crixus írta:
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz, de ha a spanyol nagy csapatokról van szó, akkor a két madridi csapaton és rajtunk kívül talán még a Valencia meg a Sevilla jöhetne szóba, de utóbbi kettő sem igazán elit kategória.A Real ellen meg hiába győznénk, ha utána mondjuk a Celta ellen jönne újra a bukta. Idén pedig a Real sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt. Nekünk volt 1-2 jó meccsünk, de ezen kívül gyengén játszottunk, nekik volt 1-2 rossz meccsük, de egyébként jól (eredményesen) játszottak. Van különbség. Sajnos.
Hát a spanyol nagycsapatoknál én a Valencia-t odavenném főleg otthon. De akkor nézzük a Real nagyobb meccseit. Nyertek ellenünk. Kik vannak még. Atletico ellen 3x, abból 1 vereség, egy döntetlen meg egy orbitális zakó. (ez 2 fordulóval ezelőtt) Valencia, szintén zakó. Ha a Liverpool-t te nagy csapatnak vennéd akkor nekünk nyugodtan mehet az Ajax. Ott gyöztek ők is, mi is kétszer, PSG-t vertük, Atlticot 3x vertük, Valencia-t vertük, Cityt szintén vertük. Két idegenbeli vereségünk van. erősebb ellenfelekkel szemben, PSG és Real.
Utóbbi időben mi gyengélkedtünk, ők meg eredményesen és jól játszottak?!
Csak az utóbbi 6 fordulóban közel azonos, vagy talán kicsit erősebb csapatokkal találkoztunk a bajnokságban 22:6-os gólaránnyal, ők ugyanannyi ponttal 9:3-as gólkülönbség. de még visszább is lehet vezetni. Ha figyelted a meccseiket (ezt nem tudom mennyire tetted meg), akkor a magabiztosságról, egyértelmű győzelmekről és szép játékról eléggé máshogy gondolkozunk.
Te híres vagy a "optimizmusodról", nem is nagyon szeretek veled vitatkozni, de néha olyan hatalmasakat ferdítesz, hogy az már túlzás. Meg jönnek a nagy szavak, a csapat rácáfol és minden happy. Amúgy örülök, hogy már nem a negyedik helyet jósolod a gárdának, hanem a másodikat. Lehet, hogy egyszer azt is megéljük, hogy látsz egy halvány esélyt a bajnokságra.