visca el barca írta:
és amit nem említettél, és nekem is nagy vesszőparipám, meg Neked is, az az ,hogy nem szabad belemenni az ész nélkül rohangálós játékba, mert abból többnyire sosem jövünk ki jól. lásd pl a real elleni meccseket.
A fegyelmezett játékban nekem alap, hogy nem rohangálunk mint a birkák.

Sajnos viszont benne van, amit írtál és ez lenne a legrosszabb forgatókönyv, ha belemennénk egy rohangálós adok-kapokba. Félek attól, hogy a nagy akarásnak nyögés lesz a vége. Páran tuti bizonyítani akarnak a 0:1 után és benne van egy ki-ki meccs, ami nem biztos hogy a mi malmunkra hajtja a vizet. Hideg fej kell és maximális koncentráció, a csapat már bemutatta képes erre, de sajnos el is tud szállni (mint említetted Real, vagy PSG, de én az Atletico ellenit is idesorolom és van még sajnos) és az egy oda-visszavágós párharcban végzetes is lehet. Én pozitívan állok a meccshez és remélem a fiúk is kellően felkészültek.
Belső védelem szerintem nagy kérdés, mert Mascherano magassági hátránya miatt (habár így is remek rúgói vannak, s fejpárbajokat nyer) lehet a Pique-Bartra/Matyi kettős lesz belül. És nem tartom elvetemült ötletnek ha Mascherano-Busquetsszel párban középpályán, Iniestával karöltve. Egy taktikus higgadt csapat kell, aki kihasználja az ellenfél hibáit és beszúr 1-2 gólt akár kontrából is.