Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet rögtön a "gyárból" veszik, kihagynak sok nagykert meg egyebet, és így olcsóbban tudják adni. Bár az a 35.000 tényleg nem tűnik kevésnek..Mihu írta:Nekem az "gyanús", hogy egy 50ezres fallabda ütő náluk 15ezerbe kerül, amit csak akkor tudok elképzelni, ha valami gáz van az ütővel. Gyári hibás, vagy valami ilyesmi. Ez az egy ami gyanús.
Én egy darabig rendelgettem onnan. Az én tapasztalatom az volt, hogy a méretek nem stimmelnek az itteniekkel, vagy úgy jártam, hogy hálóing hosszúságú volt az adott póló vagy Micimackó stílusú.daffy írta: Az ottani L-es méret egyezik az itteni L-es mérettel nagyjából?
Mennyi idő a szállítás? Az ottani L-es méret egyezik az itteni L-es mérettel nagyjából?Slither írta:Lassan 1 eve kb. csak onnan veszek ruhakat, eddig nem volt gond vele.Mihu írta:Valakinek van valamilyen tapasztalata a sportsdirect.com oldallal?
Mit panaszkodsz a facebookra, én már reggel megköszöntöttelek ott!S.Agüero írta:Köszi, srácok!Aki egyszer celeb lett, az az is marad.
![]()
Felesek ma nem mennek, még pénteken megünnepeltem elég szépen!![]()
Csabi, ez csúnya volt.![]()
Facebookon meg alig írnak...![]()
![]()
Majd este a fiúk remélem eltesznek néhány gólt, aztán megünnepelnek.
VEB, jó, hogy írod, most jutott eszembe, van itthon még pár deci ágyas barackpálinka...![]()
Nézem a fejlécet, mondom, olyan ismerősen cseng, kit ismerhetek Mátyás néven... REmélem nem haragszik meg a legnagyobbmatyikám drága barátom, boldog névnapot!
a felesekkel csak óvatosan, nehogy kifingjál a meccsre!
Ezt éppen ma olvastam én is. Komolyan az ember esze megáll, hogy milyen embernek titulált lények élnek itt! Az ítélkezés pedig... hát na!visca el barca írta:magyarország. büntetőtörvénykönyv. 2015.
a cikkben említett házaspár 2 év előzetes után jelenleg szabadlábon:
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/patk ... et-2223453" target="_blank
én ilyenkor azt nem értem, hogy nincs egy jó kiállású ember, aki úgy barátian orrba vágná őket? vagy 352x? ha én szomszédom ilyet tenne, biztos h félholtra verném.
2x úgysem nyerS.Agüero írta:Egyik ismerősöm álmodta azt, hogy megnyerte a lottót, aztán még a számokra is emlékezett, de a hülyéje nem írta le, később persze elfelejtette, és nem tudta így megjátszani.
Én a gépi sorsolásnál gyanakszom, mert a lottószelvények számai bekerülnek a rendszerbe és a sorsolás során egy program ki tudja választani a megfelelő számokat, hogy ne legyen/legyen telitalálatos.visca el barca írta:
a nyerőszámok húzására gondolsz? én kizártnak tartom h csalnának. ha lebuknak, a szerecsnejatek zrt lehúzhatja a rolót, ilyen szinten kockáztatni nem éri meg. igy is nyereségesek. nem is kicsit
egy mások fórumon beszélgettem emberkékkel lottóról és ami másnak is feltűnt, az az, hogy az elmult 2-3-4 évben, sokkal több halmozódás van mint régebben. mostanában 1-2 kivételtől eltekintve szinte mindig eléri a 2 milliárdot a főnyeremény, régebben azért nem voltak ekkora nyeremények, nagyon rikta volt h vki ekkorát kaszáljon.
a nyerőszámok húzására gondolsz? én kizártnak tartom h csalnának. ha lebuknak, a szerecsnejatek zrt lehúzhatja a rolót, ilyen szinten kockáztatni nem éri meg. igy is nyereségesek. nem is kicsitdefender3 írta:A gépi sorolásnál szerintem előre megvan, hogy melyik számokat akarják kihúzni és azokat húzzák.
Többe kerülnének a szelvények mint amennyit nyernél összesen. Hiába lenne még 2, 3, 4 találatosod. A gépi sorolásnál szerintem előre megvan, hogy melyik számokat akarják kihúzni és azokat húzzák.S.Agüero írta:Matek órán kiszámoltuk, hány szelvényt kellene feladni, hogy tuti nyerj, hát, nagyon nagy szám jött ki, ki se tudtuk olvasni.![]()
Szóval rájöttünk, hogy nem éri meg, kivéve ha nagy mákod van, és nyersz.
Ja, amúgy nagyszüleim játszották ezt, hogy ugyanazokkal a számokkal nyomták. 30 év alatt nem nyertek soha, ami elég sok szelvény lehetett.
Azonnal szívrohamot kapnék. Ezért írtam a múltkor,hogy bérelnék egy kocsit az USA-ban és hónapokig bejárnám az egészet. Szépen lenyugszom,hazajövök és akkor kapok szívrohamotvisca el barca írta:amugy én perverz vagyok, soha nem akarnám megnyerni a nagy lóvét. ismerem magam annyira, h tutira meghülyülnék... főleg az ilyen eurojackpotos 40-50 millio eurótólmegvenném mangalát, masit meg depayt a barcának és kész is lenne a pénzköltés
Hát jó,a lottó pénzt mostantól sörre költöm. Annak legalább van haszna és nem kell 44 milliót kitölteni ahhoz,hogy megváltozzon az életemvisca el barca írta:
ez hülyeségnézd meg. legalábbis én semmi ilyen tendenciát nem vélek felfedezni
http://www.szerencsejatek.hu/xls/hatos.html" target="_blank
ez hülyeségdaffy írta:Ha 2 milliárd fölött van az ötös,akkor játszom hatost. Azt senki sem próbálja ilyenkor,így a kis nyeremények is nagyobbak.
igen.csababarca írta:eurojackpotot ki akarom próbálni,ott an az,hogy 50ből 5 szám, plusz 10ből 2?
fú hányszor volt, h elfejtettemP.U.Y.O.L. írta:Ez a durva!
Én mindig gépit nyomok, mert felakasztanám magam, ha állandó számokkal egyszer nem tenném meg és bejönne...