Én nem bánom, hogy mi a City-t kaptuk ellenfélül, a Real meg egy gyenguszt.
Szeretném látni a csapatom teljesítményét egy sokkal nagyobb kaliberű csapattal szemben.
Ha ne adj isten itt elbuknánk, akkor a gyönge csapatok alázása már inkább szánalmas a részünkről, mintsem jó dolog. A city-t oda-vissza kell megvernünk, vagy minimum otthon, idegenben egy döntetlen is jó...De a győzelem mindig a legfontosabb. Ha idén a Real ne adj isten megvédi BL címét, akkor nincs miről tovább beszélgetnünk; El kell ismerni, hogy ők jobbak, mint mi.(Még ha ez így is van, vagy nincs, engem soha senki nem fog meggyőzni arról, hogy ők jobbak...Kivéve akkor, ha megvédik címüket) Miért? Mert ha ez megtörténik, soha nem leszünk képesek ellenérveket felhozni, hogy miért jobb a Barcelona, mint a Real Madrid. Persze ez nem fog megtörténni, mivel még soha senkinek sem sikerült, nem hiszem, hogy pont egy idei Real fogja megvédeni. Aztán meglássuk. Láttam a tegnapi PSG-CHE mérkőzést...A kiegyenlítést követően döntöttek úgy a Párizsiak, hogy inkább mégis fociznak, ami nagyon szánalmas.

A meccs egy kicsit uncsi volt, de a vége felé már kicsit izgalmasabb volt(Tudom, sok a "volt"

). A Bayern produksönje is szánalmas volt. Szeretném, ha a Bayern továbbjutna, mert Guardiola az edzőjük, és nagyon kedvelem őt, mint embert és edzőt egyaránt, de azt is szeretném, ha kiesnének, hogy a későbbiekben ne találkozzunk velük.
A Madrid ma sajnos ki fog kapni a Schalke-től 3-1-re.
De azért forever Pepe