Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

mahitoo írta:Remélem Bartra türelmes lesz. Szerintem már neki kéne a francia helyett játszani. Ha Vermaelen visszatér (remélem), akkor nem tudom mi lesz a sorsa. De van olyan jó mint Mathieu, a belgát meg nem tudjuk. De a jövő nem az övék már. 40-50 milláért meg venni majd megint a zsákbamacska belő védőket hülyeség lenne.
szerk: Crixus kb ugyanezt írta közben.
Nem rossz felállás, de én sívesen láttam volna Bartra-t a kezdőben.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rafinha Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Bartra, Mascherano, Adriano, Rakitic, Xavi, Pedro
nem tartalékolunk. örülök neki. rakitic meg masch meg küldi majd a bl-ben

igen, ez jó lenne. ini, ney pihenjen az a lényeg. hátul mehet bartra akár matyival is, és akkor kedden piq+masc.Petr írta:A következő kezdőt várnám mára: Bravo - Alves, Bartra, Piqué(Masch), Alba - Busi(Masch), Rakitic, Rafinha - Messi, Suárez, Pedro

Én is hasonlót várok, bár szerintem az MSN fog kezdeni. Rafinha és Bartra kezdetése nálam egyértelmű, remélem Luchonál is..Petr írta:A következő kezdőt várnám mára: Bravo - Alves, Bartra, Piqué(Masch), Albda - Busi(Masch), Rakitic, Rafinha - Messi, Suárez, Pedro
Ez esetben köszönöm a kiigazítást és bocsánat a félreértésért!hank1ee írta:Messi az idei kiírásban szerzett gólok tekintetében előzte meg Ronaldot, Leo utolsó találata a 37. volt neki a szezonban, míg Ronaldo minden sorozatot figyelembe véve 36-nál jár.
Az alapcsapatból Masch, Busi, Messi volt már csak fent a pályán, az utolsó 20 perces sétálgatást bőven elbírták, senki sem szakadt meg. Ez a pihentetés dolog néha túl van misztifikálva. Ha valakit lecserélnek a 70. percben az nem igazán nevezhető pihentetésnek.defender3 írta:Egy dolgot nem értettem, miért nem használta fel a 3. cserelehetőségét LE amikor már mindegy volt, úgy még valaki tudott volna pihenni.