2015.03.11. 03:25:46
Kicsit már soknak érzem ami a Real körül folyik. Ez már több, mint hullámvölgy és az, hogy hiányzott Modric meg James szerintem nem kifogás. Lehet mondani, hogy így "csak" egy Kroos-Isco-Illarramendi kp-uk van, de azért ez sem pite, sőt. Mi egész szezonban egy Busquets-Rakitic-Rafinha-Xavi-Iniesta-val vagyun, ahol az utóbbi kettő már réges-régen nem az igazi.
Ennek ellenére én nem írom le őket, sem a bajnokság, sem a BL, sem a Klasszikus szempontjából. Bőven visszajöhetnek még addig. Most annyiból szerencséjük volt, hogy egy Schalke volt az ellenfelük, akik akármilyen ügyesen is játszottak nem képviselnek akkora játékerőt. Egy PSG vagy City ellen gyanítom kaptak volna egy kiadós zakót. Mindenesetre azt se felejtsük, hogy akárhogyan is, de ők abszolválták már ezt a kört, nekünk meg van egy kőkemény City elleni derbink.
A Klasszikus szempontjából az igazi az volna, ha hétvégén egy veretesebb ellenfelük lenne, mint a Levante otthon. Isco és Kroos is lapveszélyes náluk, de így nem sokat kell, ha egyáltalán kell őket játszatni, anélkül is behúzzák. Egy Isco nélkül boldogabban várnám őket. 22-én szerintem egy erős, motivált Madriddal fogunk találkozni, akik ellen 100% kell, ha bajnokságot akarunk nyerni.
Forca Barca!!!!