Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én azt remélem, hogy nem akarta a jövőbeli csapata munkáját megnehezíteni. Adná az ég, hogy bekínáljanak érte vagy 60-70m eurót, és menne minél messzebb, mindegy hogy Párizs, vagy Manchester.Boixos írta:amíg le nem adta zsugát annak a fekete gyereknek, hogy aztán leálljon beszélgetni a bíróval, addig észre sem vettem, hogy a pályán van... mondjuk ennél a pontnál le is mehetett volna, mert az ezt követő kettő vagy három megmozdulása is kritikán aluli volt. tegnap még a már folyamatosan csak a nevéből élő alvest is alulmúlta, rossz volt nézni.
nem tudom, mi van vele, sérült esetleg, vagy ilyen jó hatással van rá, hogy elkezdte piszkálni a párizs?
Hát a PSG az a klub, akit nem nagyon érdekel ki mennyibe kerül. Talán Motta helyére keresnek embert és ezt benne látják, amiben lehet ráció.csababarca írta:mess2009 írta: az látszik a legreálisabbnak, hogy így igyekszenek indokolni, alátámasztani az új kontraktust. még
valahogy így lehet, nem lehet ennyire vak egy csapat, hogy ennyit ajánljon érte...és nem lehet annyira bolond a másik,hogy ne fogadja ezt el.
mess2009 írta: az látszik a legreálisabbnak, hogy így igyekszenek indokolni, alátámasztani az új kontraktust. még
én sem!!! nem is értem megint ezt a nem ide való mizériát... de majd úgyis rácáfol az emberekre, Messit is mindenki elakarta adni.....Andris írta:Érdekesek ezek a vélemények. Pont most az utóbbi tizenpár meccsen, amikor Masch és ő is kiemelkedő formában tolják, jól látszik, hogy mi a különbség Busquets és bármely más magas szinten teljesítő vkp között.
Semmi pénzért nem adnám.
Nem kis összeg, bár kacsának tűnik, sőt. Ennyiért erősen elgondolkoznék rajta, szerencse, hogy nem nekem kell döntenem.csababarca írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/p ... ts-3952956
visca el barca írta:jah biztos megveszik. van a kp közepére neki 57843 ember.
Ez már inkább hihetőbb, mint a főoldali cikk. Ráadásul én még Suarez zsugájával nem is kalkuláltam. Max. úgy lehet a 4., hogy a három támadó mögött, egy szintre emelték Xavival és Iniestával, tehát "holtversenyes" 4. hely az övé.visca el barca írta:egyébként sztem is sántít az a 4. hely.![]()
http://www.newstylesports.com/barcelona ... eason.html" target="_blank
ezt több helyen is láttam, sztem ugyanattol a forrástól származnak, nagyjából reális lehet.
Nem sajnálom, sőt, örülök neki, de elviselném, ha a csúcsformáját képes lenne állandósítani és nem bóbiskolna el tízpercekre.visca el barca írta:megvan a new deal, 2019 + 1 év, és messi-xavi-ini után a 4. legjobban fizetett játékos lesz.
Más szint a megszorongatás. Azt megelőzi, hogy egyáltalán ott van (kispadon, időnként percekre a pályán.)S.Agüero írta:Arra még várni kell 1-2 évet, hogy megszorongassa.Jó formája stabilizációjához ráférne, ha Samper is megjelenne a csapat láthatárán, mint potenciális rivális.![]()
Palesz, a videóban 0:20-nál látható az, amit én imádok Busiban.
Arra még várni kell 1-2 évet, hogy megszorongassa.Jó formája stabilizációjához ráférne, ha Samper is megjelenne a csapat láthatárán, mint potenciális rivális.