Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na igen, ez a másik, ami zavar. Jelen esetben az, hogy a MI játékosaink is csomóan átmentek Facebook huszárokba, még Messi is hirtelen elkezdett nyilatkozgatni, meg riportokat adogatni, és tessék: ELSŐ adandó alkalommal visszanyalt a fagyi.Bob_Marley írta:Nem lenne ildomos visszakeresni, de itt már olyanok kerültek szóba, hogy a BL döntőn vajon játszhat-e Messi vagy Neymar, meg a City milyen gyenge meg hogy a lassan a Real előtt leszünk jó sok ponttal. Most meg ki a hülye ki honnan esik ki és társai.![]()
nem, de az vicces, hogy van 3 db 100 millios világklasszisunk és egyik sem képes kapura lövést produkálni 94 perc alatt.palesz77 írta:hogy az MSN-el mostantól minden meccset megnyerünk?
mert? mi csinált már megint szerencsétlen? én nem emlékszem semmi hibára tőle, hozta amit kellett.Normandia írta:hogy Matyi nem lehet alternatívája Mascnak

Sajnos mindenhol ez megy. Főleg a politikában meg a sportban. City-t verjük jövőhéten, onnantól ismét BL + bajnokság + kupa lesz az alapBob_Marley írta:Nem lenne ildomos visszakeresni, de itt már olyanok kerültek szóba, hogy a BL döntőn vajon játszhat-e Messi vagy Neymar, meg a City milyen gyenge meg hogy a lassan a Real előtt leszünk jó sok ponttal. Most meg ki a hülye ki honnan esik ki és társai.![]()

Ezt azoktól kellene megkérdezni elsősorban akik LE kinevezése mellett voltak. Egy ekkora klubnál sztem ez lenne a minimális feltétel egy edzőnél, hogy tudjon változtatni a csapaton meccs közben is. Aki erre nem képes az nem erre a kispadra való. Játékosként csodáltam ezt az embert, de edzőként egy színtelen, komoly karakter nélküli szakvezetőt látok hogyha a kispadra pillantok.Szuszimester írta:
Szép dolog a saját stílus, de vannak olyan helyzetek, amikor változtatni KELL. Én ezt látom L.E. legnagyobb hibájának. NEM tudunk változtatni meccs közben...
A kép alapján nekem pont "busznak" tűnik. A széleket szabadabban hagyták, s amilyen veszélyt jelentett a csapat a beadásokkal meg is tudom érteni őket.ZBarca írta:KÉP
Ez nem busz volt, hanem valami más...
mess2009 írta:a meccs után (mérgemben) azt mondtam nincs ötletem mi történt...., a meccs előtt dícsértem LE.-t, hogy az összeállítása ezúttal jó.
kissé lehiggadva azt mondom, a jól láthatóan elbaltázott taktikán úsztunk el! mi volt ez? világos: a védők mögé történő beívelések!! soha ennyit ebből nem láttam, de vesztünkre teljesen hatástalannak bizonyult.
a másik: tisztán látszik, hogy ez a lassú, kiismerhető, sokpasszos játék egy közepesen erős, fegyelmezett és jó kondiban lévő dupla védősorral felálló védelemmel szemben hatástalan!!!!!(az MSN nem rosszul játszott, hanem nem tudott jobban játszani)
mit kellene játszani? gyors kontrákat!
a harmadik: semmit nem léptünk előre a kontrák kivédésében!!! a dupla védőfal előtt görcsöl az egész bagázs az ellenfél térfelén, aztán elég egy vaktában előre ívelt labda amire legalább hárman felfutnak és máris verve vagyunk.
hogy hibás e LE.? bizony az . nem egyedül de első helyen. a foci már csak ilyen, a siker a góllövőké a vereség az edzőé (elsősorban).
azt mondtam MSN. ebben az összefüggésben (együtt) igaz de persze egyénileg nyilván van különbség mégpedig elég markánsan kezd kibontakozni:
Messi ha keményen és sokan -kvázi eredményesen rá állnak egy idő után elveszíti a játékkedvét, nem hajt. Neymar hajt és jól mozog a mezőnyben, de szorongatott helyzetben nem elég gólerős, Suarez a leggyengébb láncszem egyelőre csak villanásai vannak ez pedig édes kevés.
ami pedig a hatékonyabb kontra játékot illeti azért is sajnálom, mert így ez a három ember igenis alkalmas lenne (volt is!) ha ez lehetne a taktika - alkalmanként!!

Én is ebben látom a problémát.aynas írta:már korábban is megírtam 0 góllal égetjük magunkat. hazai pályán celta és malaga gondot okoz. ez már a reikard korszak végét idézi.
ha messit és neymart kiveszik nekünk végünk. ez már az idén 5. meccs volt a bajnokságban, amikor
nem tudtunk gólt rúgni.24. forduló után. ÉGÉS ÉS SZÉGYEN.
a középpályásaink hány gólt is lőttek idén? jah hogy 5-6-an rúgtak annyit mint odaát james. mit akarunk? msn támadósorral egyenlőre beégtünk.
Igen ez volt a gond, ezért nem lőttek távolról sem mert a nap elvakította őketroby122 írta: A szezonban nem is tudom mikor volt utoljára szombat esti meccsünk. Mindig vagy szombat délután vagy vasárnap este. Nem erre akarom fogni , de fényes nappal nekünk sosem szokott úgy menni. +

A védelem sebezhető és a középpálya ötlettelen ÍGY. Megláttam a kezdőt, meg hogy azt írták: milyen erős kezdő, nincs tartalékolás.krosz31 írta:A mai meccsen ismét megmutatkozott, hogy milyen szintű edző Luis Enrique... A korai gól után egyértelmű volt, hogy a malaga kivédekezi de ő nem volt képes időben váltani,illetve egy épkézláb taktikát kitalálni betömörülő csapatok ellen. Persze a játékosok is gyatrák voltak de ha nincs megfelelő taktika akkor nehéz. A rossz meccsekből kell tanulni szerintem, a védelem nagyon sebezhető a középpálya pedig ötlettelen.. Friss emberek kellenek akik nincsenek "jól lakva". Kövezettek meg ha nincs igazam de szeptember óta ez megy... Vagy inkább 2-3 éve
Jól van azért... Nem kell mindjárt teljesen a pokolba húzni mindent. Nem bizonyosodott itt be semmi még. Egyértelműen a Cityn járt az esze már mindenkinek. Ez most nagyon megbosszúlta magát. Az elmúlt másfél hónapban már a triplázásról kezdett mindenki beszélni. Már Luchonak is kellett minden. Jól mondta Pellegrini... Ahogy az Anoeta után egy szempillantás alatt fellendült a Barça, ugyanolyan gyorsan le is zuhanhatnak. Talán öröm az ürömben, hogy ez nem kedden történt meg velünk. Még sokmindent helyre tudunk hozni innen. Megpakolhatjuk a Realt is még nagyon könnyen, akár csak mások is. Ez a pofon nagyon fájt, de talán kellett is most. Nem körülöttünk forog a világ. Át kell gondolni sokmindent.Yokozuna írta:Valaki a múlt héten video elemzést készített a támadójáték új elemeiről. Na erről csináljon most videot. A középpálya teljesen hatástalan, és a két szélső hátvédünk képtelen egy pontos beadásra. Alba még undorító rugdosódással is rontotta egyébként is szánalmas produkcióját.
Egy újabb mumus a bajnokságban a Sociedad után. Két meccsen nulla rúgott gól egy Malaga ellen. Újra bebizonyosodott, hogy Messin kívül nincs meghatározó, mérkőzést eldönteni tudó játékos a csapatban. Hacsak nem negatív irányban, mint most Alves.