ti pedig jó lenne, ha azt vennétek itt észre, hogy kényszeresen előjöttök ezzel a..."temetői hangulat..."jelzőkkel!Chino írta:Nigel írta:Szuszimester írta:
Az utóbbi 11 meccsen ő volt a király, szerződést kell hosszabbítani, mekkora ász... Sőt még a kezdő kihirdetésekor is. Csak vissza kellene olvasni. Itt nem a taktikával volt a gond, változtatott is rajta, ha valaki nem vette volna észre, jól cserélt. A csapat mondott csődöt. Rengeteg pontatlanság volt, olyan passzokat rontottak, amiket eddig csukott szemmel megcsináltak, a befejezéseknél meg rendre rossz megoldást választottak. Pedro előtt ott tátong üresen a fél kapu, ő meg izomból fel akarja varrni a rövid felsőbe, ahol áll egy védő + a kapus.
Kontrázzunk? Hogyan, mikor az ellenfél ki sem mozdul a térfeléről? Két lehetőség volt kontrára, de még akkor is volt hátul három védő.
Egyszerűbb lenne LE-re kenni az egészet, szívesebben is tenném, de látszott, hogy semmi nem akar sikerülni, nem véletlenül verte Messi a földet, gurult el a gyógyszer Neymarnál vagy kapta fel a vizet Piqué és Masch is. A bíró pedig csak asszisztált ehhez.
Az az igazság, hogy egy 100%-ot nyújtó Malaga-t még így is elvertünk volna, de egy x-et kihoztunk volna, viszont tegnap legalább 200%-ot nyújtottak. Szerintem az egész szezonban nem szívták még fel így magukat, sajnos ennek mi lettünk az "áldozatai". Olyanokat mentettek, hogy az eszméletlen, mindenhová odaértek, plusz a játékvezető(k)től is kaptak egy kis hátszelet. El kell ismerni tegnap iszonyatosan jók voltak, meggyőződésem, hogy egy Real vagy Atma is hasonlóan megszenvedett volna. A bekapott gól nagyon rányomta a bélyegét a meccsre.
Talán nem is baj, hogy kedden jön a City, gyorsan lehet javítani.
Nagyon éreztem, hogy hiába egy ilyen sorozat, ilyen játékkal, az első rossz eredmény után jön a temetőhangulat és el kell adni gyorsan 5-6 játékost. Kár hogy erre nem lehet fogadni.
miközben ha végigolvasom a szöveged érdemi részét, annál temetőibb nem is kell!

kontra játék: nem nekünk kellene kitalálni , hanem éppen LE. nek (gondolom én.) a példákat pedig nap mint nap láthatod, hogy hogyan kell...(mondjuk úgy, hogy nem állandóan az ellenfél térfelén passzolgatsz, vagy úgy hogy figyelsz és ha lehetőség adódik tudatosan indítasz pl. szögletek után, váratlan labdaszerzést követően stb.....
nyilván lehet más a véleményünk, de ha azt mondod, hogy tegnap jó volt a taktikánk !? nos akkor tévedsz.
a cserék? semmit nem jelentettek éppen mert a taktika nem javult, még nagyobb presszió, még több elbaltázott beadás ....
azzal viszont egyetértek, hogy a Malaga jól játszott és jó taktikát valósított meg ellenünk!
csak az a baj, hogy ők nem az a csapat akikre én azt tudom mondani egy sima itthoni meccsen, hogy ok. ha megnyerték had vigyék...