Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az ő távozásáról szinte minden átigazolási szezonban írnak egy-két cikket, eddig egyik sem jött be. Ha Pedrot zavarná, hogy negyedik számú játékos a posztján, akkor már eligazolt volna. Szerintem inkább a szakmai stábon múlik majd a jövője, van egy Deulofeu meg egy Adama Traoré, akik kiszoríthatnák ebből a szerepkörből, de egyelőre Pedro élvezheti a bizalmat. Amíg ez nem változik, addig szerintem maradni fog.CsocseX írta:Azt olvastam, hogy Pedro elhagyja a Barcelonát a szezon végén.
szerk.: illetve, még nem tudja, hogy marad-e, bár ha Alves elmegy, akkor szerintem egy új jobb bekkes ajánlat megfontolandó lenne számára
Azt olvastam, hogy Pedro elhagyja a Barcelonát a szezon végén.danianevem írta:Alba: "Pedro as full back? Not his natural position, but it wasn't mine either... Without switch to left back, I wouldn't be at Barça now."
Érdekességként bedobom ide. A fórumom már olvastam párszor, hogy esetleg Pedrot is kilehetne próbálni, ha már inkább a támadásépítés a főbb elv, amit szem előtt tart Enrique a szélső védőknél. Hivatalos embertől csak most olvastam először ilyet.
Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a jövő ősszel a Montoya/Adriano/Pedro hármas lesz váltogatva a jobb oldali védő posztján. A poén az lenne, ha Pedrito beválna és nem is jönne senki 2016-ban arra a posztra.
hank1ee írta:Teljesen nyilvánvaló, felesleges is agyalni szerintem, hogy esetleg elmenne...messideco írta: Messi mögött (52) a második legtöbb meccsen játszott a keret tagjai közül ebben a naptári évben =(50). Szóval nem fog elmenni, szerintem ezzel a szereppel elégedett, ő is ezt nyilatkozta
Teljesen nyilvánvaló, felesleges is agyalni szerintem, hogy esetleg elmenne...messideco írta: Messi mögött (52) a második legtöbb meccsen játszott a keret tagjai közül ebben a naptári évben =(50). Szóval nem fog elmenni, szerintem ezzel a szereppel elégedett, ő is ezt nyilatkozta
Azért jó csapat a Barcelona, mert olyan játékosai vannak a padon, mint Pedro. Nem lehet csak a fiatalokra számítani. Deulofeu meg szerintem csak a Sevillához elég. Ne legyen igazam...barca0000 írta:Tegnap nagyon jól játszott ez tény, és ez alapján lehetne mondani is hogy maradjon (maradni is fog!!) de én inkább eladnám. Jobb játékos Pedro annál hogy örök életére csere legyen amikor más komoly nagy csapatokba akár húzó ember is lehetne. A másik dolog amiért mehetne az az hogy megnyílna az út a fiatalok számára , leginkább gondolok itt Deulofeu-ra aki ha jövőre visszajön nem tudom mennyit fog játszani ha mindenki egészséges és még Pedro is itt van. A többi fiatal Dongou, Munir ,Adama ,Halilovic ,Sandro meg még kevesebb lehetőséget fog kapni pedig lassan már nekik is meg kell adni a lehetőséget.
ezzel egyetértek. Sztem sokszor tud pluszt adni, mikor csereként áll be, viszont deu, munir, sztem nem alternatívák.kristop írta:maradjon csak. erre a szerepkörre továbbra is lehetetlen lenne normálisan igazolni. egy pedro, deu, munir cseresorral pedig megleszünk jövőre.
Én még mindig bízom abban,hogy látjuk még a régi Pedrot:) Igazából nem igazodok ki rajt. Ma olyan lefordulásai voltak amiket kb soha nem láttam tőle. Azok a sarok passzok meg ...visca el barca írta:minden jó meccse után ebben reménykedünkInitom írta:Bravo,bravo,bravoRemélem megtartja ezt a formát
minden jó meccse után ebben reménykedünkInitom írta:Bravo,bravo,bravoRemélem megtartja ezt a formát
Pedro szerintem jobb mint Podolski , Welbeck és Giroud pedig más poszton játszanak mint ő . Szélső poszton azért korántsem állnak olyan jól hiszen Wenger is rájött , hogy Alexist sokkal jobb középen , tehát a két szélre marad Walcott,Chamberlain , Podolski + Özil (de ugye neki nem ez az igazi posztja) és Pedro ezeknél véleményem szerint jobb.Úgyhogy nem is lenne akkora hülyeség Wengertől ha leigazolná és én állítom , hogy ott sokkal jobban menne neki.barca0000 írta:Welbeck és Giroud vagy akár Podolski jobb lenne mint Pedro? Én is érezem ez inkább kacsának mint komolynak de magát az igazolás végül is meg lehetne érteni. Nálunk is volt egy Sánchez de jött egy kicsivel jobb Suárez.roby122 írta:Pont kizártnak tartom , hogy Wengernek PEdro kellene. Van nekik most bőven ott ember.
Welbeck és Giroud játszik elöl. Szélen ott van Sanchez meg Oxlade. Podolski még így is a padon csücsül , Özil is felépül , akkor nem tudom minek oda Pedro.
Inkább vegyék meg tőlünk Songot , VKP kellene most nekik.
Welbeck és Giroud vagy akár Podolski jobb lenne mint Pedro? Én is érezem ez inkább kacsának mint komolynak de magát az igazolás végül is meg lehetne érteni. Nálunk is volt egy Sánchez de jött egy kicsivel jobb Suárez.roby122 írta:Pont kizártnak tartom , hogy Wengernek PEdro kellene. Van nekik most bőven ott ember.
Welbeck és Giroud játszik elöl. Szélen ott van Sanchez meg Oxlade. Podolski még így is a padon csücsül , Özil is felépül , akkor nem tudom minek oda Pedro.
Inkább vegyék meg tőlünk Songot , VKP kellene most nekik.