íme gy újabb laikus semmirekellő:
A hatszoros olimpiai bajnok sprinter, a 100 és 200 méterese síkfutás világcsúcstartója,Usain Bolt véleménye:- Cristiano Ronaldo rendkívül robbanékony, ami nagyon lényeges a fociban, de Messit sokkal izgalmasabb futballistának tartom, ahogy uralja a labdát, az egyszerűen páratlan.
Sokszor gondoltam, hogy összegyűjtök egy ilyen brigádotRivaldo11 írta:Csak úgy, hogy immáron Simeone is tagja a hozzánemértő brigádnak. Csatlakozott a Ronaldo, Capello, David Luiz, Ibrahimovic, Pirlo, meg még ki tudja kikből álló társasághoz.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Simeone: “Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.”
Arra a Gutira gondolsz, akinek Xavi a cipőpucoló csicskája sem lehetett volna már akkor sem?visca el barca írta:
ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.
Csak úgy, hogy immáron Simeone is tagja a hozzánemértő brigádnak. Csatlakozott a Ronaldo, Capello, David Luiz, Ibrahimovic, Pirlo, meg még ki tudja kikből álló társasághoz.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Simeone: “Messi by himself is more dangerous than Cristiano, Benzema & Bale together.”
Ja, es volt olyan FIFA jatek, amiben Guti benne volt es Messi nem. Na, ez a mervado.visca el barca írta:ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.
ő is csak megeszi a média hypolását. én továbbra is tartom, hogy pl. egy gutinak még csak a cipőjét sem köthetné be.BarcafanTomee írta:Hogy szoktátok mondani, sokadik fogalmatlan aki nem ért a focihoz ?! :
Hát így is faragták, ha jól számoltam 5 perc alatt 3x rúgták fel sárgalapot érően és Ő egy szót sem szólt, pedig az utolsónál az achillesére taposot egy hentes, csak úgy barátságból. Minden tiszteletem az övé.pezZy írta: Hogy ne legyen annyira off: Messi tényleg jól megy az elmúlt hetekbe, szerintem ez azért van, mert kint van a szélen, így nem tudja 10 ember faragni folyamatosan , mint ha középen állna a darálóba.
Én is csodálkozom, főleg azon, hogy Mexès is csak 4 meccset kapott. Szomorú, hogy milyen irányba halad a foci.tothnandor1 írta: Ja és még valami, amit Meesi nem tud, de ezen cseppet sem bánkódom: azt a nagyképűséget, durva agresszivitást ami ütés vagy éppen labda nélküli szándékos rúgás formájában mutatott be a hétvégén CR. Röhej a két meccses eltiltás! Ez nálam minimum két hónap!
Nagyon nevetek.Gali írta:Várjál már, most nem CR-ről van sző? Ja, nem...Rivaldo11 írta:Eszméletlen a játékintelligenciája, már már mérhetetlen. Emellett meg is tudja csinálni a láb, amit az agy parancsol. Messze a világ legjobbja.
Várj, pár napja egy madridistától megkaptam hogy" Ronaldo sokkal komplexebb mint Messi, sokoldalúbb, és sokkal jobban és látványosabban tud cselezni Messinél "S.Agüero írta:Messi has 30 successful dribbles in 3 games vs Atletico Madrid this season, while Cristiano Ronaldo has 29 in ALL his 18 Liga games.
Kiégett.
Várjál már, most nem CR-ről van sző? Ja, nem...Rivaldo11 írta:Eszméletlen a játékintelligenciája, már már mérhetetlen. Emellett meg is tudja csinálni a láb, amit az agy parancsol. Messze a világ legjobbja.
sztem az a mondat IRÓNIA volt...BFC írta:*több tizenegyest lő, szinte minden meccsen amit játszottak volt tizenegyes és ki rúgta ? hát CR lehet hogy Messinek nincs annyi gólja mint a tizikirálylánynak de ebbe a hónapba ki kell emelni Messi teljesítményét jól játszik sőt nagyon jól.visca el barca írta:hiába magyarázod, akkor is kiégőben van. és ronaldo amugy is több gólt lő!