2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez teljesen megszokott már nálunk, mint nem olyan rég amikor felborították Busit és le se fújtákVakmacska írta:khm....
ezt nem volt szabálytalan?
ennél nagyobb öröme csak a Reak elleni gólja lehetett a Barca mezében.Kelemen Berti írta:pont Dos Santos talál be
Nem!Vakmacska írta:khm....
ezt nem volt szabálytalan?
http://barcelonastream.com/live/barcelona/channel-3/" target="_blankRoniee21 írta:Valaki egy linket tudna adni ? :/
Ha csak 1 védő előtt állva, akkor les volt. De kutyát sem amúgy..Csbal írta:messi hogy lett volna lesen. A vedo elott allva kapta a labdat. Suarez kiugrasa sem volt les. Egyvonal volt.szekelygyula írta:Suarez biztos nem volt lesen, mert a túloldalon beragadt egy védő. Messi már lehet, hogy az volt, de szerintem az is inkább egyvonal.roby122 írta:Farkas Norbi- Ez les , igen les , áh mégsem lesz , szerintem ez nem volt les.
![]()
2 szeresen is az volt , na mind1 , nekünk is lehet szerencsénk.
messi hogy lett volna lesen. A vedo elott allva kapta a labdat. Suarez kiugrasa sem volt les. Egyvonal volt.szekelygyula írta:Suarez biztos nem volt lesen, mert a túloldalon beragadt egy védő. Messi már lehet, hogy az volt, de szerintem az is inkább egyvonal.roby122 írta:Farkas Norbi- Ez les , igen les , áh mégsem lesz , szerintem ez nem volt les.
![]()
2 szeresen is az volt , na mind1 , nekünk is lehet szerencsénk.
Ez is csak másfél órás volt.ZBarca írta:Keep calm, ebben a szezonban már nem lesz több 4 órás meccsünk!