Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom,hogy akkor Norbi jön-e mivel ha jól olvastam ma műtik!Silvanus írta: Eddig akik biztosan jönnek szombaton: Kriszta, Norbi, Bercy, Barca52, Barcafan, Ronaldinho17.
TESCO-ban a BECK'S a legolcsóbb :119ftBercy írta:Bocs, de még ki kell számolnom, hogy:Silvanus írta:2006. április 1. - BOLONDOK NAPJA!!! JA, és Barcelona - Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzés este 22.00-tól a SPORT1-en.![]()
Élő közvetítés a Silvanus Arénában a szombat délutáni csepeli foci után. Aki csak tud jöjjön oda focizni, és onnan indulunk hozzám, lesz még időnk bőven ráhangolódni a meccsre, és szombat este lévén rohanni sem kell majd úgy haza...![]()
Feltételek a szokásosak, kérem mielőbb jelezzetek vissza, hogy ki jön, hogy tudjam hányan leszünk, köszi.
Legfrissebb infóim szerint jön:
1. Kriszta
2. Norbi
3. Bercy
4. Barca52
5. Ronaldinho17
6. Barcafan
7. Melkor
8. én
...és még kiadó vagy 3-4 hely, tessék rá mihamarabb lecsapni!
19:00-tól 22:00-ig mennyi sört tudok meginni és aztán 22:00-től a meccs végéig mennyi tud még lefolyni a torkomon.
Mert úgye egy rekesznyi / tálcányi sörrel mégsem rohangálhatok a kezemben![]()
![]()
Norbert, csak azt tudom neked kívánni, ami messivel volt.gnorbert írta:Kedves HFCB!
Múlt héten hétfőn megroppant a térdem - diagnózis: félholdporc szakadás - így holnap (szerdán - amikor remélem nyertek) du. megműtik, ami azt jelenti hogy jó esetben kb. 2 hónap múlva leszek harcképes.
Ha ez a holnapi dolog lement, nagyon komoly változásokat szeretnék végigvinni a CSAPAT - elsősorban mentális - felfrissítése érdekében.
üdv
gnorbert
Bocs, de még ki kell számolnom, hogy:Silvanus írta:2006. április 1. - BOLONDOK NAPJA!!! JA, és Barcelona - Real Madrid spanyol bajnoki mérkőzés este 22.00-tól a SPORT1-en.![]()
Élő közvetítés a Silvanus Arénában a szombat délutáni csepeli foci után. Aki csak tud jöjjön oda focizni, és onnan indulunk hozzám, lesz még időnk bőven ráhangolódni a meccsre, és szombat este lévén rohanni sem kell majd úgy haza...![]()
Feltételek a szokásosak, kérem mielőbb jelezzetek vissza, hogy ki jön, hogy tudjam hányan leszünk, köszi.
Legfrissebb infóim szerint jön:
1. Kriszta
2. Norbi
3. Bercy
4. Barca52
5. Ronaldinho17
6. Barcafan
7. Melkor
8. én
...és még kiadó vagy 3-4 hely, tessék rá mihamarabb lecsapni!