Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.05. 00:32:13

Nem fent akadok rajta, hanem megtisztelem a másikat azzal, hogy nagybetűvel kezdek egy mondatot. Offolt megérdemelte, túlléptünk. Tagolatlan írás meg miben különbözik egy olyantól mikor pl összemosódnak a betűk? Az nem tagolatlan íráskép(nem látható stb), ha valaki nem különböztet meg kisbetűket, nagybetűket?

Utolsó mondatod meg továbbra is azt sugallja nem érted mit írtam. Egyiket beállítod bűnnek, ami egy érzés. :D Nem volt szó itt semmiféle kisbetűzésről. Attól hogy a te érzésednek valami nem megfelelő attól az még nem szabálytalan. Szépen néznénk ki ha menne az önbíráskodás s mindenki úgy cselekedne, ami az ízlésének tetszik vagy nem.
Összehasonlítani, meg nem lehet mit. Leírtál három dolgot. Tagolatlan írás, értelmetlen dolog és a harmadik. Na ebből melyiket lehet lemérni? Az elsőt, és ezt akarod összehasonlítani egy olyannal, ami ugyanaz. :D
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.05. 00:19:51

Tudod mi a baj? Hogy ilyeneken fent ragadsz... :D
Ilyen apróságokon, mint a nagybetűvel kezdés, stb.

Tagolatlanul írt, értelmetlen dolgokat, méghozzá az egész trollkodás volt("viccelődés, mások idegesítése").
Megérdemelte a banánt.

De ha szerinted ez ugyanakkora bűn, mint kisbetűvel kezdeni a mondatot egy fórumon, szíved joga.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.05. 00:13:10

S.Agüero írta:
Ja és megkérdezném mi alapján lehet eldönteni valamiről, hogy hülyeség vagy nem?
Nincs alapja, de lehet azt érezni... :)
Téged tudlak idézni, konkrét választ nem kaptam. Lehet azt érezni. :lol: Tegyük fel azt írom idén szerintem Vermaleen a legjobb játékosunk akkor az hiba, mert hülyeség (ahelyett hogy valaki megcáfolna, s elég egyértelmű a dolog mivel nem játszott). De ha azt írom le egymás után háromszor, hogy Messi jól játszik az oké, mivel tatalmilag elfogadott. Jah bocs ezt is lehet valaki rosszul érzi és hülyeség, akkor meg hiba.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 23:36:25

Ja és megkérdezném mi alapján lehet eldönteni valamiről, hogy hülyeség vagy nem?
Nincs alapja, de lehet azt érezni... :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.04. 23:28:46

S.Agüero írta: Most ennyi erővel én is kijavítgathatnám a hibáidat... :D

De nincs értelme. Túlzott helyesírási hibánál, mint ami a gyereknél volt, ki lehet tiltani. Az meg oké, hogy nincs a szabályzatban, hogy hülyeséget írni nem "szabálytalan", de ez valahol mégis íratlan szabály. Inkább piramisozzon, de normális dolgokat írjon, mint fordítva...
Én szívesen is fogadom ezeket a kijavításokat, legalább tanul belőle az ember és már megérte felkelni. Miért ne lenne értelme? Ami pozitív annak mindig értelme van.

Utolsó mondatra meg, akkor ezek szerint, ami íratlan szabály azt tartsuk be, ami írott azt ne. Logikus. :D Ja és megkérdezném mi alapján lehet eldönteni valamiről, hogy hülyeség vagy nem? Az hogy valami piramis, vagy éppen dupla (te is itt vagy x éve és sikerül dupláznod pl ma is az egyik topikban) az elég könnyen felismerhető és egzakt dolog. A másik mondandójának minősítése meg nem. Sőt nem is túl ildomos cselekedet.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 22:58:43

Offolás részt elfogadom, nem is tartom jogtalannak, de túlzónak picit igen. Provokáció meg egy olyan kifejezés, amit mindenre rá lehetne húzni, a trollkodást meg nem tudom, mi. Nem kezdek bele mélyebben, de ugyanott vagyunk, hogy az gond, mit ír le, de hogy milyen szöveggel, az nem. (értem, hogy ezt pluszban megemlítetted, mint rossz, de akkor másnál is rossz ,ebben megegyezhetünk). Az nem provokáló, ha valaki lusta, mint a dög, s nem veszi figyelembe a normákat? Nekem aztán oly mindegy, hogy kitiltották vagy sem, de szerintem ezzel az erővel legalább 10 embert ki lehetne most is vágni.
Most ennyi erővel én is kijavítgathatnám a hibáidat... :D

De nincs értelme. Túlzott helyesírási hibánál, mint ami a gyereknél volt, ki lehet tiltani. Az meg oké, hogy nincs a szabályzatban, hogy hülyeséget írni nem "szabálytalan", de ez valahol mégis íratlan szabály. Inkább piramisozzon, de normális dolgokat írjon, mint fordítva...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.04. 21:04:34

csababarca írta:Bob, a srác provokált,és trollkodott, be is ismerte. Emellett szétoffolta a topicot, az már mellékes,hogy milyen stílusban, milyen írásképpel. Azt csak úgy megjegyeztem,hogy még az sem volt elfogadható nála.
De főleg offolt, ezért lettek törölve a hozzászólásai, plusz nem egyszer személyeskedett is,az sem megengedett annyira.
Offolás részt elfogadom, nem is tartom jogtalannak de túlzónak picit igen. Provokáció meg egy olyan kifejezés, amit mindenre rálehetne húzni, a trollkodást meg nem tudom mi. Nem kezdek bele mélyebben de ugyanott vagyunk, hogy az gond mit ír le, de hogy milyen szöveggel az nem. (értem hogy ezt pluszban megemlítetted, mint rossz de akkor másnál is rossz ebben megegyezhetünk). Az nem provokáló ha valaki lusta mint a dög, s nem veszi figyelembe a normákat? Nekem aztán oly mindegy, hogy kitiltották vagy sem, de szerintem ezzel az erővel legalább 10 embert kilehetne most is vágni.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.04. 20:53:52

Bob, a srác provokált,és trollkodott, be is ismerte. Emellett szétoffolta a topicot, az már mellékes,hogy milyen stílusban, milyen írásképpel. Azt csak úgy megjegyeztem,hogy még az sem volt elfogadható nála.
De főleg offolt, ezért lettek törölve a hozzászólásai, plusz nem egyszer személyeskedett is,az sem megengedett annyira.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.04. 20:13:41

csababarca írta:
Mindig annyira kardoskodsz amellett,hogy kulturáltan, tagoltan írjunk, írásjelekkel,nagybetűkkel, stb...erre bevéded őt,aki ömlesztve bezúdította ide az ostobaságait?
Egyértelmű trollkodás volt részéről, ráadásul olvashatatlan stílussal megírva.

Ki kellett volna egyébként csapni azokat is,akik reagáltak rá, és adták alá a lovat.
Az hogy valaki olyat ír, ami neked vagy másnak ostobaság, attól még az nem szabálytalan. Off részére nem emlékszem, akkor biztos ez volt. De ha már így megemlítetted, akkor ismét visszatérhetünk ugyanoda, ha az ő írásképe gáz, akkor az egybefüggő olvashatatlan kisbetűzés miért megengedett? Ugyanez, hogy óriási divat lett cinikusan írni, ami ugyanúgy semmi tartalommal bír. Modik biztos okosabbak, s nem is őket bírálom.
Kép
Kép
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.03.04. 19:54:55

Kash írta:Én is szoktam ironizálni...
Ha nem mondod, még el is hiszem, hogy egy vérbeli Pepe-fannal állunk szemben. :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2015.03.04. 19:51:03

Bob_Marley írta:Speciel nem nagyon értem ő miért lett kitiltva kb egy maximum kettő szabálytalan hsz-e volt, valaki meg elég régóta lébecol miközben mindennap tol minimum egy piramist.....
Messi témában kalandozott, ahol egyszer, max. kétszer tett említést róla,(a 11 hozzászólásából) a többit már úgy általánosságban a csapatról, semmi közük nem volt Messihez...Ráadásul az összes hsz-e szarkazmus, trollkodás, irónia, szándékos indulatkeltés. A végén átváltott jófiú módba, és szintén a Messi témában bevallotta nekünk 3 hozzászólásban, hogy ő csak trollkodik.
Ui: Én is szoktam ironizálni, de amit ő leművelt, az már sok volt...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.04. 19:49:42

Bob_Marley írta:Speciel nem nagyon értem ő miért lett kitiltva kb egy maximum kettő szabálytalan hsz-e volt, valaki meg elég régóta lébecol miközben mindennap tol minimum egy piramist.....
Mindig annyira kardoskodsz amellett,hogy kulturáltan, tagoltan írjunk, írásjelekkel,nagybetűkkel, stb...erre bevéded őt,aki ömlesztve bezúdította ide az ostobaságait?
Egyértelmű trollkodás volt részéről, ráadásul olvashatatlan stílussal megírva.

Ki kellett volna egyébként csapni azokat is,akik reagáltak rá, és adták alá a lovat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.03.04. 19:44:29

Speciel nem nagyon értem ő miért lett kitiltva kb egy maximum kettő szabálytalan hsz-e volt, valaki meg elég régóta lébecol miközben mindennap tol minimum egy piramist.....
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.04. 19:37:31

Alcantara írta:VEB bejött a szurkolásod! Csibovszky 11 hsz-ig jutott! :shock:
áh, ma már túl kifinomult volt, nem volt az igazi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2015.03.04. 19:03:40

S.Agüero írta:
Kash írta:Egy modi megírhatná nekem pü-ben, hogy mennyi törölt hsz-nél tartok...Néha nem figyelek oda, és 1-2 helyre beoffolok...Általában trollok miatt. Tegnapelőtt, meg ma is töröltek tőlem egy-egy offszagú hsz-t, viszont előttem is volt 1-2 full off, azok még mindig ottvannak. :roll:
Amúgy én nem etettem, én azzal a mondatával, amit kiemeltem a Messi topikban, egyetértettem. Az a kép meg, amit linkeltem szintén a Messi-s témába (Pont ez a hsz lett törölve) szerintem megállta a helyét. Nem értem, hogy miért kellett az egész hsz-t törölni. :D
Ne hurrogjanak le kérem, én csak egy áldozat vagyok, bárány a farkasok között. O:)
Nem fogják megírni, csak ha fizetsz is, tudod milyen ez a fórum már régről... :mrgreen:
Mayti pls...Miétr scinálod eszt felem? :cry:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 18:09:01

Kash írta:Egy modi megírhatná nekem pü-ben, hogy mennyi törölt hsz-nél tartok...Néha nem figyelek oda, és 1-2 helyre beoffolok...Általában trollok miatt. Tegnapelőtt, meg ma is töröltek tőlem egy-egy offszagú hsz-t, viszont előttem is volt 1-2 full off, azok még mindig ottvannak. :roll:
Amúgy én nem etettem, én azzal a mondatával, amit kiemeltem a Messi topikban, egyetértettem. Az a kép meg, amit linkeltem szintén a Messi-s témába (Pont ez a hsz lett törölve) szerintem megállta a helyét. Nem értem, hogy miért kellett az egész hsz-t törölni. :D
Ne hurrogjanak le kérem, én csak egy áldozat vagyok, bárány a farkasok között. O:)
Nem fogják megírni, csak ha fizetsz is, tudod milyen ez a fórum már régről... :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2015.03.04. 18:06:13

Egy modi megírhatná nekem pü-ben, hogy mennyi törölt hsz-nél tartok...Néha nem figyelek oda, és 1-2 helyre beoffolok...Általában trollok miatt. Tegnapelőtt, meg ma is töröltek tőlem egy-egy offszagú hsz-t, viszont előttem is volt 1-2 full off, azok még mindig ottvannak. :roll:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 18:04:58

Alcantara írta:VEB bejött a szurkolásod! Csibovszky 11 hsz-ig jutott! :shock:
És a "tesója" lettem. 8) :mrgreen: :-&
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.04. 17:18:15

VEB bejött a szurkolásod! Csibovszky 11 hsz-ig jutott! :shock:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.04. 15:34:20

messideco írta:http://dvadi.com/
Odaát már páran kicserélték az egerüket :) Nagyon attraktív játék :D

Btw: mi volt annak a játéknak a neve amit mi toltunk itt? Asszem szabadrúgást kellett lőni, vehettél magadnak cipőt stb. Valaki tudja, emlékszik rá? :)
fú ne is emlitsd, new star soccer, hetekig toltam vele :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 15:16:53

Csibovszky: Nem vagyok annyira magas. :?

Messideco: New Star Soccer volt az.
messideco
Presidente del Barça

2015.03.04. 15:11:09

http://dvadi.com/
Odaát már páran kicserélték az egerüket :) Nagyon attraktív játék :D

Btw: mi volt annak a játéknak a neve amit mi toltunk itt? Asszem szabadrúgást kellett lőni, vehettél magadnak cipőt stb. Valaki tudja, emlékszik rá? :)
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.04. 13:44:10

MQuCsabi írta:Ez a mai nap félelmetes, hogy mik mennek a fórumon. Talán jön a generáció'váltás' és jönnek az újabb 12 évesek? (bocs Matyi :twisted: ) Mert én azt nem hiszem el, hogy ez a szint nagyobb életkort sejtetne.
11 évesen regeltem és most 17 vagyok, ez alatt a 6 év alatt sok víz lefolyt a Dunán... :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.04. 13:38:05

Ez a mai nap félelmetes, hogy mik mennek a fórumon. Talán jön a generáció'váltás' és jönnek az újabb 12 évesek? (bocs Matyi :twisted: ) Mert én azt nem hiszem el, hogy ez a szint nagyobb életkort sejtetne.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.03.03. 15:44:12

Magyar:
- csapat: Aranycsapat, 2000-es évek eleji vízilabda csapata, Janics-Kovács
- egyéni: Puskák, Papp, Egerszegi

Nemzetközi:
- csapat: 90-es évekbeli Bulls, Dream Team, Pep-Barcája
- egyéni: Jordan, Bolt, Messi

Próbáltam objektív lenne, amennyire lehet - persze úgy, hogy ez egy szubjektív téma. :P
Mert, ha teljesen szubjektívre vettem volna, plusz csak olyanok kerülhettek volna be, akiket élőben is láttam, akkor Ronaldinho biztos itt lenne, de Nadalnak és Gyurta Daninak is lenne helye.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése