Stalkyard írta:Sziasztok!
Órát szeretnék vásárolni, ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy szerintetek milyen márkák között érdemes körülnézni? Az ár fontos, nem nagyon szeretnék 70 ezer fölé menni, hiszen úgy sem most (18 évesen) fogom megvenni még az órát amit majd az unokáim is örökölnek.
Stílusra mindenképpen olyat szeretnék ami sportosabb, fiatalosabb, és nem túl leegyszerűsített sem, de azért annyira legyen elegáns hogy egy öltönyhöz is fel lehessen venni. Szóval ilyen feltételek mellett miben érdemes gondolkodni?
Én ilyen feltételekre mindig a Fossilt javaslom. Jó áron, kíváló órák vannak. Szerintem ár-érték arányban a legjobb márka kb.
Nem tudom,hol akarod venni, ha online,akkor előtte nézd meg üzletben, mert én sose azt vettem meg,amit online kinéztem,mert nem nézett ki jól élőben. Amik felett viszont online siklottam el, azok meg eszméletlenek voltak élőben.
Amúgy most ki jött pár batár Diesel is, azok elég menők:D Szemezek is egyel,de most nincs cash egy 5. órára.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."