MichaaBee írta:Feast4 írta:MichaaBee írta:Lassan sok lesz közte. 

Remélem egy ilyen nagy arányú vereség után nem szívják fel magukat, az elmúlt meccseken mutatott formájuk jobban tetszett. 

Felszívhatják. 7 pont az sok. És még egy pár meccset hozniuk kell, ha valamit akarnak nyerni.  Egyenlőre annyira nem veszélyesek ránk.

Bocs, nem írtam egyértelműen, de a Realra gondoltam. Egy ilyen vereség után szerintem fejben rendbe rakja őket Carlo és akkor megint elindulhatnak felfelé. Azért egy Realnál nem tart örökké egy hullámvölgy.
AMi meg az Atletit illeti, nem hiszem, hogy nagyon veszélyesek lennének ránk, de nem tudom milyen 7 pontról beszélsz. 

A mostani győzelmükkel pontban beérnek minket.

Ja bocs! 

Én az Atletira gondoltam.
A hét pont a Reálhoz mérten. Ami most már csak 4. (Én se volta túl egyértelmű. 

)   

Nagyon jó lenne ha behúznánk a holnapi meccset. 1 pont már az bőven lőtáv. 
Azt nézem, hogy szerintem a Realnál most fejben igen csak lehetnek gondok. Az egész játékuk tompa. Modric nélkül nincs fazon, Kroos is semmi. A védelműk is most véres és CR láthatóan nincs most kihegyezve. Bale meg csak fut mint a barom. Ennyi kb. Kár hogy nem kaptak egy erősebb csapatot a BLben. Most egy kicsit izzadhatnának.
A ásik pedig az, hogy ez a vereség szerintem nem tett jót az önbizalmuknak.  4-0 már megalázó! ( Miért nem most játszunk velük?!)