Zozzy 5 írta:
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.
Igaz, Busquetsről is lehetne beszélnünk, igazad van. Nekem ami bíztató, hogy Xavi Rakiticel szerepel egyszerre, nem tudom hányszor fordult ez elő eddig a szezonban, de szerintem nem sokszor. Szerintem jól kifogják egészíteni egymást és legalább Iniesta is pihen.
Mathiue játékában sem látok problémát, nagyszerűen kezdte az évet aztán sérült is volt és közben magára talált Pique és kiszorult a kezdőből, de hasznos játékosunk és amikor ilyen szoros a naptár semmi baj nincs azzal ha játékban van a 3. számú középsővédőnk is.