kander írta:Kövezzetek meg, de ha én lennék Lucho helyébe, én a alábbi kezdőt küldeném fel az Eibar ellen, annak fényében, hogy Alves és Alba eltiltott, Busquets sérült és Mathieu, illetve Mascherano 4 sárga lapos, ami kockázatos így a Clasico előtt. Tehát a kezdőm:
Bravo - Montoya, Piqué, Bartra, Adriano - Rakitic, Samper, Rafinha (v. Iniesta) - Suarez, Messi, Pedro (v. Neymar).
Ha nincs gond Rafinha-val és Pedro-val, akkor őket kezdetném, azért, mert a jövő hét nagyon húzós lesz, kicsit had pihenjen rá Ini és Ney. Szükség estén még mindig be tud állni a védelembe Mathieu és Mascherano, de felhoznék a B-ből is egy hátvédet. Középpályára ott lesz Iniesta és Xavi cserének, előre pedig Neymar.
Szóval nálam Samper most tuti kezdő lenne, mikor, ha nem most? Én bírom a srácot, ilyen meccsekre szerintem simán elő lehet venni. Mit gondoltok?
Hú, de megköveznélek most!

Nem rossz ez, de szerintem Rakitic fog vkp-t játszani. Samperben egyelőre túl nagy lenne a kockázat. Például, ha Samper miatt buknánk pontokat, akkor LE (is

) meg lenne kövezve. Szerintem a horvát amúgy simán megoldja a posztot és ha kedvezően alakul az 1. félidő, akkor lehet pihentetni is.
Neymar pihentetése szerintem jelenleg teljesen indokolatlan lenne.