Offtopic
-
- Entrenador del Barça
Magyar vonatkozásban:
egyéni: Egerszegi Krisztina, Csollány Szilveszter, Gyurta Dániel
csapat: 2000-2004-2008-as olimpiai bajnok vízilabdacsapat, Aranycsapat, 1956-os vízilabdacsapat
Külföldi:
egyéni: Michael Schumacher, Michael Phelps, Thomas Morgenstrern
csapat: 6 kupás Barcelona, 2012-es 4x100-as jamaikai váltó, 2002-es brazil válogatott
egyéni: Egerszegi Krisztina, Csollány Szilveszter, Gyurta Dániel
csapat: 2000-2004-2008-as olimpiai bajnok vízilabdacsapat, Aranycsapat, 1956-os vízilabdacsapat
Külföldi:
egyéni: Michael Schumacher, Michael Phelps, Thomas Morgenstrern
csapat: 6 kupás Barcelona, 2012-es 4x100-as jamaikai váltó, 2002-es brazil válogatott
Mea culpa!visca el barca írta:túl butus kérdés, nem veszek részt a játékban
Matyi!
Puskás és Messi nem egyéni sportágas!

- MatyiG
- Adminisztrátor
Az enyém magyar vonatkozásban:
egyéni: - Hosszú Katinka, - Kovács Katalin, - Egerszegi Krisztina
csapat: - 2000-2004-2008-as olimpiai bajnok vízilabdacsapat,
- Aranycsapat,
- Janics-Kovács
Külföldi:
egyéni:- Nadal, Schumacher, Phelps
csapat: - 6 kupás Barcelona,
- 2002-es Brazil válogatott
- Galaktikus Real
egyéni: - Hosszú Katinka, - Kovács Katalin, - Egerszegi Krisztina
- Aranycsapat,
- Janics-Kovács
Külföldi:
egyéni:- Nadal, Schumacher, Phelps
- 2002-es Brazil válogatott
- Galaktikus Real
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2015.03.03. 16:12:57-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
túl butus kérdés, nem veszek részt a játékban 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Darnyi-Gerevich-Egerszegi
56-os vízilabda-Aranycsapat-2000/2004/2008 vízilabda
Jordan-Carl Lewis-Phelps
92 Dream Team-70-es brazil foci válogatott-80as USA hoki csapat
Csapathoz nagyon sok a fejemben volt, azért ez a 3 mert ezek történelmi jelentőségű diadalok voltak. Barca is adott esetben vagy Russell féle 11-szeres bajnok Celtics, de ezek világviszonylatban voltak az egész sportágat sőt politikát kultúrát megváltoztató csapatok.
Dream Team nyomán indult még nagyobb fejlődésnek az európai kosárlabda illetve nyitott az Usa Európa felé. 70-es brazil válogatott szerintem minden idők legjobb foci válogatottja volt. USA meg Lake Placidben valóban csodát művelt és mondani sem kell mekkora politikai hadtett is volt egyben legyőzni a verhetetlen Szovjeteket. Valamint az egész sportág és felkészítés gyökeresen megváltozott ennek a győzelemnek köszönhetően.
56-os vízilabda-Aranycsapat-2000/2004/2008 vízilabda
Jordan-Carl Lewis-Phelps
92 Dream Team-70-es brazil foci válogatott-80as USA hoki csapat
Csapathoz nagyon sok a fejemben volt, azért ez a 3 mert ezek történelmi jelentőségű diadalok voltak. Barca is adott esetben vagy Russell féle 11-szeres bajnok Celtics, de ezek világviszonylatban voltak az egész sportágat sőt politikát kultúrát megváltoztató csapatok.
Dream Team nyomán indult még nagyobb fejlődésnek az európai kosárlabda illetve nyitott az Usa Európa felé. 70-es brazil válogatott szerintem minden idők legjobb foci válogatottja volt. USA meg Lake Placidben valóban csodát művelt és mondani sem kell mekkora politikai hadtett is volt egyben legyőzni a verhetetlen Szovjeteket. Valamint az egész sportág és felkészítés gyökeresen megváltozott ennek a győzelemnek köszönhetően.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.03.03. 12:37:13-kor.

A múltkor VEB dobott itt egy szavazásos témát, ami mondjuk nekem butusságnak tűnt (kivel találkoznál) alapgondolatként (bocsi veb!), de elég jól megmozgatott sok embert.
Lenne egy hasonló ötletem, kicsit tárgyilagosabb, reálisabb témában:
Egyfajta szavazás sporttémában: mondjuk minden idők 3 legjobb sportolója, mind egyéniben, mind csapatban sorrend nélkül. Legyen mondjuk magyar és külföldi kategória mindkettőben.
Vélemények?
egyéni: - Papp László, - Nagy Tímea, - Egerszegi Krisztina
- Aranycsapat,
- A sydney-i és zágrábi ezüstérmes, bukaresti aranyérmes, női kézilabda csapat.
Külföldi:
egyéni:- Muhammad Ali, - Carl Lewis,- Szergej Bubka.
-74-es Holland válogatott,
-Magnus Wislander "féle" svéd kézilabda válogatott
Lenne egy hasonló ötletem, kicsit tárgyilagosabb, reálisabb témában:
Egyfajta szavazás sporttémában: mondjuk minden idők 3 legjobb sportolója, mind egyéniben, mind csapatban sorrend nélkül. Legyen mondjuk magyar és külföldi kategória mindkettőben.
Vélemények?
egyéni: - Papp László, - Nagy Tímea, - Egerszegi Krisztina
- Aranycsapat,
- A sydney-i és zágrábi ezüstérmes, bukaresti aranyérmes, női kézilabda csapat.
Külföldi:
egyéni:- Muhammad Ali, - Carl Lewis,- Szergej Bubka.
-74-es Holland válogatott,
-Magnus Wislander "féle" svéd kézilabda válogatott
- visca el barca
- Presidente del Barça
ne aggodj, ezentul minden alkalommal megnézed h mit húztak ki és remegeni fogszmessideco írta:Bakker, a sigemben szereplő számok közül hármat ismét kihúztak. Kár, hogy nem azokat raktam meg![]()

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Menjek/Maradjak - London:
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem, feladtam belőle a jövő hetit is 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ésszel,nehogy megháborodj a nyereménytől!! Óvatosan fektesd be.visca el barca írta:annyit beszéltünk már a lottóról, hogy tegnap be is csúszott egy kemény 1100 ft-os nyeremény

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
annyit beszéltünk már a lottóról, hogy tegnap be is csúszott egy kemény 1100 ft-os nyeremény 

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Valamiért most nagyon rájuk szálltak. Ki tudja miért, talán, hogy ne a katari VB-vel foglalkozzanak az emberek, hanem a csúnya focistákat szídják. 
Sajnos amíg adó lesz, az adócsalás is létezni fog...

Sajnos amíg adó lesz, az adócsalás is létezni fog...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Sajnálja a fene! Csak érdekességkép linkeltem be, de legközelebb dobok az elejére meg a végére 2 zöld smileyt, hogy ne legyen félreértés...MQuCsabi írta:Ami mellesleg le volt foglalva és zárva, úgyhogy annyira nem kell sajnálni...Cannavaro 10 hónapos börtönbüntetést kaphat, amiért csobbant egyet az otthoni medencéjében.Az a linkelés BLIKK szinten volt.
A lényege a dolognak, hogy mostanában rengeteg adócsalási ügy van a football világában. Cannavaro meg igazi idióta, hogy a tiltás ellenére hazament.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ami mellesleg le volt foglalva és zárva, úgyhogy annyira nem kell sajnálni...Cannavaro 10 hónapos börtönbüntetést kaphat, amiért csobbant egyet az otthoni medencéjében.

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Egyedül szoktam rendelni, általában 30K+ értékben. Régebben kb. £3 volt, de a legutóbbi rendelésemnek már £7.5 volt a szállítási költsége.Alcantara írta:Egyedül rendelgeted vagy valakivel/valakikkel összefogva? A szállítási költség mennyire jön neked ki általában?Slither írta:1 het alatt kihozzak, de volt mar hogy csak 3 nap volt a szallitasi ido. DHL-el kuldik, es van hozza tracking number.
Egyedül rendelgeted vagy valakivel/valakikkel összefogva? A szállítási költség mennyire jön neked ki általában?Slither írta:1 het alatt kihozzak, de volt mar hogy csak 3 nap volt a szallitasi ido. DHL-el kuldik, es van hozza tracking number.
Igen, én szeretném, és a fémcsat az alap, bár az nagy szívfájdalmam hogy kevés fekete fémszíjas óra van. Ami meg van is, az meg valahogy sose tetszik, úgyhogy marad az ezüst.defender3 írta:
Ha te is szeretnéd használni akkor fémcsatosat javaslok azok nem olyan könnyen mennek tönkre mint akár a bőr vagy műanyag szíjasok és szerintem elegánsabbak is. Nekem van egy Lorus meg egy Pulsar órám, mindkettő a Seiko csoport tagja. Nagyon meg vagyok elégedve velük. A Pulsart használom napi szinten ami hivatalos Barcása másik Lorus meg alkalmi.
Akár egy zsebóra is lehet ha nem akarod sokat használni majd.

Az ajánlásokat pedig köszönöm, mindenképp körülnézek itt is!

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Ha te is szeretnéd használni akkor fémcsatosat javaslok azok nem olyan könnyen mennek tönkre mint akár a bőr vagy műanyag szíjasok és szerintem elegánsabbak is. Nekem van egy Lorus meg egy Pulsar órám, mindkettő a Seiko csoport tagja. Nagyon meg vagyok elégedve velük. A Pulsart használom napi szinten ami hivatalos BarcásStalkyard írta:Sziasztok!
Órát szeretnék vásárolni, ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy szerintetek milyen márkák között érdemes körülnézni? Az ár fontos, nem nagyon szeretnék 70 ezer fölé menni, hiszen úgy sem most (18 évesen) fogom megvenni még az órát amit majd az unokáim is örökölnek.
Stílusra mindenképpen olyat szeretnék ami sportosabb, fiatalosabb, és nem túl leegyszerűsített sem, de azért annyira legyen elegáns hogy egy öltönyhöz is fel lehessen venni. Szóval ilyen feltételek mellett miben érdemes gondolkodni?

Akár egy zsebóra is lehet ha nem akarod sokat használni majd.
Hát eddig nem zártam ki az online vásárlást sem, de ezek után szerintem megfogadom a tanácsod és csekkolom élőben is. A Fossilnak mindenképp utánanézek. Ezeket a Diesel-eket tudnád esetleg konkrétan linkelni? Csak mert már nézegettem a márkát, és voltak bejövős darabok abból is.csababarca írta:
Én ilyen feltételekre mindig a Fossilt javaslom. Jó áron, kíváló órák vannak. Szerintem ár-érték arányban a legjobb márka kb.
Nem tudom,hol akarod venni, ha online,akkor előtte nézd meg üzletben, mert én sose azt vettem meg,amit online kinéztem,mert nem nézett ki jól élőben. Amik felett viszont online siklottam el, azok meg eszméletlenek voltak élőben.
Amúgy most ki jött pár batár Diesel is, azok elég menők:D Szemezek is egyel,de most nincs cash egy 5. órára.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én ilyen feltételekre mindig a Fossilt javaslom. Jó áron, kíváló órák vannak. Szerintem ár-érték arányban a legjobb márka kb.Stalkyard írta:Sziasztok!
Órát szeretnék vásárolni, ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy szerintetek milyen márkák között érdemes körülnézni? Az ár fontos, nem nagyon szeretnék 70 ezer fölé menni, hiszen úgy sem most (18 évesen) fogom megvenni még az órát amit majd az unokáim is örökölnek.
Stílusra mindenképpen olyat szeretnék ami sportosabb, fiatalosabb, és nem túl leegyszerűsített sem, de azért annyira legyen elegáns hogy egy öltönyhöz is fel lehessen venni. Szóval ilyen feltételek mellett miben érdemes gondolkodni?
Nem tudom,hol akarod venni, ha online,akkor előtte nézd meg üzletben, mert én sose azt vettem meg,amit online kinéztem,mert nem nézett ki jól élőben. Amik felett viszont online siklottam el, azok meg eszméletlenek voltak élőben.
Amúgy most ki jött pár batár Diesel is, azok elég menők:D Szemezek is egyel,de most nincs cash egy 5. órára.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sziasztok!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A brit meretek masok, arra figyelni kell, kb 1 merettel nagyobb minden. De van ott egy meret tablazat amiben megnezheted hogy melyik meret hany centi, az mar nagyjabol jo. Sok cucchoz vannak reviewek is, es mindig megirjak hogy ok mekkorak es mekkora meretet vettek es az mennyire volt jo fit. Eddig egy polom volt ami nagyon kicsi volt, meg egy gatya ami kicsit bo, de a tobbivel nem volt gond. Nekem belefer hogy neha 1-2 par ezres cucc nem teljesen jo meretu, igy is sokat sporolok a tobbivel.
1 het alatt kihozzak, de volt mar hogy csak 3 nap volt a szallitasi ido. DHL-el kuldik, es van hozza tracking number.
A legtobb marka ami naluk van azoknak kulon szerzodesuk van a SportDirecttel, azert tudnak olcso cuccokat arulni. A tobbi meg altalaban kifuto szeriasok, amik megmaradtak raktarakban es azert van akkor learazas.
1 het alatt kihozzak, de volt mar hogy csak 3 nap volt a szallitasi ido. DHL-el kuldik, es van hozza tracking number.
A legtobb marka ami naluk van azoknak kulon szerzodesuk van a SportDirecttel, azert tudnak olcso cuccokat arulni. A tobbi meg altalaban kifuto szeriasok, amik megmaradtak raktarakban es azert van akkor learazas.