Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

" Ez kevés egy bűntetőhöz"corol írta:Messit jól eltakarították
odafejelte a helyére, kapus belekapott. nagy védés volt nem erről van szó,de onnan azt be kell fejelni. Nála meg nem az első,hogy kihagy ilyet.palesz77 írta:Mondjuk az esküszöm a forduló védése volt, nem tudom hogy szedte ki..csababarca írta:Eddig jó, Suárez végre betalált, persze előtte biztos ami biztos kihagyta a százas ziccert.

Mondjuk az esküszöm a forduló védése volt, nem tudom hogy szedte ki..csababarca írta:Eddig jó, Suárez végre betalált, persze előtte biztos ami biztos kihagyta a százas ziccert.
Ő irányít kb egyedül, az oldalváltásai élményszámba mennek nekem, nagyon jól keni ma a horvát. Busi vkp feladatait elég jól ellátja, előre nem sok, Xaviban meg annyi pozitívum van, hogy leérte az 1000 meccset..danianevem írta:Rakitic elég jól tolja.
lui1698 írta:Beírják Cé-nek.
Beírják Cé-nek.csababarca írta:Messi gólját kíváncsi vagyok a Marca kinek adja, képesek öngólnak húzni.

Jah: az a néhány elég rossz helyen volt. Matyi a tizenhatosnál adta pl el. Piqué a kapus keze elől fejelte el a labdát, amiből aztán a kapufa lett.Tobias88 írta:Hát. Most 1 perc alatt volt 2 megkerülős csel meg egy sarkazás a védőktől. Annyira azért ezt nem nevezném megzavarodottnak. Nagyon agresszívan letámad a Bilbao, de eddig ha 3 eladott labda voltszekelygyula írta:Szerintem az egész hátsó alakzat meg van zavarodva attól, hogy már a 16-osnál visszatámad a BilbaoVakmacska írta:Matyi ma nagyon [auto_cenzúra]