palesz77 írta:Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit csinálhat ez a gyerek edzésen, hogy Mathieu ilyen játékkal - és már hetek óta bizonytalan - előrébb van a rangsorban mint ő. Csak mert a pályán rendre jól teljesít - volt egész karrierje alatt 3 rossz meccse talán a felnőtt csapatban -, szóval vagy nem kis kedvenc szimplán, vagy edzésen pocsék..
Vicc amit vele művelünk komolyan, ha nem jön új edző jövőre, akkor tuti lépnék a helyében, ha meg igen, akkor talán kivárnék, ha olyan terveket vázol fel, amiben biztosan számít rám. De ez ami most megy, hogy egy parádés meccs után is a szerencsétlenkedő franciát kell nézni a helyén..
Most attól függ,hogy mit tekintünk rossz meccsnek. Nálam ha egy középhátvéd miatt kapunk gólt, akkor az már rossz meccsnek számít,hiába szerelte előtte mondjuk 5ször a csatárt. Sokat játszottam azon a poszton, tudom,hogy milyen hálátlan. Míg a csatár elszerencsétlenkedhet 10helyzetet a döntőben, de a 90.-ben bevágja, ő a király. Khv egész meccsen szereli a csatárt, a 90.ben gólt kapnak miatta, a szurkolók ki akarják herélni. De ilyen hálátlan ez a popszakma
Ezt az egészet azért írtam le, mert kicsit kevesellem azt a "3 rossz meccse volt a felnőttcsapatban" becslést. Ott van Bale,mikor nevetségessé tette, a múlt bajnoki,mikor büntetőt adott nekik, és csak a bíró miatt nem fújta be azt a másik buktatását is... Azt hiszem,bőven lehetne találni még pár meccset, nem is kellene keresgélni.
Nem, nem vagyok Bartra ellen, csak próbálom reálisan értékelni a teljesítményét. Azt nem mondtam,hogy mondjuk Mathieu nem hibázik többet,mint Bartra,de ha te vakakinek a helyére pályázol a csapatban, oda nem elég ugyanolyan teljesítmény, jobbnak kell,hogy legyél, hogy az edző berakjon helyette. Meg ez mellé jön még az,hogy ezen a poszton ritkán szoktak fiatalokat játszatni, kell a tapasztalat,magabiztosság,stb.