Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ezt az új srácot nem ismered véletlenül? (ld. offtopic)Amúgy hozzátenném, hogy 5 km-re lakok a Borsodi Sörgyártól,...
De nyugi már Alcantara, csak viccből mondtam ezt az ivászatot, illetve nem vagyok rugdosós sem. Amúgy hozzátenném, hogy 5 km-re lakok a Borsodi Sörgyártól, szóval ha nagyon kellene...Alcantara írta:Az én nevemben te ne provokáljál senkit, ha kérhetném!S.Agüero írta:Zola, ezek után Alcantara tuti, lerúgna téged.![]()
Nem lesz aki ki kérje neked a sört a kocsmában, maradhatsz a rostos lénél!
Lesz más jelentkező is.Alcantara írta:Az én nevemben te ne provokáljál senkit, ha kérhetném!S.Agüero írta:Zola, ezek után Alcantara tuti, lerúgna téged.![]()
Nem lesz aki ki kérje neked a sört a kocsmában, maradhatsz a rostos lénél!
Az én nevemben te ne provokáljál senkit, ha kérhetném!S.Agüero írta:Zola, ezek után Alcantara tuti, lerúgna téged.![]()
Nyugi Alcantara, nem szokásos még piásan sem a rugdosódás ( nem mintha annyit innét). Igaz, hogy borsodi paraszt gyerek vagyok, de a fehér részébőlAlcantara írta:Az ilyen jellegű dolgok, szerintem gyorsan felejtősek legyenek.zola8787 írta:Mennyire profik az eurobarcás futballisták?Félnék lemenni, mert 5 üveg sör után nem sokat látnék
Attól, hogy amatőr bulimeccs, van egy írott/íratlan szabály, amibe beletartozik az ellenfél, a csapattársak és a játék tisztelete.
Ehhez hozzátéve, hogy az ilyen állapotban elszenvedett sérülések sem kellemesek, de ettől nagyobb gond, ha másoknak okozol ezzel akarva-akaratlanul sérülést. Nincs helye egyetlen focimeccsen sem ennek. Utána mindenki magánügye, miből, mennyit iszik.
A jobbak nem is számolják.. ha tudnám meddig jutottam..S.Agüero írta:De gondolhatod, milyen színvonal lehet ott, ahol négyet vágok.![]()
Ha te jössz, még lehet a Barcánál is!Primitive írta:Jó magasra tetted a lécet....hank1ee írta:
A Reálnál jobbak vagyunk...![]()
Nem, de minél többször említjük meg, annál több rá az esély, nem?Ez már megtörtént valamikor?
Ez már megtörtént valamikor?shutterisland írta:...főleg, hogy azért a pestiek full rendesek, tudják, hogy nekünk van utazási költségünk, és ezért meg-meghívnak minket egy-egy italra.
Az ilyen jellegű dolgok, szerintem gyorsan felejtősek legyenek.zola8787 írta:Mennyire profik az eurobarcás futballisták?Félnék lemenni, mert 5 üveg sör után nem sokat látnék
Igazából rajtam kívül nem volt sok épkézláb focista...zola8787 írta:Mennyire profik az eurobarcás futballisták?shutterisland írta: a foci egy ezres köböFélnék lemenni, mert 5 üveg sör után nem sokat látnék
A Reálnál jobbak vagyunk...zola8787 írta:Mennyire profik az eurobarcás futballisták?shutterisland írta: a foci egy ezres köböFélnék lemenni, mert 5 üveg sör után nem sokat látnék
Mennyire profik az eurobarcás futballisták?shutterisland írta: a foci egy ezres köbö
Akkor már lehet, én is elnézek, jól hangzik a buli!Alcantara írta:Fásy Ádám??? Erről csak most szólsz? Bakker!shutterisland írta: pont azon a napon, szombat este lesz gyulán a pálinkafesztiválon ll junior, nótár mary, fásy ádám és a váradi roma café, és képes lennék értetek kihagyni.[/color]
Na, itt a vége a talinak részemről!! Én nem megyek, bocsi!!
Fásy Ádám??? Erről csak most szólsz? Bakker!shutterisland írta: pont azon a napon, szombat este lesz gyulán a pálinkafesztiválon ll junior, nótár mary, fásy ádám és a váradi roma café, és képes lennék értetek kihagyni.[/color]
Mondjuk így nem nagy szám, így én is kihagynám, ha nem lesz ott Kis Grófó...és hogy érezzétek a törődést, pont azon a napon, szombat este lesz gyulán a pálinkafesztiválon ll junior, nótár mary, fásy ádám és a váradi roma café, és képes lennék értetek kihagyni.